To ti je naš rover - meni je še priimek narobe povedal. V bistvu še zdaj ne vem, kako se res pišeThe blues11 wrote:ma kdo od roverja številko ker mislim da mi ni dau prave.?
Njegova številka: 041 608 746
To ti je naš rover - meni je še priimek narobe povedal. V bistvu še zdaj ne vem, kako se res pišeThe blues11 wrote:ma kdo od roverja številko ker mislim da mi ni dau prave.?
Jaz ga imam, sam samo total tv brez interneta, telefonije....loonymcgreat wrote:a ma kdo total tv? razmišljam da bi namest siolovga trojčka šel na totalov trojček ampak nikjer na strani ne najdem kakšno internetno ponudbo imajo? piše sam tv+net+telefon za 36€. A to je kaka bedna povezava 1/1 v tem paketu al kaj ?
Internet naj te ne skrbi primorc sj ti tko nikol ne delaloonymcgreat wrote:a ma kdo total tv? razmišljam da bi namest siolovga trojčka šel na totalov trojček ampak nikjer na strani ne najdem kakšno internetno ponudbo imajo? piše sam tv+net+telefon za 36€. A to je kaka bedna povezava 1/1 v tem paketu al kaj ?

Če maš internet 1mb pol bi ti moglo vlečt 120kb/s. Če maš linijo 4mb ti vleče z 450kb/s.AlexAK wrote:Mi imamo Amisov trojček in je za en k*. Plačujemo 56e na mesec in imamo npr. samo 2 šport kluba, tv skoz nagaja, crkuje, internet naj bi bil 1mb pa vleče največ 450kbs, no telefon pa mnde dela![]()
V kratkem nam zdej poteče pa me zanima če imate/poznate kakšen trojček v tem spektru cen ali manj pa da normalno dela internet (in tv) + kakšen šport program več?
kam se najbol splača na aftr?Grugar wrote:ritem kot tak je nezanimiv, predvsem ker se bo trlo mularije, ki bo prvič v življenju pol pera spila in pol jim bo "ful dogajal", bolj se ti splača it pol na after.... no vsaj mi gremo z druščino na ritem se ga nalit, pol pa na after....