#17 - Mohamed Salah

Teme o bivših igralcih, trenerjih itd.
glosos
Has thanked: 236 times
Been thanked: 75 times

Re: Mohamed Salah

Post by glosos »

balla10 wrote:"Le čevlje sodi naj kopitar".
Samo to bom rekel.... eni komentarji so za :shoot:
Sem prav vesel da je še en normaln. Eni komentarji so res samo za bruhat. Čez mejo rasističnega šovinizma ...

Ne vem ej, a mate Trivinho pa taki kake resne težave s samopodobo, da v vsem kar vidite iščete samo slabe stvari? Skoz je nekaj narobe, skoz je neki povod za pizdenje. Če niso slabi rezultati, če ni grda igra, pol so pa slabi prestopi. Cel čas iščete nekaj slabega, in komaj čakate da boste lahko povedali kakšen papak je Mourinho, al pa Abramovič, al pa "uprava", ker nimate jajc kazat s prstom na konkretne ljudi. Bogi ste, če morate skozi 'napake' drugih izboljševat samopodobo ...
boshko wrote:Če pogledate njegovo hitrost, je ene trikrat hitrjši od Mate, kar zelo sodi v stil igre, ki ga vpeljuje Mou, sploh za hitre prehode v obrambo ter protinapadi. Sicer pa mislim, da ni on menjava za Mato, prej za KDB.
Kot pravi balla...Le čevlje sodi naj kopitar.
Hvalabogu zna kdo tud kaj konkretnega iz vidika igre povedat. Dajmo raje držat neko debato na nivoju, pa bo forum dosti prijetnejši kraj. Po moje vsi raje preberemo kakšno mnenje, s katerim se tudi ne strinjamo, pa da je napisano kot posledica nekega razmišljanja, kot pa samo neko pluvanje pa jokanje ...

Se strinjam, tip je veliko hitrejši in marljivejši od Mate, in v ta sistem nam to pač bolj paše kot pa igra, po čemer smo občudovali Mato v zadnjih sezonah, ko je s prebliski reševal tekme. Letos tega ne rabimo tolk ...
blueboy11826
Has thanked: 189 times
Been thanked: 147 times

Post by blueboy11826 »

A rabimo same ultra hitre igralce? Hazard, Willian nista dost? Pa Oscar in Ramires tut šezdaleč nista počasna. De Bruyna bi zihr bol rabl kot njega.
KTBFFH
Trivinho
Has thanked: 218 times
Been thanked: 45 times

Post by Trivinho »

Glosos stabo pa rd grem v debato k sva si čist različna..
evo da povem svoje mnenje, js sm človek ki vedno pove usakemu v obraz svoje mišljenje in nisem zahrbtnež!
In povem svoje mnenje da mi ni ušeč kar dela uprava oz Mourinho, Salah in Mata a je sploh potrebe komenterat kdo je igračina in kdo ne!
Salah je res da še mlad in se izkaže ampak da Mato zarad tega prodaja pa res ne razumem, okej to sezono smo končal z UNitedom lahk se sam še srečamo v Ligi prvakov ampak kaj bo pa naslednih nekaj let ?? k nam bo Mata sive lase naredu k bo glavni igrač v Unitedu.
Poglej glosos mal komentarje folka po forumih kok je nezadovoljnih navijačev.
js razumem da usak ma svoje mnenje ampak, nekaj je realnost nekaj pa jebanje u glavo navijače in igralce prodajat Unitedu !!!
Chelsea_fan
Has thanked: 45 times
Been thanked: 77 times

Post by Chelsea_fan »

glosos wrote: Sem prav vesel da je še en normaln. Eni komentarji so res samo za bruhat. Čez mejo rasističnega šovinizma ...

Ne vem ej, a mate Trivinho pa taki kake resne težave s samopodobo, da v vsem kar vidite iščete samo slabe stvari? Skoz je nekaj narobe, skoz je neki povod za pizdenje. Če niso slabi rezultati, če ni grda igra, pol so pa slabi prestopi. Cel čas iščete nekaj slabega, in komaj čakate da boste lahko povedali kakšen papak je Mourinho, al pa Abramovič, al pa "uprava", ker nimate jajc kazat s prstom na konkretne ljudi. Bogi ste, če morate skozi 'napake' drugih izboljševat samopodobo ...

