Re: Govorice
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
Pravkar sem gledal oddajo 24 ur. Napoli naj bi zavrnil Chelseajevo ponudbo za Cavanija, Rooney na vsak načih hoče zapustiti scum, Tottenham ne da Balea pod 80M (?), okrepili pa naj bi se s Paulinhem in (danes sm prvič slišal za to) tudi s Soldadom...
danes je torek, torej je legit.sigismund wrote:Pravkar sem gledal oddajo 24 ur. Napoli naj bi zavrnil Chelseajevo ponudbo za Cavanija, Rooney na vsak načih hoče zapustiti scum, Tottenham ne da Balea pod 80M (?), okrepili pa naj bi se s Paulinhem in (danes sm prvič slišal za to) tudi s Soldadom...
Ufff, 24 ur. Moj sosed, ki pojma nima o fuzbalu je bolj kredibilen kot ta stran. P.S. Paulinho sicer drži.sigismund wrote:Pravkar sem gledal oddajo 24 ur. Napoli naj bi zavrnil Chelseajevo ponudbo za Cavanija, Rooney na vsak načih hoče zapustiti scum, Tottenham ne da Balea pod 80M (?), okrepili pa naj bi se s Paulinhem in (danes sm prvič slišal za to) tudi s Soldadom...
It`s not just supporting, it`s obsession...
- sigismund
- admin
Vem da je 24ur, tudi sam ne maram njihovih novic (čeprav v oddaji ponavadi ne objavljajo takih traparih kot jih na netu) in to s Paulinhem vem da drži, zato sem šel zdele še ostale novice preverit, pa stric Google ne ve nič. Niti rover ni še nič o teh zadevah objavil (razen o cavaniju na dan 100 novic), tako da...
. Sem pa za trenutek verjel, ker oddajo imajo za razliko od spletne strani precej na nivoju.
- blueboy11826
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 147 times
24ur js pogledam sam da se mal nasmejim z njihovim "novicam" pa pol ku se (pod kirokol novico) kregajo spodi gdo je bolš: barca al real 
KTBFFH
- sigismund
- admin
Mah ne sej oddaja je kul, na RTV ne morem gledat novic ker so preveč..nevem, uradni pa resni pa tko no, ni to to
Planeta ne gledam ker so sploh smeškoti, Svet je pa itak samo pluvanje in politika in ni za nikamor
Tko da mene je ta novica danes o pristopih pritegnila zato, ker kot pravim oddaja 24 ur sploh ni slaba pa še traparij ne objavljajo v oddaji (razen s prestopi tole danes ki so neke nepreverjene govorice da privabijo folk na spletno stran)..... 24ur.com -> no to je pa res eno navadno s*anje, 90% novic izmišljenih, polno reklam, pa še tisto kar objavijo je "Se je zredila?", "Je tole celulit?"....čez dva dni pa o isti ženski pišejo, da je s svojo božansko postavo vse osupnila....wtf?
Ma smo precej zasšli iz teme
Ma smo precej zasšli iz teme
Če koga zanima naj si prebere zanimiv članek o tem, kako stojijo 4 tarče Chelseaja:
What do Marco van Ginkel, Stephan El Shaarawy, Daniele De Rossi, and Kurt Zouma have in common?
What do Marco van Ginkel, Stephan El Shaarawy, Daniele De Rossi, and Kurt Zouma have in common?
Stephan El Shaarawy ostaja v AC Milanu še naslednjo sezono. Zaenkrat kaže da ne bo nič z Cavanijem in da sta plan b Rooney in Lewandowski. Roma je tudi že blizu odhoda De Rossija v Chelsea. Za Brumo smo hoteli, dati 15 miljonov pa smo prvič zviseli. Nova tarča je Christian Benteke.
Chelsea transfer news: Blues enter Benteke race
Benetek bi bil čist super nakup in če bi igrali 4-4-2 bi se z Lukakujem odlično dopolnjevala.
Chelsea je obnovil zanimanje za John Ruddy-a, tokrat se ponuja 7 miljonov, Norwich hoče 10.
Chelsea hope to finally sign John Ruddy with new £7million offer
Chelsea transfer news: Blues enter Benteke race
Benetek bi bil čist super nakup in če bi igrali 4-4-2 bi se z Lukakujem odlično dopolnjevala.
Chelsea je obnovil zanimanje za John Ruddy-a, tokrat se ponuja 7 miljonov, Norwich hoče 10.
Chelsea hope to finally sign John Ruddy with new £7million offer
Last edited by rover on 04 Jul 2013, 12:30, edited 1 time in total.
- Reichenburg
To si rekel tudi za Van Ginkla pa vidmo kako se je razpletlo. 
No Surrender 388 KTBFFH!!!
Kot vemo tudi za Baja nismo uspeli z prvimi pogovori, pač treba je čas. Če bomo uspeli pa je druga zgodba z mojim soimenjakom smo, kako bomo z drugimi se pa še ne ve.Reichenburg wrote:To si rekel tudi za Van Ginkla pa vidmo kako se je razpletlo.
- Reichenburg
Ali pa če enostavno prilimaš link, opišeš na kratko za kaj se gre, svoje napačne zaključke pa zadržiš zase. Vem da je forum, vse lepo in prav, a ni brez veze delat zaključkov iz teh cajtng pogovorov?rover wrote: Kot vemo tudi za Baja nismo uspeli z prvimi pogovori, pač treba je čas. Če bomo uspeli pa je druga zgodba z mojim soimenjakom smo, kako bomo z drugimi se pa še ne ve.
Zadnjič si dal odličen vir pa zaključil da je vse skupaj padlo v vodo a je jasno pisalo da se pogovori nadaljujejo.
No Surrender 388 KTBFFH!!!
A nismo mi hoteli kupit tega igralca
Gonzalo Higuaín set to seal £23m transfer to Arsenal from Real Madrid
sej se že cel cajt govori da gre v arsenalrover wrote:A nismo mi hoteli kupit tega igralca
Padel na zdravniškem. Med pregledom je dobil astmo, ko je videl "polne" vitrine srebra zadnjih 8 let:)m4t1c wrote: sej se že cel cajt govori da gre v arsenal
It`s not just supporting, it`s obsession...