Ligaški pokal
Re: Ligaški pokal
Zaenkrat vse po pričakovanjih. Chilwell je že v igri, upam, da vstopi tudi Chukwuemeka.
- blueboy11826
- Has thanked: 100 times
- Been thanked: 44 times
Ne, važno, da prenašajo kr ene tekme švabskega pokala in serie a . Pa na scouserje seveda tut niso pozabl.
Na uradni strani bo audio prenos, drugače pa stream.
Na uradni strani bo audio prenos, drugače pa stream.
KTBFFH
Ja veš da si bo Zupan zrihtal prenos svojega kluba
Za tekmo Atalanta-Monza se mi pa tud zdi fer, da ma tak derbi prednost in bo sigurno več ljudi ta tekma zanimala.
Ja nič, bomo spet na streamu ane
Za tekmo Atalanta-Monza se mi pa tud zdi fer, da ma tak derbi prednost in bo sigurno več ljudi ta tekma zanimala.
Ja nič, bomo spet na streamu ane
Jorgensen; Disasi, Tosin, Badiashile, Cucurella; Veiga, Fernandez; Dewsbury-Hall, Joao Felix, Mudryk; Nkunku
Zanimiva postava, ne znam si predstavljat kako bo to zgledalo na igrišču?
Edit: Kje je Sancho? Prejšnjih dveh tekem ni igral kao zaradi taktičnih idločitev. Se bojim, da sta se kaj skregala z Maresco, ko ga je menjal na Anfieldu ob polčasu.
Plus to, mamo 2 golmana na klopi, a je to res potrebno, nimamo mesta za 1 mladinca?
Zanimiva postava, ne znam si predstavljat kako bo to zgledalo na igrišču?
Edit: Kje je Sancho? Prejšnjih dveh tekem ni igral kao zaradi taktičnih idločitev. Se bojim, da sta se kaj skregala z Maresco, ko ga je menjal na Anfieldu ob polčasu.
Plus to, mamo 2 golmana na klopi, a je to res potrebno, nimamo mesta za 1 mladinca?