Hvalabogu zna kdo tud kaj konkretnega iz vidika igre povedat. Dajmo raje držat neko debato na nivoju, pa bo forum dosti prijetnejši kraj. Po moje vsi raje preberemo kakšno mnenje, s katerim se tudi ne strinjamo, pa da je napisano kot posledica nekega razmišljanja, kot pa samo neko pluvanje pa jokanje ...

Se strinjam, tip je veliko hitrejši in marljivejši od Mate, in v ta sistem nam to pač bolj paše kot pa igra, po čemer smo občudovali Mato v zadnjih sezonah, ko je s prebliski reševal tekme. Letos tega ne rabimo tolk ...

ne zdej pa ti povej kater komentar je za :shoot:

Seveda, da bom iskal slabe stvari če prodamo Mato pa KDB pa kupmo enga povprečneža pa lepo vs prosm no.. Po čem je Salah bolši od Mate ali KDB? Če so že hotl backup zakaj so šli v prodajo KDBja? Zakaj je Moses v liverpoolu?... Smešni ste eni .. ne iščemo slabih stvari ampak to kar se zdej počne v parih dneh je neumn!
BLUE IS THE COLOUR!!!
rover

Post by rover »

Kar se KDB-ja tiče je zadeva jasno povedal je da se ni znašel v Chelseaju in je zato zahteval prestop preko njegovega agenta. Če pogledamo drugače pa mislim da bi KDB zelo dobro igral če bi v klubu ostal Lukaku, tako pa ni našel takega igralca s katerim bi se razumel in eno je uspet v Bremenu, drugo pa je Chelsea. Bomo videli, kako bo KDB igral v Wolfsburgu. Kar se Salaha tiče je zelo hiter igralec kot Hazard, je pa to nakup kot zamenjava za Williana, kako pa se bo znašel bomo pa videli.
Image
glosos

Post by glosos »

Mourinho je večkrat povedal da ima težave z delovno etiko Mate in KDB. Zato smo ju prodali, po mojem mnenju. Salah tu ni direktno povezan, da bi primerjli, kdo je boljši ... Pa tud glede tega, kdo je boljši. Kaj to sploh pomeni? A se še nismo naučili, da imajo trenerji ponavadi boljši vpogled v stanje/sposobnosti/potencial za ekipo, igralca, kot pa mi, ki enkrat na teden gledamo tekmo? Prek tv prenosa ...
Chelsea_fan
Has thanked: 45 times
Been thanked: 77 times

Post by Chelsea_fan »

glosos wrote:Mourinho je večkrat povedal da ima težave z delovno etiko Mate in KDB. Zato smo ju prodali, po mojem mnenju. Salah tu ni direktno povezan, da bi primerjli, kdo je boljši ... Pa tud glede tega, kdo je boljši. Kaj to sploh pomeni? A se še nismo naučili, da imajo trenerji ponavadi boljši vpogled v stanje/sposobnosti/potencial za ekipo, igralca, kot pa mi, ki enkrat na teden gledamo tekmo? Prek tv prenosa ...

Se strinjam s tem .. sam mi ni res jasno par stvari. Imama Mossesa v liverpoolu in še kup drugih igralcev na posoji k bi z lahkoto menjal trojko Willian,Oscar,Hazard tako kot Salah. Ne mi raj prodamo WC igralca in kupmo povsem nepreverjenega igralca.. Sm se učasih smeju Arsenalu kake je zganju k so kupval vse poprek povprečneže zdej smo pa isti :evil: :evil: :evil:

pa ne jokam tko k nekateri pišete (nevm a je to letel name) ampak povem svojo mnenje !! :evil:
BLUE IS THE COLOUR!!!
jernej93

Post by jernej93 »

Mata pač v letošnji sezoni ni bil tista dodana vrednost ekipi, kot je bilo to v zadnjih letih. Praktično se nam njegov odhod rezultatsko nebi smel poznati, je pa po drugi strani 45M odlična cena in roko na srce je blo treba izkoristit priložnost. S tem denarjem bi lahko "zakrpali" vrzel, kjer smo najbolj šibki (LB in napadalec).

