Re: xyDebate
- blueboy11826
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 147 times
Liverpool have stated that they will not be selling their best players to their Premier League rivals. That means Fulham, Everton and Swansea are out of the race for Luis Suarez.

Future is bright, future is blue.
Ne morem verjet.
En mi je sunil Chelsea brisačo. Sicer se mi zdi, da gre verjetno za nezadovoljnega navijača kakega konkurenčnega kluba. Če je bil kdo od naših, pa naj mi čim prej vrne !!!
En mi je sunil Chelsea brisačo. Sicer se mi zdi, da gre verjetno za nezadovoljnega navijača kakega konkurenčnega kluba. Če je bil kdo od naših, pa naj mi čim prej vrne !!!
IN sLOVEnia WITH CHELSEA
- blueboy11826
lajko - takim ljudem ni pomoči
glede tega navijač konkurenčnega kluba - js osebno se ne bi niti dotiku stavri rivalov
če je biu pa navijač Chelsea-ja pa SRAMOTA!!! - ko da si jo ne bi mogu kupt
glede tega navijač konkurenčnega kluba - js osebno se ne bi niti dotiku stavri rivalov
če je biu pa navijač Chelsea-ja pa SRAMOTA!!! - ko da si jo ne bi mogu kupt
KTBFFH
"Naš" novinar Matjaž Ambrožič:
Legenda! Več na Am-broOd leta 1979 navijam za Chelsea. Tistega leta je k Chelseaju, tedaj je tik pred poznejšim izpadom v angleško drugo ligo, prestopil Petar Borota, legendarni vratar jugoslovanske reprezentance in Partizana. On je bil šminker, ki sem ga občudoval. Žal je bil včasih tudi strahovito nezanesljiv golman. A to ni pomembno. Pomembno je bilo, da je bil lik kot iz filma. Navijači Chelsea se ga z veseljem spominjajo. Zakaj natančno, pa izdam kdaj drugič.
It`s not just supporting, it`s obsession...
- jernej1989
- blueboy11826
- jernej1989
- jernej1989
Kdo ve, kje bi se dalo dobiti kakšno vredu stabilizacijsko desko?

Future is bright, future is blue.