Re: xyDebate
No nej bo en tok dobr pa nej povprasa mal okol

Winning is our aim , Chelsea is our name!
Js sm biu enkat u kotu tm k je obkrožen, mogoče mal višje ali pa proti sredini, se ne spomnm dobr, vem pa da se ni neki vidl in sm pol tm na štengah stavu. Drgač je pa folk tut čez une steklene pregrade skakov... je blo pa to že ene 5 let nazaj..

vpraš luko potkonjaka on bi mogu vedetrepe wrote:No nej bo en tok dobr pa nej povprasa mal okol
Re: Govorice
Pozdravljeni, ker ne najdem topica >>predstavi se<<, se bom predstavil kar tukaj.
Moje ime je Gašljevič Leonard, doma sem iz Bukovc pri Ptuju, star sem 18 let in treniram nogomet že 10 let.
Navijač Chelsea sem postal v sezoni 2003/04.
Moje ime je Gašljevič Leonard, doma sem iz Bukovc pri Ptuju, star sem 18 let in treniram nogomet že 10 let.
Navijač Chelsea sem postal v sezoni 2003/04.
Leonard dobrodošel, praviš da prihajaš s Ptuja, jaz imam tam dva prijatelja, ki upam da jih nikol ne bom videl a ne Patrik. 
Kdo ve kako izklopim v Google asistenti, da mi neha prikazovati novic o Tottenham? Edina ekipa, ki jo imam označeno, da mi o njej prikazuje novice je chelsea... Malo mi gre že na živce.

All rights reserved.
Verjetno je mislil Patrika in Davorja. Priimkov pa ne bi, se bosta že sama predstavila, če bosta želelaacidspit wrote:Heh, res? Smem zvedet kera 2?
Blue is the colour!
-
davor.lovrec
Sicer newem s čim sem se roverju zameril, ampak dobro, vsak ima pravico do lastnih odločitev
) pa lep pozdrav 
Ne, ne narobe mislil sem dva navijača Uniteda iz Ptuja, katera je res bolje, da ju nikoli ne srečam.
Didier in Patrik vesta točno o kom govorim.
in kakšno vezo imata ta dva tvoja "prijatelja" s čimerkoli?rover wrote:Ne, ne narobe mislil sem dva navijača Uniteda iz Ptuja, katera je res bolje, da ju nikoli ne srečam.