Vaše želje glede prestopov
- michooo
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 69 times
Re: Vaše želje glede prestopov
V primeru prihoda Hazarda bi to verjetno pomenilo odhod Maloudaja in/ali Kalouja, nikakor pa ne odhod Kakute. Potencialno bi imeli 4 wingerje: Mata, Sturridge, Kakuta in Hazard. S tem da bi lahko Sturridge uporabili v sredini napada, Hazarda ali Mato v sredini.
Drugače pa Hazard je star 21 let, letošnjo sezono smo ga spremljali v ligi prvakov, prejšnjo sezono je bil izbran za najboljšega igralca francoskega prvenstva, še kako sezono nazaj pa zanj res še ni noben slišal, ker pač ni veliko igral in bi moral biti ultra oboževalec francoskega nogometa da bi ga takrat že poznal pri 18 letih. Govorim za nas na forumu, kak skavt bi ga pa lahko že prej opazil.
Drugače pa Hazard je star 21 let, letošnjo sezono smo ga spremljali v ligi prvakov, prejšnjo sezono je bil izbran za najboljšega igralca francoskega prvenstva, še kako sezono nazaj pa zanj res še ni noben slišal, ker pač ni veliko igral in bi moral biti ultra oboževalec francoskega nogometa da bi ga takrat že poznal pri 18 letih. Govorim za nas na forumu, kak skavt bi ga pa lahko že prej opazil.
No Hazard le ni muha enodnevnica. Človek je bil do svojega 21. leta že: UNFP Ligue 1 Young Player of the Year (2): 2008–09, 2009–10 in UNFP Ligue 1 Player of the Year (1): 2010–11. In glede na to, da je že za Lille odigral preko 170 tekem, se mi zdi da gre za dokazanega igralca.Trivinho wrote: 1 let nazaj 90% folka ni slišal za ta 2 igralca...
če pride Hazard ali Viliam bo Kakuta šov stran, žalosno a resnično, spomnite se pa europskega prvenstva k je biu Kakuta najbolši igralec prvenstva do 19 let....
Ko imam nekaj upanja v naše mladince da se prebijejo v člane, se na trgu pojavi zanimivo ime in takoj se zanimamo za njega...
upam da bo čim prej ta finančni fer play, oziroma škoda k nismo bili kaznovani v primeru Kakute za 2 leti ne kupovanja igralcev... kok bi mladincev danes igralo...Manchiene, Bruma,VanAnholt,Berthan, Borini,....
In zaenkrat smo imel dost sreče z igralci ki so prišli iz Ligue 1 (Drogba, Essien, Malouda).
- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
Moja edina opcija v tem prestopnm roku je hazzard....polet pa obvezno ena 2 top igralca rabmo k če bomo sm "mladiče" kupoval bomo ratal k arsenal k je meu same baje najbolj nadarjene mlade igralce pa so čist bedni uglavnm hazzard polet pa MODRIĆ,CAVANNI (HULK) če ne smo propal pa vi govorte kar hočte...
lp
lp
BLUE IS THE COLOUR!!!
Uporabljaj ločila, zaboga!Chelsea_fan wrote:Moja edina opcija v tem prestopnm roku je hazzard....polet pa obvezno ena 2 top igralca rabmo k če bomo sm "mladiče" kupoval bomo ratal k arsenal k je meu same baje najbolj nadarjene mlade igralce pa so čist bedni uglavnm hazzard polet pa MODRIĆ,CAVANNI (HULK) če ne smo propal pa vi govorte kar hočte...
lp
It`s not just supporting, it`s obsession...
- didi_drogba
- Has thanked: 5 times
- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
Profesor wrote: Uporabljaj ločila, zaboga!
HAHAAHA glih praviln nick maš PROFESOR haha
BLUE IS THE COLOUR!!!
Me ne moti mnenje drugih in vsak ga lahko izrazi. Vendar imamo ločila, ker je brez njih zelo težko brati!Chelsea_fan wrote:
HAHAAHA glih praviln nick maš PROFESOR haha
It`s not just supporting, it`s obsession...
Kdo ve v kakšnem stanju je Stuart Holden? Kdaj naj bi se približno vrnil na igrišča 

http://www1.skysports.com/football/news ... -Balotelli
za mene bi bio super če bi ga kupili.. amapk saj vemo kako je bilo z Tevezom.
Za mene tudi samo, da nam ne bi mladincev pobil pa Stamford Bridge-a zažgal 

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
Bi se kr ujela z Ashleyem pomoje. Drgač pa malo šans, Mančini bo itak odletel po koncu sezone.
Đizus Krajst, sam njega NE!hook wrote:http://www1.skysports.com/football/news ... -Balotelli
Za napadalca dobiva mnogo preveč kartonov. Ne, hvala, z moje strani. Itak se bo pa slej ko prej vrnil v Italijo (Milan).
Blue is the colour!
kot prvi slovenec v chelseaju? http://www1.skysports.com/football/news ... an-starlet