Napovedovanje rezultatov 2018/19
- sigismund
- admin
- Has thanked: 91 times
- Been thanked: 150 times
Re: Napovedovanje rezultatov 2018/19
Huh, jeba, ravno med finalom LP je bil forum out..
Jaz bi dal sicer na Liverpool, pol pa verjemte ali ne, vso pravico mate da jaz glasu ne oddam.
Upoštevamo lestvico po polfinalih ali imate kak drug predlog?
Jaz bi dal sicer na Liverpool, pol pa verjemte ali ne, vso pravico mate da jaz glasu ne oddam.
Upoštevamo lestvico po polfinalih ali imate kak drug predlog?
Jaz bi dal mogoče 0....težko je zdj za nazaj govorit.
Naj se upošteva rezultat brez finala kot končni rezultat. Najbolj pošteno do vseh
Naj se upošteva rezultat brez finala kot končni rezultat. Najbolj pošteno do vseh
- sigismund
- admin
- Has thanked: 91 times
- Been thanked: 150 times
Bolj je pregledno ker ne bom imel polhn inbox z naslovi "Re: Napovedovanje rezultatov 2018/19" ker nekateri niso popravljali "Zadeva"
Bo pa časovna omejitev...do začetka tekem lahko oddate preko te spletne ankete napovedi, če zamudite boste mogli pa poslati ZS z napovedmi za tekme, ki se še niso začele.
Pač, tko kot smo delali vsa leta do sedaj.
Bo pa časovna omejitev...do začetka tekem lahko oddate preko te spletne ankete napovedi, če zamudite boste mogli pa poslati ZS z napovedmi za tekme, ki se še niso začele.
Pač, tko kot smo delali vsa leta do sedaj.
Men je kul drugac obstaja add-on da ti samodejno zaklene dokument, ti samo nastimas datum in uro
Men ni hotu delat, pol sem mogu pa to stimat v incognitu, ker je mel neke probleme s cachejem