Svetovno klubsko prvenstvo 2025

spremljenje evropskih pokalov in prijateljskih tekem
ndm
Has thanked: 23 times
Been thanked: 66 times

Re: Svetovno klubsko prvenstvo 2025

Post by ndm »

Sanchez je danes delil diagonale kot Toni Kross v najboljsih casih🙂🙂

Maresca prav tako danes takticno vrhunsko!!!

Pohvale vsem! Ocena sezone kar naenkrat odlicno!
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Post by bork »

Kapo dol vsem!! Perfekten konec zelo zanimive sezone.

Napor, ki so ga vložil v ta naslov, je bil res velik. Veselje igralcev vse pove! :ava: Najboljšo ekipo v Evropi so razmontirali. Fizično in psihično.

Hvala, lepo je bit Chelseajev navijač :cfc01:

ps. se še komu kolca po Enriqueju? :mrgreen:
n1i9k9o6
Has thanked: 134 times
Been thanked: 167 times

Post by n1i9k9o6 »

Vsa čast in kapo dol celotni ekipi z Maresco na čelu, nora predstava, sploh prvi polčas. :cfc01:

Trivinho vse najboljše, upam da so ti naši še dodatno polepšal dan :D
blue222
Been thanked: 21 times

Post by blue222 »

Super se je izšlo. Prvi polčas res odlično izpeljan. Pa še dvig lovorike s Trumpom :lol:
Trivinho
Has thanked: 219 times
Been thanked: 45 times

Post by Trivinho »

Uh evo prespana noc, cestitke ekipi da smo kot "autsajderi" osvojil lovoriko.
Res super kanta je kanta lepo darilo za moj rd 😊
Drugace pa smo do finala res imeli lazji raspored ampak ce je res PSG najbolsa ekipa v europi bi mogla to tud dokazat, kar smo jih ubil v igri niso mogl prdnt dobesedno.
Izjemna obramba z golmanom na celu, res cudno da to moram reci ampak je res odlicno branil.
Joao Pedro morm povedat da je res vrhunski napadalec, z obcutkom za gol in izjemno mocn in tehnicno podkovan, verjamem da bi Jackson v takem primeru zadel golmana, Pedro je pa res vrhunsko zakljucu.
Palmerinho pa itk kaksna eleganca in hladnokrvnost pri obeh golih kapo dol.
Chaloba in Collwil odlicna v obrambi prav tako Gusto in Cucurela hvala k mas tisto cupo upam da cim vec te bojo cukal in na ta nacin dobil rdeci karton malo sale haha ampak je res pomembna njegova cupa..
Caicedo top v vezi ubistvu so usi igrali brez napake.
Upam da se zdej 1 mesc dobr spocijete in da tako nadaljujete tudi v novi sezoni in da cim vec lovorik spravimo.
Kar se Maresce tice mu cestitam na taktiki ampak upam da ni samo bil slab dan PsG ja...
blueboy11826
Has thanked: 191 times
Been thanked: 147 times

Post by blueboy11826 »

Kar bi samo še rekel je, da upam, da smo končno opustil idejo o prodaji Chalobaha. Trenutno je on najbol suveren štoper pri nas in se mi zdi, da tudi tistega ob njemu dvigne na višji nivo.
KTBFFH
michooo
Has thanked: 4 times
Been thanked: 69 times

Post by michooo »

Včeraj so res vsi odigrali superiorno. Kako je zgledal Sanchez na golu, kapo gol. Mislim da so 3 obramb bile takšne, ki so nas rešile gola. Pa dolge podaje, natančne. Kot da je drug človek.

Tako kot so me včeraj presenetili, me že dolgo ni nihče. Od prve minute smo povozili PSG. Igralec prvenstva z naše strani zame sigurno Neto, včeraj Palmer daleč pred vsemi. Všeč mi je bilo, da je ob poškodbi Enza bil Santos tisti, ki je vstopil. Meni je res všečen igralec. Poteza Enza, da namesto Pedra vstopi Delap in ne 100-milijonski Jackson, je bila tudi prava.

