Sporočanje preko SMS-ov
Re: Sporočanje preko SMS-ov
a mi lahka ker pošle rezultat ob polcajtu pa strelce pa mal potek tekme pa še isto za konc tekme ker grem na piko nogavičko
041349510 pa to ni zajebancija 
a mi lahka ker pošle rezultat ob polcajtu pa strelce pa mal potek tekme pa še isto za konc tekme ker grem na piko nogavičko
041349510 pa to ni zajebancija 
repe wrote:Jst bi tudi prosil za sms-je. 031 225 855. Jvala že v naprej
glosos wrote:Jaz bi tud prosil za sporocila, ker bom cel dan na trgatvi, malenkost preko meje in ni slovenskega signala, da bi cekiral net ...
040 525 784
Hvala!!!
Bom jaz poslal vsem trem.rck2own wrote:še meni nekdo jutri prosim 031 431 356 dankešn
tudi jaz grem na trgatev na hrvaško.Tako da bi prosil če bi mi nekdo poslal smse..postava,strelci,rezultat.
040631963
HVALA
040631963
HVALA

sandi94 wrote:tudi jaz grem na trgatev na hrvaško.Tako da bi prosil če bi mi nekdo poslal smse..postava,strelci,rezultat.
040631963
HVALA
nincy2 wrote:Jaz bi pa prosila če mi lahko nekdo pošlje kakšen sms med polčasom in po tekmi ter vsaj kakšna postava je. Hvala vnaprej že sedaj.
tel.številka: 031/871-211
Hvala še enkrat!
Bom poslal
Hvala še tu rover. Ker grem do naslednje nedelje na dopust bi prosil nekoga če mi pošlje sms-je za tekme do takrat. Končni rezultat bo povsem dovolj. Častim pivo ali tri. Hvala. 031 225 855
Dobiš, kdaj greš na dopustrepe wrote:Hvala še tu rover. Ker grem do naslednje nedelje na dopust bi prosil nekoga če mi pošlje sms-je za tekme do takrat. Končni rezultat bo povsem dovolj. Častim pivo ali tri. Hvala. 031 225 855
Včerej je pa šlo tako. da nimam pojma zakaj prejšnji teden ni šlo.ESSIEN wrote:
Kater bo tko prijazen in mi bo poslal samo končni rezultat tekme v soboto, ker ga pičim v Srbijo?
041 277 886
Bo pa drugič boljšeNamen je bil pravi, realizacija pač napačna.