Re: xyDebate

se pogovarjamo o vsem ostalem

Fabrizio Romano je z objavami:

resnično želel poročati o tragični nesreči
0
No votes
pretiraval za voljo "engagement famringa"
6
100%

Total votes: 6

lajko

Post by lajko »

The blues11 wrote:ma kdo od roverja številko ker mislim da mi ni dau prave.?
To ti je naš rover - meni je še priimek narobe povedal. V bistvu še zdaj ne vem, kako se res piše :?:

Njegova številka: 041 608 746
IN sLOVEnia WITH CHELSEA
jernej93

Post by jernej93 »

Kdo pozna kakšen hostel v bližini centra Londona (cona 1 ali 2) pa da ni predrag :) ?
Image
loonymcgreat

Post by loonymcgreat »

astor hyde park hostel, mi smo v marcu dali za 5 nočitev 100 funtov. ( sicer soba za 12 ampak ok, nvem s kolk ljudmi potuješ in kakšno zasebnost si želiš :D) sobe za manj ljudi so seveda dražje.. Drgač pa v londonu niti ni take razlike med hostli in hoteli, najdeš tut hotele v conah 1&2 ki so cenejši kot hostli. Tuki si mal poglej http://www.hostelworld.com/hostels/London/England/Map
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
loonymcgreat

Post by loonymcgreat »

a ma kdo total tv? razmišljam da bi namest siolovga trojčka šel na totalov trojček ampak nikjer na strani ne najdem kakšno internetno ponudbo imajo? piše sam tv+net+telefon za 36€. A to je kaka bedna povezava 1/1 v tem paketu al kaj ? :D
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
Grugar

Post by Grugar »

loonymcgreat wrote:a ma kdo total tv? razmišljam da bi namest siolovga trojčka šel na totalov trojček ampak nikjer na strani ne najdem kakšno internetno ponudbo imajo? piše sam tv+net+telefon za 36€. A to je kaka bedna povezava 1/1 v tem paketu al kaj ? :D
Jaz ga imam, sam samo total tv brez interneta, telefonije....
All rights reserved.
zrim92

Post by zrim92 »

loonymcgreat wrote:a ma kdo total tv? razmišljam da bi namest siolovga trojčka šel na totalov trojček ampak nikjer na strani ne najdem kakšno internetno ponudbo imajo? piše sam tv+net+telefon za 36€. A to je kaka bedna povezava 1/1 v tem paketu al kaj ? :D
Internet naj te ne skrbi primorc sj ti tko nikol ne dela :D
Image

I WAS THERE WHEN WE WON IT! :P
Reichenburg

Post by Reichenburg »

Jst sm pa naravnost navdušem nad Amisom, nikol nč ne crkuje, internet ga šiba z 20 mega, kar pri nesposobnem Siolu so bile samo sanje
No Surrender 388 KTBFFH!!!
Grugar

Post by Grugar »

ja pri total tv imaš vse tri športklube (slo, prime, +) in še športklub(srbija,hrvaška), pa seveda oba eurosporta in espn america... Od športnih, ki jih ostalijo ponudniki imajo, ni zgolj šport tv-ja (če pa misliš gledati nba, imata pa pravice hrvaški in srbski športklub).... no to je vse v osnovnem paketu za 15,9€....
All rights reserved.
VIP

Post by VIP »

AlexAK wrote:Mi imamo Amisov trojček in je za en k*. Plačujemo 56e na mesec in imamo npr. samo 2 šport kluba, tv skoz nagaja, crkuje, internet naj bi bil 1mb pa vleče največ 450kbs, no telefon pa mnde dela :wink:

V kratkem nam zdej poteče pa me zanima če imate/poznate kakšen trojček v tem spektru cen ali manj pa da normalno dela internet (in tv) + kakšen šport program več?
Če maš internet 1mb pol bi ti moglo vlečt 120kb/s. Če maš linijo 4mb ti vleče z 450kb/s.

No, imam eno vprašanje. Kje je možno dobit oblačila od UEFE? Recimo jakno, pa gor našitek UEFA, ali pa recimo trenirko, kot jo ima četrti sodnik, torej celotni logotip vlki na hrbtni strani UEFA ipd?

Btw, sam se mislil kupit jakno od Chelseaja, ono z grbom, da zgleda uradno. Kolega, ko je fan Reala pa od Reala. Vsak bi bla ono šik oblečena. Pa najina kolegica bi bla zraven, kao prevejalka in smo mislili tak iti na eno izmed tekem Maribora, kao skavti z beležkami, pa kao ipadi etc. :P
loonymcgreat

Post by loonymcgreat »

a gre kdo jutri na ritem mladosti in v soboto po turnirju na projekt REM(http://www.mtv.si/koncerti/napovednik/v ... ija-glasbe)? :P :drink:
Grugar

Post by Grugar »

ritem kot tak je nezanimiv, predvsem ker se bo trlo mularije, ki bo prvič v življenju pol pera spila in pol jim bo "ful dogajal", bolj se ti splača it pol na after.... no vsaj mi gremo z druščino na ritem se ga nalit, pol pa na after....
All rights reserved.
jernej93

Post by jernej93 »

Grugar wrote:ritem kot tak je nezanimiv, predvsem ker se bo trlo mularije, ki bo prvič v življenju pol pera spila in pol jim bo "ful dogajal", bolj se ti splača it pol na after.... no vsaj mi gremo z druščino na ritem se ga nalit, pol pa na after....
kam se najbol splača na aftr?
Image
loonymcgreat

Post by loonymcgreat »

mene tut to zanima :D
repe

Post by repe »

Jst grem na Modrijane na Brezovco. Če boš pa prej kej u lj gremo pa loh na en per primorc.
m4t1c

Post by m4t1c »

jst sm tut razmišlu da bi šel pogledat na ritem, ampak ni bil noben za to, ker se jim ne da gužvat med pijano mularijo..
tako da bom verjetno kar danes zabluzu, da bom lahko do turnirja trezen :P
Image
Post Reply