Za osebno pa ne vem, menda je podobnodidier wrote:Kdor se namerava izkazovati s potnim listom - za VB ni potrebno, da je ta veljaven še vsaj 6 mesecev po prihodu v državo. Sem preveril, ker meni poteče sredi julija.
2. Annual Trip: STOKE
Re: 2. Annual Trip: STOKE
Blue is the colour!
Za osebno je isto vsaj men so tako rekli nekateri zato sem tudi sam raje dal delat novo da ne bo kakih težav pozneje.

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
Očitno se zaradi TV prenosov prestavljajo "boljše" tekme, tako so nam prestavili Tottenham in City, s katerimi imamo samo ponedeljkove tekme. Pa še to nam čist ustreza, ker je tist teden prej, v sredo povratna proti Napoliju. Tisti vikend, ko igramo proti Stoke sta zanekrat prestavljeni samo dve tekmi: Norwich:Wigan in Arsenal:Newcastle. Ponavadi je v nedeljo več tekem, tako da bo še kaka šla na nedeljo. Upam, da ne naša, vzpodbuden je predvsem krepko obarvan stavek v mailu iz Londona:
Good Morning
Below please find the latest matches which have been selected for TV:-
Manchester City v Chelsea Monday 19th March 8.00 pm Sky
Chelsea v Tottenham Saturday 24th March 12.45 pm Sky
This completes the March selections.
Kind regards
Claire Lait
Assistant Club Secretary
IN sLOVEnia WITH CHELSEA
Žal imam zelo slabo novico. Zavrnili so našo prošnjo za Annual Trip.
Očitno so spremenili politiko in zdaj bronasto članstvo več ne omogoča Annual Trip.
Na začetku sezone je bilo še isto kot lani, zdaj pa ni več.
Ampak noben ni rekel nič, ko sem se dogovorjal za tekmo.
In tudi, ko sem poslal formalni Application form so rekli, OK, samo plačamo in je to, to.
Zdaj pa kao ni v redu.
Govoril sem sicer z enim novim, ki ne more / noče nič zrihtat, v sredo pa se vrne Diane, ki nam je lani rihtala in sem bil tudi letos z njo v kontaktu. Računam na njo. Če pa tudi ona ne bo pomagala, lahko poskusim, ko bodo šle karte v redno prodajo, če bo do nje prišlo. Zato moramo upat, da STOKE ni tolk želen nasprotnik.
Zdaj razumem enga italjana, ki je rekel, da so bili na začetku nekaj let Official Supporters, pol pa ne, ker niso tam gori nič zrihtali.
Ampak komu se lahk zbunimo - Romanu?
Očitno so spremenili politiko in zdaj bronasto članstvo več ne omogoča Annual Trip.
In tudi, ko sem poslal formalni Application form so rekli, OK, samo plačamo in je to, to.
Zdaj pa kao ni v redu.
Govoril sem sicer z enim novim, ki ne more / noče nič zrihtat, v sredo pa se vrne Diane, ki nam je lani rihtala in sem bil tudi letos z njo v kontaktu. Računam na njo. Če pa tudi ona ne bo pomagala, lahko poskusim, ko bodo šle karte v redno prodajo, če bo do nje prišlo. Zato moramo upat, da STOKE ni tolk želen nasprotnik.
Zdaj razumem enga italjana, ki je rekel, da so bili na začetku nekaj let Official Supporters, pol pa ne, ker niso tam gori nič zrihtali.
IN sLOVEnia WITH CHELSEA
WTF če pa tut to nemorjo zrihtat pol naj se pa res je*****
Sej ne da imamo že vsi rezervirane karte, prenočišča,... ipd.
Upam da se da še rešit tole, ker če bo vsak sam kupoval karte jih večina ni TB, tisti ki pa smo pa verjetno tudi vsi ne bi prišli do kart. :S
Sej ne da imamo že vsi rezervirane karte, prenočišča,... ipd.
Upam da se da še rešit tole, ker če bo vsak sam kupoval karte jih večina ni TB, tisti ki pa smo pa verjetno tudi vsi ne bi prišli do kart. :S

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
Treba je bit optimističen!!lajko wrote:Žal imam zelo slabo novico. Zavrnili so našo prošnjo za Annual Trip.![]()
Očitno so spremenili politiko in zdaj bronasto članstvo več ne omogoča Annual Trip.![]()
Zdaj pa kao ni v redu.
It`s not just supporting, it`s obsession...
O tem bomo sodili, ko dobimo dokončno odločitev. Samo molimo lahko, da el presidente prepriča gdč. Diane Brum:)rck2own wrote:In Diane we trustDrugače sem pa zelo razočaran
![]()
It`s not just supporting, it`s obsession...
- simon90
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 2 times
wtf? ni mi jasn kako lahko kr naenkrat pogoje spreminjajo, sramota da se tkole z nas zajebavajo! 
da bo en chelsea uradnik ki mu vrjetno ni nič do kluba, ampak samo do svoje plače tako odbijal lastne navijače bi blo pa dobr, da ga mal roman v roke dobi in ga fukne skoz prva vrata!
da bo en chelsea uradnik ki mu vrjetno ni nič do kluba, ampak samo do svoje plače tako odbijal lastne navijače bi blo pa dobr, da ga mal roman v roke dobi in ga fukne skoz prva vrata!
V sredo je potrebno razložit Diani, da smo že kupili karte za letalo, plačali Hostel in bi si radi ogledali tekmo, da nas je to že prišlo okrog 150-200€ na posameznika in da bo verjetno vsak od teh pustil najmanj 50 funtov v mega storu.
Opisat jim je treba da smo sedaj 2 leto uradni navijači kluba Chelsea in imamo samo bronasto članstvo, da pa je v klubo tudi nekaj tru blue (točne številke ne vem na pamet) in da bomo naslednjo sezo poskusili zbrati srebrno članstvo.
Če pa ne bo šlo, bo pa treba to napisat na mail direktno v chelseafc ali na twitter.
Koliko pa nas je true blue memberjev, ki gremo na tekmo?
Koliko kart nam rata kupiti v preko true blue memberjev in koliko v prosti prodaji.
Tudi sam upam na dobro rešitev in da si bomo tekmo ogledali.
Opisat jim je treba da smo sedaj 2 leto uradni navijači kluba Chelsea in imamo samo bronasto članstvo, da pa je v klubo tudi nekaj tru blue (točne številke ne vem na pamet) in da bomo naslednjo sezo poskusili zbrati srebrno članstvo.
Če pa ne bo šlo, bo pa treba to napisat na mail direktno v chelseafc ali na twitter.
Koliko pa nas je true blue memberjev, ki gremo na tekmo?
Koliko kart nam rata kupiti v preko true blue memberjev in koliko v prosti prodaji.
Tudi sam upam na dobro rešitev in da si bomo tekmo ogledali.
- loonymcgreat
aaaa u pizdo matr ce pa nm to propade bom pa zlo jezn. lajko poskusi se ti zenski res cimbol jokat, da nas gre 20, mamo ze vse placano itd.. joooj :/
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
Ce bodo tole zajebali naj grejo v kurac,jaz imam true blue laj pa drugi? Kdor hoce iti na stoke in nima karrtee naj ne skrbi.. Pred tekmo mas malo morje preprodajalcev.. Pa tako kot so naresili italiani ki se ne dajo jebat in enostavno niso vec uradno drustvo.