9 - Fernando ''El Nino'' Torres
- davidluiz4
Re: 9 - Fernando ''El Nino'' Torres
Torres: "Moram se izboljšati"
Chelseajev napadalec Fernando Torres je v intervjuju za ESPN priznal, da bo moral spet začeti z zabijanjem golov, če bo želel končno utišati vedno glasnejše kritike. Po skoraj 60-milijonskem prestopu iz Liverpoola je za modre zabil vsega pet golov. "Če sem pošten, sem po enem letu pričakoval, da bodo stvari boljše, kot so zdaj," je povedal Torres. "Osebno se moram izboljšati. Ko sem igral pri Liverpoolu, so bile tekme, na katerih nisem igral dobro ali nisem storil ničesar, potem pa sem zabil vsakič, ko sem se dotaknil žoge. Zdaj je res čuden občutek, saj se fizično počutim bolje kot kdajkoli. Ne prihajam do priložnosti, ko pa pridem, ne morem zadeti."
Chelseajev napadalec Fernando Torres je v intervjuju za ESPN priznal, da bo moral spet začeti z zabijanjem golov, če bo želel končno utišati vedno glasnejše kritike. Po skoraj 60-milijonskem prestopu iz Liverpoola je za modre zabil vsega pet golov. "Če sem pošten, sem po enem letu pričakoval, da bodo stvari boljše, kot so zdaj," je povedal Torres. "Osebno se moram izboljšati. Ko sem igral pri Liverpoolu, so bile tekme, na katerih nisem igral dobro ali nisem storil ničesar, potem pa sem zabil vsakič, ko sem se dotaknil žoge. Zdaj je res čuden občutek, saj se fizično počutim bolje kot kdajkoli. Ne prihajam do priložnosti, ko pa pridem, ne morem zadeti."
CHELSEA FC

Zanimiva statistika Torresa proti RVP - ju - carefreechronicles.
"But we cannot chuck his recent form to his teammates not making passes to him in dangerous positions." Mogoče bi bil torres res bolj primeren na "polšpici" v sistemu 4-2-3-1 bi igral AMF. Sturridge in Mata na LW oz. RW, Lukaku pa čista špica.rover wrote:Zanimiva statistika Torresa proti RVP - ju - carefreechronicles.
Blue is the colour, Football is the game, Winning is our race, Chelsea is our name
Lahko bi igrali tudi 4-4-2 ali diamant. S še enim napadalcem bi razbremenili Torresa, ta pa bi lahko podajal drugemu napadalcu in obratno.
- davidluiz4
Yossi je bil poleti na pripravljalnih tekmah med boljšimi posamezniki...
Blue is the colour!
- damjan1120
+ z Torresom je vedno super sodelovaldidier wrote:Yossi je bil poleti na pripravljalnih tekmah med boljšimi posamezniki...
Yossi je dr. mag. napram Meirelesu...
29.08.2014 Day to remember, Torres left the club!! Finally!

- didi_drogba
- Has thanked: 5 times
In kva si hotu s tem povedat ??BoLhCa wrote:
Da je v NHL en igralec Raffi Torres, ki nima nobene veze z našim El Ninom
U bistvu bi bilo bolje, če bi igral.. Morda bi se poškodoval in bi v kader za tekme Chelsea-ja prišel Lukaku
Also, Torres dobil konkurenco
[youtube]GkavA2l8c44[/youtube]
Also, Torres dobil konkurenco
[youtube]GkavA2l8c44[/youtube]
29.08.2014 Day to remember, Torres left the club!! Finally!

[youtube]IOb3alTYfOs&feature[/youtube]
Torres zabija na treningu...
... upam da bo tudi na tekmi.
Torres zabija na treningu...