2. Annual Trip: STOKE

skupni ogledi tekem na Stamford Bridgeu

Greš na Stoke?

Poll ended at 13 Jan 2012, 11:09

100%
16
44%
mogoče
10
28%
NE
10
28%

Total votes: 36

lajko

Re: 2. Annual Trip: STOKE

Post by lajko »

Ne se preveč sekirat, že jaz sem se dost.

In vmes sem vse stvari še enkrat preveril in bi še vedno moralo štimat. Supporters policy je tak kot lani.
V ponedeljek bom še enkrat poklical tista dva revčka gor, drugače pa se v sredo vrne Diane (upam, da ne bo prepozno).

V glavnem škoda da sem vas zdražil, ker sem zdaj precej prepričan, da bo vse tako kot je treba.
Sam govorit moram s takimi, ki kaj razumejo :wink:
IN sLOVEnia WITH CHELSEA
patricio10
Nostradamus
Been thanked: 4 times

Post by patricio10 »

ESSIEN wrote:
Lajko, verjemi mi, VSI, ki gremo(upam no, da gremo)na tekmo, smo ti iz vsega srca hvaležni!!! KAPO DOL!! :ava:
+1 (takega predsednika lahko samo iščeš) :)
MODRA JE BARVA, NOGOMET JE IGRA, MI SMO VSI SKUPAJ IN ZMAGA NAM JE CILJ!!! :P

Image
lajko

Post by lajko »

Hvala. Sem pa že sam dost nakurjen, da vam bom nekak zrihtal te karte.
Mal se še upirajo, ampak mislim, da se bojo na koncu vdali. :wink:

Problem je v tem, da so v bistvu monopolisti in lahko z nami delajo kar hočejo. :evil:
Ker vejo, da smo modri in ne bomo rekli: "Ko vas j., gremo pa med rdeče vrage"
IN sLOVEnia WITH CHELSEA
glosos
Has thanked: 236 times
Been thanked: 75 times

Post by glosos »

lajko wrote:Hvala. Sem pa že sam dost nakurjen, da vam bom nekak zrihtal te karte.
Mal se še upirajo, ampak mislim, da se bojo na koncu vdali. :wink:

Problem je v tem, da so v bistvu monopolisti in lahko z nami delajo kar hočejo. :evil:
Ker vejo, da smo modri in ne bomo rekli: "Ko vas j., gremo pa med rdeče vrage"
ravno zaradi tega bi morali držat neki odnos ...
loonymcgreat

Post by loonymcgreat »

ja vedo da smo modri ampak s takim odnosom vseeno zgubljalo veliko navijačev vsaj v finančnem smislu. Če ste na kakšnih tujih forumih lahko vidste da veliko ljudi sploh ne kupuje več dresov in ostalih stvari ker v megastoru vsako stvar trikrat preplačaš, da o nabijanju cen vstopnic ne govorim. Ampak dokler se nam odpira še azijski trg ne bodo mislili na neke mid/low class navijače iz slovenije, anglije al bilokje.
bo pa ta azijski in evropski trg kmalu zaprt če nebo uspehov ekipe zato bi mogel klub bolj misliti na navijače ker so lahko veseli da so v manj kot desetletju dobili tako ogromno bazo navijačev. večino današnjih navijačev je klub dobil v obdobju 04-08 ko smo bli res top ekipa zdej pa je na sceni barca,united in tudi real in vse manj je 14 letnikov ki bi navijali za chelsea..sej če pogledate ta forum, je sploh kdo mlajši od 17,18 let?
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
zrim92

Post by zrim92 »

ah kr dost jih je loony sam da tega ne obešajo na velik zvon.
Image

I WAS THERE WHEN WE WON IT! :P
davidluiz4

Post by davidluiz4 »

urke4 wrote: jst
jst tudi :D :P
CHELSEA FC
Image
nežachelsea

Post by nežachelsea »

loonymcgreat wrote:ja vedo da smo modri ampak s takim odnosom vseeno zgubljalo veliko navijačev vsaj v finančnem smislu. Če ste na kakšnih tujih forumih lahko vidste da veliko ljudi sploh ne kupuje več dresov in ostalih stvari ker v megastoru vsako stvar trikrat preplačaš, da o nabijanju cen vstopnic ne govorim. Ampak dokler se nam odpira še azijski trg ne bodo mislili na neke mid/low class navijače iz slovenije, anglije al bilokje.
bo pa ta azijski in evropski trg kmalu zaprt če nebo uspehov ekipe zato bi mogel klub bolj misliti na navijače ker so lahko veseli da so v manj kot desetletju dobili tako ogromno bazo navijačev. večino današnjih navijačev je klub dobil v obdobju 04-08 ko smo bli res top ekipa zdej pa je na sceni barca,united in tudi real in vse manj je 14 letnikov ki bi navijali za chelsea..sej če pogledate ta forum, je sploh kdo mlajši od 17,18 let?
Me.
loonymcgreat

Post by loonymcgreat »

haha no super pol, še mamo podmladek :P
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
loonymcgreat

Post by loonymcgreat »

ja proti 13,14 letnikom vsekakor :D upam da se ne oglasita lajko in rover :P
CFC1994

Post by CFC1994 »

ok Jas sem star 17.
26.2 bom star 18. Tako tudi nekaj mladih je na forumu je pa tako da jas sem ponosen navijač našega kluba. In ne samo zato ker je bil chelsea pred leti TOP 1. tako kot je sedaj barcelona ko večina mladine navija za barcelono samo zato ker so najboljši...
MY BLOOD IS BLUE! :cfc01: :cfc01: :cfc01:
FC Chelsea TILL I DIE!!! ♥
killinride

Post by killinride »

Zgleda nas je dost 17 in 18 letnikov :D Ravno zarad tega se vam nemorem pridružit, ma bom pa naslednje leto šel :D
CFC1994

Post by CFC1994 »

killinride wrote:Zgleda nas je dost 17 in 18 letnikov :D Ravno zarad tega se vam nemorem pridružit, ma bom pa naslednje leto šel :D
se podpišem pod to objavo :/ bova pač drugo leto se jima pridruzila hehe ;D
FC Chelsea TILL I DIE!!! ♥
sandi94

Post by sandi94 »

CFC1994 wrote: se podpišem pod to objavo :/ bova pač drugo leto se jima pridruzila hehe ;D
smo že trije.
Image
rck2own

Post by rck2own »

Post Reply