Re: xyDebate
- blueboy11826
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 84 times
Tut js mam občutek da smo eni izmed najbolj osovraženih... Pravih razlogov pa nihče ne navaja. Men je to smešno, ker še tisti ki navedejo kak razlog znajo napisat sam: umeten klub. Naj se raj v to ne vmešavajo, ker itak večino od teh zanima sam al ma več rekordov palček iz barcelone al cmera iz madrida. O ibrahimovići pa js ne bi nč reku ker je itak že dostkrat pokazu da je šupak od šupka.
Fuck 'Em All
KTBFFH
Fuck 'Em All
KTBFFH
KTBFFH
- sigismund
- admin
- Has thanked: 81 times
- Been thanked: 188 times
Jst pa še kdo "givamo fuck"
mene zanima kaj si pač o tem mislijo slovenski navijači...Če je vam pač vseeno ne pište ane, dost simpl.
Kar se tiče navajanja "umetni klub" je men prov patetično, glede na to da so bli v sredo usi za PSG hhh, pa v angleškem prvenstvu usi navijajo za City, kao "bolš k čelzi"..fuck logic
Kar se tiče navajanja "umetni klub" je men prov patetično, glede na to da so bli v sredo usi za PSG hhh, pa v angleškem prvenstvu usi navijajo za City, kao "bolš k čelzi"..fuck logic
če se gremo že o "jokanju" Chelseajavih navijačev, tut njihovi rogljički niso najbolj mirni..

Zakaj bi jih zaklenil ce mas tako shemo kjer je ves šport?
Poslano z mojega LG-D855 z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega LG-D855 z uporabo Tapatalk
Nima smisla to naredit, glede na to, da je trojček max 3e na mesec dražji od "dvojčka"... če pa pri internet/tv dodaš še doplačila, si pa takoj na istem ali na slabšemAlexAK wrote:Mi smo šli iz trojčka na samo internet/tv in so nam zraven ukinili še večino športklubov in nekaj drugih programov. Tko da mormo zdej doplačat da mamo spet vse programe