CHELSEA MATCHDAY chat 2024/25
Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2024/25
To že, ampak izjava je sla ven danes, in napisana je kot da je out of the blue ostal izven kadra.
Iskreno tisto nad Enzom je blo res precej soft.
Ta postavitev mi je malo zgrešena, osebno bi premaknil nižje Enza v par z Lavio, Caiceda zamenjal, Neta/Mudryka na wingerja in Nkunkuja na 10-ko. Jackson pa še vedno ne zna pazit na ofsajd...
Ta postavitev mi je malo zgrešena, osebno bi premaknil nižje Enza v par z Lavio, Caiceda zamenjal, Neta/Mudryka na wingerja in Nkunkuja na 10-ko. Jackson pa še vedno ne zna pazit na ofsajd...
- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
iskreno ni bil niti en prekrsek za 11m
drgace pa ok.. iskreno najslabsi enzo po prvih 45
drgace pa ok.. iskreno najslabsi enzo po prvih 45
BLUE IS THE COLOUR!!!
- demiensatlier
- Has thanked: 145 times
- Been thanked: 94 times
Zaenkrat še igramo v rahlem krču, no ob koncu polčasa je že bilo bolje. Jackson prve pol ure popolnoma neuporaben, Enzo me ni navdušil, pogrešal sem Gallagherjevo borbenost. Nkunku mislim da mu položaj levo ne ustreza najbolj, Palmer se še ogreva. Lavia in Caicedo se mi zdita zaenkrat še najbolj zanesljiva. Madueke mislim da bi danes prav prišel kot menjava. Škoda da nismo dobili kakega penala, malenkosti so odločale, ofsajd pri obeh zadetkih.
- chelsea boy
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Ni bil noben prekršek nek očiten penal, ampak na drugi strani bi Taylor vsaj enkrat piskal nekaj od tega. Kakšen soft penal je imel nazadnje Haaland na Stamford bridgu, ko je sodil Taylor.
- sigismund
- admin
- Has thanked: 182 times
- Been thanked: 355 times
Meni se ni zdelo za penal, nastreljana roka od čisto blizu in niti ni potovala proti golu. Je pa dobil Taylor sporočilo iz sobe za VAR da ni, torej so pogledali.
- chelsea boy
Nastreljana že, ampak jo je imel povsem stran od telesa. Ampak saj smo vedeli, kaj pričakovati že pred tekmo.
Škoda za poraz takoj na začetku sezone, nimamo kaj, City je bil boljši.
Malo čudna začetna postave, pa tud o menjavah se da debatirat, predvsem me je zmotila menjava Lavie, tip je odigral super, sigurno zelo svetla točka na današnji tekmi.
Malo čudna začetna postave, pa tud o menjavah se da debatirat, predvsem me je zmotila menjava Lavie, tip je odigral super, sigurno zelo svetla točka na današnji tekmi.
- demiensatlier
- Has thanked: 145 times
- Been thanked: 94 times
To je eden od porazov kjer bomo še najmanj razočarani. Škoda sicer zamujene priložnosti, ker City je še daleč od idealne forme, ampak tudi pri nas je tako. O sodnikih ne bom. Treba bo stopnjevat formo, ni bilo vse tako slabo. Nekatere pozicije bi blo treba menjat, Palmerja ali Nkunkuja obvezno bolj na sredino. Kot kaže se želijo znebiti Sterlinga zaradi visoke plače, morda tudi Maduekeja.
No tista nastreljana roka pa res ni bila za penal. Pravilna odločitev. Sem pogledal drugi polčas in pa konec prvega. Zelo slaba igra, trenutno sem kar razočaran. Dvojec Lavia Caicedo je za moj okus preveč defenziven, nkunku pa bi moral igrati za napadalcem kot je nekdo že napisal. Glede Chilwella sem tako ostal brez besed, sedaj še Sterling verjetno. Trenutno res nisem fan Maresce seveda pa upam, da ne demantira.
- chelsea boy
Bi rekel, da kar pričakovano. Na momente smo bili nevarni, ampak spet nismo sposobni dati gola, ko ga res rabimo. Tudi nekaj sreče s temi offsidi za City, pa seveda brez penala, ko nam sodi Taylor.
Kovačiču kapo dol za gol, ampak malo boljši golman bi po mojem mnenju tole ubranil brez večjega problema. Škoda da nismo uspeli presenetit zdesetkanega Citya, ampak vseeno se je videlo zametke dobre igre.
Kovačiču kapo dol za gol, ampak malo boljši golman bi po mojem mnenju tole ubranil brez večjega problema. Škoda da nismo uspeli presenetit zdesetkanega Citya, ampak vseeno se je videlo zametke dobre igre.