Ja, tudi če ta neznanec objavi zs na vseh možnih javnih straneh, jaz pri tem ne bom kaznovan, ker tega nisem objavil jaz.loonymcgreat wrote:tebi kot njihovemu uporabniku prepovedujejo kakršnokoli javno objavljanje informacij medtem ko pa je zaželjeno, da prek zasebnih sporočil širiš njihovo idejo nekim popolnim neznancem, ki lahko v 2 minutah tvoj ZS objavijo na vse možne javne strani ?
Re: xyDebate
Če jaz želim lahko izvem kdo se skriva za imenim m4t1c ni noben problem izvedet, mislis da je potem problem izvedet nekemu podjetju, ki ima nekaj milijard denarja izvedet kdo se skriva za imenom Bork?m4t1c wrote:sej nevejo kdo si pod up. imenom bork, ali pač?
No dej naj ga že en praša po ZS da tut ostali vidimo kaj bi lahko bilo tako donosno in ni piramidni sistem.. 

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
torej, če bi npr. nekdo (ki javno ne sme govoriti o tem) to naredil, kaj bi se mu zgodilo?
Bannan uporabniški račun, nezmožnost nove prijave, vse tisto kar je nekaj časa "gradil", bi se mu podrlo. Ne pravim, da bi se to meni naredilo, če bi kaj napisal na tem forumu, možnost pa obstaja. So določena pravila, ki se jih pač moraš držati.m4t1c wrote:torej, če bi npr. nekdo (ki javno ne sme govoriti o tem) to naredil, kaj bi se mu zgodilo?
Zakaj me pa sam ne vprašaš?zrim92 wrote:No dej naj ga že en praša po ZS da tut ostali vidimo kaj bi lahko bilo tako donosno in ni piramidni sistem..
Me je pa že marsikdo vprašal in menim, da je večini zadeva zanimiva.
Slovencl.repe wrote:Likvidacija kaj pa. To ni hec, tle so milijarde v igri.
AlexAK wrote: Bolhca se baje ukvarja z računalniki, on sigurno zna, ampak zdaj ko je Torres na dopustu si ga je tudi on vzel

- branko1993
Prijatelji majo glasbeno skupino in so me prosili če jim lahko malo reklame naredim, upam da ni problem.
Torej, če ma kdo cajt naj stisne lajk : https://www.facebook.com/pages/Shanaroi ... 7204717654
Bojo pa ta petek igrali v Nazarjah, v soboto pa na ŠVIC festivalu v Trebnjem. Se vidimo pa hvala
Torej, če ma kdo cajt naj stisne lajk : https://www.facebook.com/pages/Shanaroi ... 7204717654
Bojo pa ta petek igrali v Nazarjah, v soboto pa na ŠVIC festivalu v Trebnjem. Se vidimo pa hvala

Angleži se šalijo da ni slučajno podoben JT-jusigismund wrote:Jaaaa no rodila je, yay.
Prva na svetu, yay.
Dejmo to spremenit v biznis, yay.
Glavna novica že nekaj mesecev in še za nekaj mesecev/let.
Yay.