Je pisalo na večih časnikih, da je AVB to povedal, ker je španije bližje Torresu, pa ne bom zdej iskal linkov.Reichenburg wrote:![]()
Ti to resno? Prej so šli zaradi prijaznejšega vremena kot je v mrzli, deževni Angliji
Novice
Re: Novice
- loonymcgreat
dej rover no to je pa bedarija oprosti
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
- Reichenburg
Takoj tale pajac k se javlja za Chelsea tv reče 1st of Chelsea warmer - weather training sesion.
Še na uradni strani je tako napisano:
Mal je pa tut treba logično študerat, da je vreme v Angliji v pizdi, nobene tekme med tednom torej 1 teden samo treninga. In zakaj v Španijo, ker lepo sonce sije, mir maš pred tečnimi novinarji.... ha kaj misliš ali zato da se Torres bolje počuti pod Španskim soncem ker je sonce drugačno kot v Angliji?
Še na uradni strani je tako napisano:
Pa ne mi o časnikih, kateri se tako ali pa tako ali izmislijo, ali pa napihnejo samo da se bere, klika, prodaja.... aha vidim da si našel na daily mailu:Chelsea began our warm-weather training schedule in Mallorca this morning (Tuesday), with the first session of the trip taking place at Real Mallorca's training facility in Son Bibiloni, on the road to Soller.
To je tako za lase privlečeno kot če bi se moja delovna uspešnost izboljšala če mašino prestavijo v Paragvaj zraven unih dveh joškarc k so na svetovnem navijale.Villas-Boas is hoping that a return to his homeland will help inspire the striker, who has failed to shine as he approaches the one-year anniversary of his British record £50million arrival from Liverpool.
Mal je pa tut treba logično študerat, da je vreme v Angliji v pizdi, nobene tekme med tednom torej 1 teden samo treninga. In zakaj v Španijo, ker lepo sonce sije, mir maš pred tečnimi novinarji.... ha kaj misliš ali zato da se Torres bolje počuti pod Španskim soncem ker je sonce drugačno kot v Angliji?
No Surrender 388 KTBFFH!!!
- didi_drogba
- Has thanked: 5 times
Mogoče so šli pa zato dol da se pripravijo za gostovanje v Neaplju, ki ima podobno geografsko oz. zemljepisno širino kot Mallorca 
- Joshua McEachran
As people can see, every time he brings me in I am performing as I always have done.
Ma najbolj mi je smesno to, da misli, da dobro igra...
ropi wrote:
As people can see, every time he brings me in I am performing as I always have done.
Še bolj smešno pa je to, da v klubu mislijo da dobro igra.
Če misli na letošnjo sezoni, potem ima prav. Vedno igra slabo.ropi wrote:
Blue is the colour!
Mah ne vem no men je pa bolj to smešno kako ga kritizirate že pred tekmo vsakič. In pa potem tudi med samo tekmo čeprav igra 3/4 moštva še slabše je zmeraj on najbolj popljuvan. Tako kot je bil prej Bosingwa (še vedno je dostikrat neupravičeno), pred njim Ferreira,...
Mislim, da je bilo predzadnjo tekmo ali pa tam okoli nekje, ko je prišel not pa ste ga le pizdili čeprav je edini, ki je tisto tekmo dal 5 uporabnih podaj naprej, ki so bile vsaj malo nevarne golu. Po statistiki je bil pa drugi Torres, ki je dal takrat 2 podaje vendar je ta igral celo tekmo. Že to dosti pove, pa igra Maloudaja nikakor ni bila slabša od večine soigralcev. Vsaka ekipa rabi grešnega kozla, trenutno je to pri nas Malouda, čeprav po mojem mnenju velikokrat neupravičeno. Res je da ne blesti a roko na srce saj niti eden v ekipi ne.
Mislim, da je bilo predzadnjo tekmo ali pa tam okoli nekje, ko je prišel not pa ste ga le pizdili čeprav je edini, ki je tisto tekmo dal 5 uporabnih podaj naprej, ki so bile vsaj malo nevarne golu. Po statistiki je bil pa drugi Torres, ki je dal takrat 2 podaje vendar je ta igral celo tekmo. Že to dosti pove, pa igra Maloudaja nikakor ni bila slabša od večine soigralcev. Vsaka ekipa rabi grešnega kozla, trenutno je to pri nas Malouda, čeprav po mojem mnenju velikokrat neupravičeno. Res je da ne blesti a roko na srce saj niti eden v ekipi ne.

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
skyman333 wrote:Mah ne vem no men je pa bolj to smešno kako ga kritizirate že pred tekmo vsakič. In pa potem tudi med samo tekmo čeprav igra 3/4 moštva še slabše je zmeraj on najbolj popljuvan. Tako kot je bil prej Bosingwa (še vedno je dostikrat neupravičeno), pred njim Ferreira,...
Nobeden ne govori da samo on slabo igra. Vsi vemo kakšno je trenutno stanje v ekipo.
Prejšni komentarji so pa leteli na njegov intervju, ker on dejansko misli da igra dobro.
- michooo
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 69 times
Malouda igra dobro takrat ko cela ekipa igra dobro. Ni pa igralec, ki bi v igro prinesel neko dodano vrednost. Sej to je problem cele naše ekipe. Rabimo nekaj igralcev, ki bi lahko sami odločali tekme, tudi ko niso v formi (Lampard in Drogba npr.), ne pa da padejo v sivo povprečje ekipe.
- Joshua McEachran
Prav on je igralec ki prinese nekaj dodatnega, proti Norwichu je recimo poživil igro.
Med tem ko so ostali pač stali na igrišču...
Med tem ko so ostali pač stali na igrišču...