Fantje, hvala vam za tole predstavo včeraj. Pojte na dopust, ležat in feštat, čez 3 tedne gremo od začetka.
sigismund
admin
Has thanked: 183 times
Been thanked: 355 times

Post by sigismund »

Nekaj Transfermarkt igre števil:

Izplačila iz FIFA CWC: +110-120 MIO €
Prodaja Kepe: +5 MIO €
Prodaja Maduekeja: +52 MIO €
Prodaja Humphreysa: +14 MIO €

Nakup Gittensa: -65 MIO€
Nakup Pedra: -64 MIO€
Nakup Delapa: -36 MIO€
Kazen zaradi kršenja FFP: -31 MIO€

Skupno smo na -15 MIO €. :D

Trivinho, lahko da je šlo za slab dan PSG-ja, ampak tudi mi smo igrali točno tako kot se je nekako govorilo da moramo in da se da premagati PSG. Tukaj je treba Maresci in ekipi čestitati in tudi Maresca sam je rekel po tekmi da "we've won the game in the first 10 minutes" in strinjam se z njim. PSG bi tudi na slab dan moral znati odigrati bolje pa ni in to zaradi naše taktike in prispevka čisto vsakega posameznika na igrišču.

Ne bi preveč dolgovezil o vseh, vemo da je bilo potrebno mnogo dobrega od vsakega posameznika da so tole kanto dvignili. In da smo šli po lažji poti ni čisto res, premagovali smo klube ki so premagovali tiste UEFA velikane ki s(m)o jih pred turnirjem vsi videli v finalu...mogoče je pa samo Chelsea tako fantastično odigral, da je izgledalo simpl? ;) Glede na to kako so se poigrali s PSG-jem v finalu je to kar legitimna trditev.

In Joao Pedro, waw. 10 dni nazaj še na plaži, potem pa pride v klub in v 2 tekmah pokaže več nogometne pameti in sposobnosti kot Jackson v vseh sezonah pri nas.

Pa še malce resnejše vprašanje za vse - a nam tole kaj dvigne apetite? Sigurno bomo generirali še več denarja kot piše gor, prodajali bomo, nadejamo se lahko ene boljših front of shirt sponzorskih pogodb v klubsem nogometu (mogli bi), z včerajšnjo predstavo smo verjetno pritegnili tudi kar nekaj pozornosti in morda dobili nekaj prednosti na prestopni tržnici.

Sanchezu še enkrat vse čestitke, tip je imel tekmo življenja na taprav dan, pa vseeno na dolgi rok pomojem še vedno vsi vemo, da bi rabili novega golmana. Kar se tiče pa tekmovanj, smo lahko v title race-u? Ne samo top 4, govorim o title race-u? Pokazali smo da lahko, ampak liga je druga zver kot turnirski princip tekmovanj.

Jaz bom konzervativno previden in bom ostal pri bitki za TOP 4, sigurno gremo pa lahko po kak pokal, hrepenim po FA ali ligaškem pokalu že preveč sezon.
glosos
Has thanked: 236 times
Been thanked: 75 times

Post by glosos »

Wow, tole je bilo pa res vrhunsko presenečenje, čeprav sem se tud sam, kot berem da marsikdo tukaj, že včeraj čez dan poigraval z mislijo, da mogoče lahko presenetimo.
Na kampriranju sem na Soči, in zvečer nisem imel signala, tako da se ne spomnim, kdaj sem nazadnje tako old-school spremljal tekmo :) Flashscore se mi je osvežil glih na vsake 10 minut :)

Tekme in igre torej ne morem komentirat, sem pa zdaj celo noč razmišljal, da je ta zmaga ena velika prelomnica. Kot je že sigismund nakazal, časi ko smo bili under the radar so mimo. Pričakovanja fanov in medijev se bodo povečala, in timeline projekta se vo znašel pod pritiskom da se pospeši. Hkrati nas bodo pa tud nasprotniki jemali bolj resno in Meresca in ekipa vodo morali čez noč narediti naslednji korak naprej.

Danes je res dober dan za biti Chelsea fan, v zadnjih dveh mesecih je projekt pokazal, da je na pravi poti, in kot piše sigismund, to odpira vrata. Par super nakupov že pred tole kanto, in še dodatne možnosti po naslovu.

Samo še zadnjo misel bi dodal, glede projekta kot takega. Zame je ključen člen tega projekta izbira trenerja. Pred dobrima dvema letoma sem pisal, da nam trenutni pristop do igralskega kadra z dolgoročnimi pogodbami z nizkimi plačami dopušča precej fleksibilnosti, in dopušča nek margin for error, kjer ni treba ravno z vsakim nakupom zadeti. Da pa je ključna pri vsem izbira trenerja, ki bo imel res velikansko nalogo, da z novo in mlado ekipo naredi zmagovalno mašino. Takrat smo ravno pripeljali Pocha, in je bilo veliko dvomov o njem, in takrat je bil moj point, da seveda upam da Pochu uspe, ampak da če se izkaže kot napačna izbira, ima uprava samo še eno šanso, pri izbiri trenerja. Zdaj upam da je Maresca "prispel" in dokazal, da ima ta x faktor, ki ga na tem nivoju trener potrebuje. Z mlado ekipo in dodatno težo pricakovanj, je pred njim največji test do zdaj.
n1i9k9o6
Has thanked: 134 times
Been thanked: 167 times

