Že več kot pol leta vam po forumu težim s tem Matićem...zgleda da bo danes dan, ko ga bom končno dočakal
*se počuti izjemno*
V zadnjih nekaj sezonah ni bilo dosti prestopok, ki bi me navdušili kot me je tale Matićev. Verjetno me je še najbolj prestop Hazarda, zaradi same sage, ki se je odvijala v ozadju. Bil je že praktično Unitedov, potem pa se je kar naenkrat odvilo nam v prid.
Na nek način me je fasciniral tudi prestop Torresa, 50M nekaj ur pred izstekom prestopnega roka, to je orgazem za vse tiste, ki bolj podrobno spremljajo prestopne roke
Po drugi drugi strani se je pa tak vedlo kako bo...kljub temu da smo imeli dva odlična napadalca, čeprav že nekoliko v letih, smo šli kupovat igralca, ki je bil totalno izven forme. Še vseeno pa se nam je iz marketinškega vidika vse povrnilo.
Precej me je navdušil prestop Meirelesa, isto na zadnji dan prestopnega roka...sem pa več pričakoval od njega.
No glede na ceno-kvaliteto, smo verjetno dobili največ z nakupom Mate in Oscarja, čeprav tudi Hazard dosti ne zaostaja.
Kar se Matića tiče, če bo cena res 25M, potem je tole ogromno muske za malo denarja, prava redkost v današnjem času. V vsakem primeru ne bo flop, ker če pogledaš da smo za Ramiresa dali preko 20M...no, slabši ne more bit
Je pa res, da ne pričakujem od njega, da nam bo ravno "rešil sezono" v smislu, da bomo postali prvaki. To bi pričakoval, če bi kupili nekega WC napadalca
Mislim pa, da bo odigral zelo pomembno vlogo na nekaterih pomembnih derbijih npr. proti Cityju, Liverpoolu in Arsenalu.
Upam da se izkaže in demonstrira nekaterim forumerašom in vsem tistim, ki spremljajo Chelsea, kakšna je razlika, če imaš v ekipi enega dobrega zadnjega veznega ali pa npr. Mikela