Smešni,zanimivi,kruti,...LINKI
Re: Smešni,zanimivi,kruti,...LINKI
Vsako leto imajo v fifi take fore glede teh "procentov" igralcev. Recimo Valdes 85, Cech 84 wtf?!
Ali pa Ramires po izjemni lanski sezoni, ko nas je reševal iz tekme v tekmo ima letos 81, Cahill 79...
Ali pa Ramires po izjemni lanski sezoni, ko nas je reševal iz tekme v tekmo ima letos 81, Cahill 79...
- loonymcgreat
ja to majo verjetno na stadionu kakšen poseben plac za grbe vseh supp. klubov al kako? Barca in ostali klubi nasploh dobro sodelujejo s supporters clubi, če pogledate slovenske navijaške klube vsi dobivajo ogromno kart za veliko tekem, mi pa se moramo boriti za tisto eno jebeno tekmo v letu pa še to bi radi najraje skenslali, res dobiš občutk kot da so chelseaju navijači, sploh pa supporters clubi zadnja briga..
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
http://live.cnet.com/Event/CNETs_Apple_ ... _12?Page=4
predstavitev novega iphone 5 če koga zanima...
predstavitev novega iphone 5 če koga zanima...

- loonymcgreat
wow what a great achievement 
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
Verjetno so gold memberji, navijačev Barce in Reala je resnično ogromno. V La ligi za kak drug klub v zadnjih letih niti ne moreš navijatloonymcgreat wrote:ja to majo verjetno na stadionu kakšen poseben plac za grbe vseh supp. klubov al kako? Barca in ostali klubi nasploh dobro sodelujejo s supporters clubi, če pogledate slovenske navijaške klube vsi dobivajo ogromno kart za veliko tekem, mi pa se moramo boriti za tisto eno jebeno tekmo v letu pa še to bi radi najraje skenslali, res dobiš občutk kot da so chelseaju navijači, sploh pa supporters clubi zadnja briga..
Blue is the colour!
[youtube]U5gzX1EDSuU[/youtube]
to se ti lahko samo zmeša ko si tu
to se ti lahko samo zmeša ko si tu

http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/135143070
Evo mal sprobov Fifo 13 pa mi je tole ratal ;P
Evo mal sprobov Fifo 13 pa mi je tole ratal ;P
wtf? Kaj te to je? Je to pravi datum 14.9.2012ESSIEN wrote:http://www.rtvslo.si/mojvideo/avdiovide ... 1-7/22597/
Ivo Milovanović in Miran Ališić odpuščena
Nekaj omeni o tekmi Nafta-Rudar, ko Nafte ni več od lanske sezone. Kubice ni že celo leto etc.
- damjan1120
[youtube]eF8HamOXXhY#![/youtube]
Sem Luka, star sem 11 let. Sem invalid, od rojstva sem na invalidskem vozičku, malo težje govorim, tako da upam da boste razumeli besedilo...

Sem Luka, star sem 11 let. Sem invalid, od rojstva sem na invalidskem vozičku, malo težje govorim, tako da upam da boste razumeli besedilo...

- didi_drogba
- Has thanked: 5 times