Post by n1i9k9o6 »

Po prespani noči je občutek še vedno nor, champions of the world, kdo bi si to mislil še ne dolgo nazaj. Ogromno težo temu naslovu po mojem mnenju doda dejstvo, da smo v finalu premagal PSG, aktualnega evropskega prvaka in trenutno daleč najboljšo ekipo (takoj za nami :D ). Ma ne premagal, razmontiral. Tako dominantnega prvega polčasa že dolgo ne pomnim, taktično v nulo, ta želja in borbenost igralcev, ta zrelost, ki smo jo pri naših mulcih pogrešal, vse to smo včeraj pokazal in to proti ekipi, ki je finale LP osvojila s 5:0 proti Interju, pa razbila 4:0 Ateltico in Real, vmes še Bayern 2:0. Če uspemo vsaj del tega prenest v redno sezono, smo zmožni velikih stvari. A nam bo to uspelo in a smo zmožni take predstave konstantno prikazovat je že drugo vprašanje, ampak dejmo se pustit presenetit. Napovedi pred sezono bom vseeno pustil za dan tik pred prvo ligaško tekmo. Rahlo me skrbi kako bomo vstopili v sezono, namesto pripravljalnega obdobja majo naši zdaj dopust in s treningi začnejo šele s 4.8. če se ne motim, sledita še 2 prijateljski tekmi doma (Bayer L in Milan) potem gre pa že zares.

Kar se samega tekmovanja tiče, prosim naj čez 4 leta ne bo spet v ZDA, ne bom niti ponovno omenjal kaj vse je falilo, pika na i je bil Trump na našem trophy liftu :)

Glosos, upam da si v naših koncih užival, tud če ni blo signala za gledanje tekme :)
sigismund
admin

Post by sigismund »

glosos, lepi konci, bom čez 14 dni dol "na počitnicah" pri tašči. A si bil na Butiku? :D
Chelsea_fan
Has thanked: 45 times
Been thanked: 77 times

Post by Chelsea_fan »

uhh kje zaceti tole vceraj kaaaapaaa dol vsem fantom..vsi res odigrali vrhunsko.. maresca vrhunsko takticno postavil.. skratka vse res top..

Bolj kot kanta me veseli to da imajo fantje mindset taprav.. videlo se je da jih bomo tepli za vsako zogo in da bomo sli na noz vsak dvoboj.. moram tudi tukaj vkljucit ta juznoameriski temperament enza in caiceda.. top.. pohvalil bi tudi cucurelo.. odigral vrhunsko provocira skos in rabimo takega umazanega igralca.. to npr dela carvajal pri realu..

skratka overall super zadovoln in veselim se zacetka sezone.

p.s kupujem dres od palmerja in se znacko bomo imeli gor haha
BLUE IS THE COLOUR!!!
Trivinho
Has thanked: 219 times
Been thanked: 45 times

Post by Trivinho »

Sigismund ja sej sm napisu cestitam Maresci za taktiko, in kot si reku ta tekma je bila neka prelomnica ampak vseen, prvenstvo in liga prvakov je drugi nivo, lahko zmagas PSG 1x ampak ce bi se 10x pomerili z njimi mislte da bi v dobil vsaj pol tekm?
Uceri smo res odigral tko kot bi naceloma morali igrati usako tekmo, zdej pa kok je psiha in podcenjevanje nardilo vceraj nevem...
Js upam da zdaj fantje stopijo skupaj in zacnejo naskakovati se premier ligo ker je ze res veliko casa odkar smo jo osvojili..
Res super tud za financijsko inekcijo s to lovoriko, kr lep denar smo dobil, pa ne zarad tega da lahk kupujemo ampak da nas nebo financni fer play kaznoval...
Se ena sibka tocka je tale Nkunku, res bolje da ga prodamo ker ni neka dodana vrednost ekipi, je bolj za rotiranje, ampak ni pa tist k bi lahko nosil ekipo naprej...vsaj prodat za denar ki smo ga kupili.
Men ga je zal ampak ce negre negre, pa se sterlinga prodat v arabijo in je to to..
sigismund
admin

Post by sigismund »

Image

Make Chelsea great again.
glosos
Has thanked: 236 times
Been thanked: 75 times

Post by glosos »

Kaj je bilo pa po tekmi neko sranje? Slišal sem pogovor pri sosednji mizi nekaj na temo da si Enrique zasluži slišat svoj govor o dobrih poražencih.
Post Reply