Noben igralec ni več kot klub pa počasi bi se lahko en trener že ustalil pri Chelseaju. Torej edino pravilno, da Mourinho, ki bo tu še recimo naslednjih 10 sezon, gradi ekipo po svojih željah, mar ne? Bi raje videli, da Abramovič vodi nakupe in se ne posvetuje s trenerjem, kot je bilo to moč slutiti, da se je dogajalo v minulih letih?

Pa še beseda ali dve o Salahu ... Odkrito povedano je bila tudi moja prva reakcija šok in razočaranje, ampak ko dejansko pogledaš kaj nam ta igralec lahko prinese za samo 11M, je slika povsem drugačna. Potrebovali smo klasičnega desnega wingerja, ki paše v Mourinhov sistem. Torej hiter, eksploziven, marljiv igralec, ki po drugi strani premore tudi tehnično znanje. Pomojem bo večino na tem forumu še kako šokiral, navsezadnje je star samo 21 let pa je že blestel na najvišjem nivoju evropskega nogometa :)
Image
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Post by bork »

Mene je njegov prihod razočaral zaradi tega, ker je sedaj veliko manj možnosti za kak odmeven prestop. Glede na to, da smo prodali Mato in KDB-ja, sem nekako potiho pričakoval nekaj "velikega". Predvsem kakega noro dobrega mladega talenta ala Draxler, Barkley, ki bi lahko že pri 20ih igrala za prvo ekipo Chelsea.

Nakup Salaha ni nepotreben. Sedaj ko smo izgubili "dve dobri rezervi" je še kako potreben. Mislim, da bo precej boljši od Mosesa, Marina in Kakutaja, vendar dosti slabši od Mate.
Od njega pričakujem nekaj podobnega kot sem od Schurrleja, ki pa je še presegel moja pričakovanja.
Ne morem pa se znebit občutka, da ga bomo čez 1,5leta prodali za kakšnih 20-25M in zopet nekaj zaslužili :D

Edit: tisti ki pišete karkoli o Mosesu..je kdo pogledal kakšno tekmo Liverpoola letos, ko je igral?? Tip je totalno zanič. Ni on material niti za Chelseajevo klop.
Last edited by bork on 23 Jan 2014, 18:28, edited 1 time in total.
blueboy11826
Has thanked: 189 times
Been thanked: 147 times

Post by blueboy11826 »

Upam da bomo šokirani :)
KTBFFH
alex1971

Post by alex1971 »

vceraj sem bil tudi jaz sokiran ko sem zasledil da se njegovo ime povezuje z nami.... sam roko na srce se popolnoma strinjam z jernej93...lani se je dokazal v eropa ligi sam izlocil spurse letos pokazal veliko tehnike hitrosti v tekmi proti nam in nam delal ne malo preglavic. zame odlicen beck-up mlad, relativno poceni...za mato smo iztrzili max.odskodnino po pravici povedano ne vam ce je vreden taksnega denarja je pa izreden nogometas. letos ni bil dodana vrednost kakor ste nekateri ze omenili, zal ampak so bili oscar,hazard in williwn dosti boljsi od njega in bolje delovali.
torej dejmo salahu priloznost ne ga ocenjevat prehitro, videli boste da bo odlicna okrepitev....
let's go chelsea lp vsem fanom iz maroka
Trivinho
Has thanked: 218 times
Been thanked: 45 times

Post by Trivinho »

Nočem se vračat nazaj, ampak imeli smo še bolšega od Salaha in to je Sturridge, zdaj trga pri rivalih. :shoot:
michooo
Has thanked: 4 times
Been thanked: 69 times

Post by michooo »

Morš pa tut v vsaki temi napisat neki o Sturridgu.
glosos

Post by glosos »

Nočem se vračat, ampak se bom vrnil :)
davidluiz4

Post by davidluiz4 »

Trivinho pejt navijat za Loserpool,če imaš tako rad Sturridga.

Glede Salaha pa mislim,da mu je potrebno dati priložnost,saj je dokazal da je zelo dober igralec lani in tudi letos prav proti Chelseaju.
CHELSEA FC
Image
Post Reply