Ostalo

Alerx28

Re: karte

Post by Alerx28 »

loonymcgreat wrote:in naši TB memberji so tudi ze rekli da bodo karte rihtali le clanom navijaskega kluba slovenija tko da ce hocete dobit karte morate bit v klubu.
sam kljub temu boste tezko dobili karte ker je tekma proti cityu najvisja kategorija, kjer je najtezje dobit karte in dobis jih na podlagi kolk loyality pointsov imas( kolk drugih tekem proti nizje rangiranim nasprotnikom gledas), tako da bi tut tb memberji tezko dobili karte ker niso glih na vsaki tekmi na stamfordu..
Lp

Se mi je kar zdelo da ne bi šlo lahko tudi če bi bil TB member... Si bomo pa mogoče ogledal saj SB , če že tekme ne :D

Lp Alex
Alerx28

Post by Alerx28 »

Lp

Ponovno jaz težim (me je že malce nerodno ) :oops:

Kot kaže prek uradne strani ni več možno kupiti karte za City , tako da mi preostane samo se viagogo.Trenutno imam možnost kupiti 1 karto (jaz sem sedaj TB member :D :D ). Uporabnik rover se je javil da bi lahko uporabil njegov membership.Sedaj rabim pa se 1 karto. A je se kdo tako prijazen da bi prek njega kupil karto (če kdo rabi kaj točk :D ).Če se pa res treba včlaniti v vaš klub se pač bom ( od 10 EUr me ne bo pobralo :P )

Se iskreno opravičujem da težim ,samo mi bi zelo radi sli na tekmo :lol: .

Lp Alex

ps . rover,hvala za email,sam sem bil prepozn .
nastja8

Post by nastja8 »

Glej pri vigagotu je problem, da ko prevzameš karto rabiš TB kartico. Torej ni dovolj da ti nekdo samo zaupa svojo TB številko, ampak rabiš še njegovo TB kartico fizično pokazat v Londonu kjer prevzameš karto.
In jaz naprimer nisem pripravljena posodit kartice nekomu ki ga sploh ne poznam. Upam, da me razumeš. LP.
Image
Future is bright, future is blue.
Alerx28

Post by Alerx28 »

nastja8 wrote:Glej pri vigagotu je problem, da ko prevzameš karto rabiš TB kartico. Torej ni dovolj da ti nekdo samo zaupa svojo TB številko, ampak rabiš še njegovo TB kartico fizično pokazat v Londonu kjer prevzameš karto.
In jaz naprimer nisem pripravljena posodit kartice nekomu ki ga sploh ne poznam. Upam, da me razumeš. LP.
LP

To da rabiš kartico nisem vedel.Nisem vsega prebral. :oops:
Kar se tiče kartice mi je pa povsem jasno , saj jo tudi jaz ne bi dal.

Hvala za odgovor.
Lp Alex
klodovik

Post by klodovik »

Zdravo!

Od 13-16. januarja bom v Londonu (še kdo mogoče?) in bi si rad ogledal tekmo Chelsea - Sunderland. Gledam na uradni strani Chelseaja, da so cene okoli 50 funtov. Se da kupiti prek njihove strani, rabim biti TB member? Vidim, da si izposojate neke številke, bi bil kdo tako dober in mi posodil svojo, da kupim karto?

Hvala in lp,
M
loonymcgreat

Re: Road to London

Post by loonymcgreat »

šparejte dnar kr bo mnogo šans za zapravlat drugo leto :D
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
rover

Post by rover »

ESSIEN wrote:
eni bomo že letos za začetk sezone udarl ene 5 dnevn london trip(z ogledom tekme seveda, drugač ni pike na i ) :D
Aha in kdaj mislite iti, sam racionalno bi bili 4 dnevi čist dovolj (četrtek prihod, petek free dan, sobota tekma in nedelja povratek).
Image
Reichenburg

Post by Reichenburg »

Ej kaj pa uni ki nismo klasični turisti, katere jebene znamenitosti ne zanimajo?
No Surrender 388 KTBFFH!!!
Profesor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 18 times

Post by Profesor »

Reichenburg wrote:Ej kaj pa uni ki nismo klasični turisti, katere jebene znamenitosti ne zanimajo?
Pivoooo..... :juhej:
It`s not just supporting, it`s obsession...
Reichenburg

Post by Reichenburg »

Pa še red light district si pozabu
No Surrender 388 KTBFFH!!!
godovcan88

Post by godovcan88 »

Jeseni se odpravljam v London in me zanima kje in kdaj je najbolje kupiti karte za ogled tekme na SB? Gledal sem na njihovi strani in pridejo tam nekje 60-80 funtov.
KlemenMihelcic

Post by KlemenMihelcic »

Dober dan, jst bi šou pa na prvo tekmo Chelseaja in Juventusa na Stamford Bridge, karte pa lahko dobijo samo memberji in season ticket holderji preko uradne strani. Ker nisem član oz. sm že hotu postat pa je sedaj brezveze, ker bi to mug postat pred žrebom LP, da bi dubu karte za Juve bi zelo zelo lepo prosu, če bi se mi lohk javu kakšen true blue member iz slovenije, da bi lahko preko njega kupu 2,3 karte. Dam napitnino ;);)

mail: mihelcicklemen@gmail.com
Alerx28

Post by Alerx28 »

KlemenMihelcic wrote:Dober dan, jst bi šou pa na prvo tekmo Chelseaja in Juventusa na Stamford Bridge, karte pa lahko dobijo samo memberji in season ticket holderji preko uradne strani. Ker nisem član oz. sm že hotu postat pa je sedaj brezveze, ker bi to mug postat pred žrebom LP, da bi dubu karte za Juve bi zelo zelo lepo prosu, če bi se mi lohk javu kakšen true blue member iz slovenije, da bi lahko preko njega kupu 2,3 karte. Dam napitnino ;);)

mail: mihelcicklemen@gmail.com

Poskusi tukaj: http://www.thomascooksport.com/ .
Težko ti bo kdo dal kartico.

Lp
KlemenMihelcic

Post by KlemenMihelcic »

Bom povedu zdej, kako si jst predstavlam kako nej bi to šlo, ker res ne vidm, zakaj bi bil tak problem true blue memberjom, da drugim Chelseajevim navijačem kupijo karte, jim omogočijo, da si ogledajo tekmo, obenem pa tisti memberji tudi ZASLUŽIJO.

To se pravi...recimo, da najdem nekega true blue memberja, ki bi biu pripravlen zame kupiti dve karti...jaz mu pač pustim svoje podatke, on pa lepo s svojim denarjem(recimo da bi dau vse skupaj 90€) preko interneta kupi ti dve karti, obenem pa dobi tudi loyalti pointse(če prav zastopim, če pa ni tako, pa tudi prav). Ko mu karte pošljejo, se dogovoriva, da se dobiva, na mestu bi mi on izročil karte, jaz pa njemu 110€, to se pravi 20€ več!

Jaz sploh ne vidim problema za true blue memberje tukaj, res me žalosti, ko vidim da se nihče ne odzove na moje prošnje.
hook

Post by hook »

90e bo premalo in denar se v takih (ponavadi) primerih daje v naprej?! jaz bi ti naceloma lahko kupil eno, a sem na dopustu. Jaz sem dal zdaj za newcastle 150e za dve pa izracunaj malo cene vrjetno je liga prvakov isti cenovni rang. Pojdi v london tam imas malo morje ljudi ki prodajajo karte.
Post Reply