Re: Govorice

novice, natolcevanja, prestopi in pogovori o klubu

Koga bi si želeli videti kot naslednjega managerja Chelseaja, če Potterja odpustijo?

Mauricio Pochettino
2
11%
Zinedine Zidane
6
33%
Luis Enrique
8
44%
Thomas Frank
1
6%
Ruben Amorim
0
No votes
Artur Jorge
0
No votes
Hansi Flick
1
6%

Total votes: 18

rover

Post by rover »

Govorice so, da naj bi prodali po sezoni Lukakuja in kupili Cavanija. Rajši prodajmo Torresa in naj Lukaku - Cavani postaneta napadalca.

Chelsea To Sell Lukaku To Land Cavani
Report: Chelsea to fund Edinson Cavani swoop with Romeulu Lukaku sale
Image
Chelsea_fan
Has thanked: 45 times
Been thanked: 77 times

Post by Chelsea_fan »

rover wrote:Govorice so, da naj bi prodali po sezoni Lukakuja in kupili Cavanija. Rajši prodajmo Torresa in naj Lukaku - Cavani postaneta napadalca.

Chelsea To Sell Lukaku To Land Cavani
Report: Chelsea to fund Edinson Cavani swoop with Romeulu Lukaku sale
To je pa taka neumnost, če to res nardimo.. Bodočo zvezdo prodajat res nima smisla... Tako kot si napisal upam, da se proda Torres in Ba , Etooju pa itak poteče pogodba in imamo napadalca Lukaku, Cavani v primeru poškodb pa lahko Schurle zaigra na čisti 9ki .

Pa upam, da se pripelje Shaw, ker bi bila res škoda, da nam ga uzame United.. :cfc03: :cfc03:
BLUE IS THE COLOUR!!!
blueboy11826
Has thanked: 189 times
Been thanked: 147 times

Re: Re: Govorice

Post by blueboy11826 »

In razdražil si nas :D . Js bi Luiza obdržu za na CDM, Zouma pa bi počasi nadomeščal Terryja.
KTBFFH
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Post by bork »

AlexAK wrote:Kar se tiče govoric o Zoumi, vas bom malo razdražil in bom rekel da ne bi imel nič proti če poleti prodamo Luiza za kakih 40m in kupimo Zoumo :)
Mene nisi razdražil, podpišem takoj. Tistih 20m razlike se vloži pa v Shawa...no nekaj bi še bilo potrebno doplačati :)
rover

Post by rover »

AlexAK wrote:Kar se tiče govoric o Zoumi, vas bom malo razdražil in bom rekel da ne bi imel nič proti če poleti prodamo Luiza za kakih 40m in kupimo Zoumo :)
Luiz je bil tarča Barcelone in Bayerna in so zanj ponujali 45 miljonov funtov, pa fant ni odšel, pa čeprav redno ne igra a on se bori in ravno zaradi tega je prišel do igranja ali CB ali DM. Če ga bomo poleti prodali, potem bo cena šla čez 50 miljonov, ker je treba vedet, da igra odlično za Brazilijo in mu bo zato cena zrasla. Kurt Zouma naj bi prišel v klub, da zamenja s časoma sedanjega kapeta John Terryja, ki ne bo zmogel več toliko igranja kot letos sploh če pride kakšna poškodba.

Poleti naj bi v Chelsea prestopil Diego Costa in Chelsea ter Atletico naj bi sklenila nek dogovor, da se ga kupi za 32 miljonov. Ugibam da je v posel lahko vključen tudi Fernando Torres. A dokrat je še daleč in vse se lahko spremeni. O tem dogovoru pa več v članku:

Chelsea Transfer News: Blues Reportedly Reach Verbal Deal for Diego Costa

V zadnjem času naj bi United hotel dobiti Luke Shawa, a zgleda jih je shaw zavrnil, ker si Shaw želi v Chelsea vsaj tako porača The Guardian. Drugače je Shaw navijač Chelseaja in na netu sem našel kako bi zgledal v našem dresu

Image
Image
didier

Post by didier »

Luiz je podpisal za pet in pol let, pogodbo ima do poletja 2017, tako da tukaj ne rabimo trepetati. Če se bo izkazal na SP-ju (v kar ne dvomim), bo cena šla v višave. Itak bo star šele 27 let, kar za branilca ni toliko. Plus tega je izjemno marketinško zanimiv.
Blue is the colour!
blueboy11826

Post by blueboy11826 »

Kaj vi mislte o Costi? Kr js ga ne vidm glih kot 1ega napadalca Chelsea.
KTBFFH
sandi94

Post by sandi94 »

tudi jaz se nekako ne nagibam k nakupu coste
Image
m4t1c

Post by m4t1c »

ma zdej je že pomoje kdorkoli lahko 1. napadalec Chelsea pri naših biserih :D
Image
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Post by bork »

Tudi jaz sem proti nakupu Coste, ker mi ni niti najmanj simpatičen igralec. Pa še ne morem se znebiti občutka, da igra v Atleticu dobro zaradi njihovega sistema in lahko popolnoma pregori pri nas. Morš bit že kr poseben napadalec, da pašeš k nam, večinoma smo pri nakupih failal ravno pri napadalcih. Mislim pa da bo SP dober pokazatelj kakšna je njegova resnična forma.

Vsekakor bo težko dobiti res world class napadalca. Zame osebno so trenutno wc strikerji Ibra, Cavani, Falcao, Suarez, Aguero, Lewandowski in Rooney.
Ibra je že nekoliko prestar, vendar bi mogoče lahko bil ravno on tisti, ki bi zapolnil to vrzel, ki še manjka Lukakuju, da postane top napadalec. Sepravi, da bi bil pri nas kakšno leto, največ dve (34let bi bil takrat star) v tem času pa bi se lahko Lukaku izpopolnil in prevzel nase odgovornost.
Cavani se mi realno ne zdi dosegljiv, razen morda kot menjava za Hazarda, kar pa ni vreden.
Facao bi lahko bil zelo realna tarča, pa se je žal poškodoval.
Suarez, Aguero in Lewandowski ne bodo dosegljivi ta prestopni rok, vprašanje če kdaj sploh bodo.
Glede Rooneya je zelo zanimiva situacija. Po eni strani bi si človek mislil, da bomo imeli kaj prednosti pri njegovem prestopu zaradi transferja Mate. Po drugi strani pa sem skoraj prepričan, da bo ali podaljšal ali pa odšel v Real.
Uglavnem, od WC strikerjev bi bilo zanimivo poskusiti pripeljati Ibrakadabro pa čeprav samo za sezono ali dve. Je pa res, da se včasih izkaže da je pravi antipatik, ampak mislim da pri 33 letih ne bi bil problem.

Potem pa je tu še skupina napadalcev, ki sicer niso svetovna klasa, so pa vseeno boljši od tistega kar imamo mi. V mislih imam predvsem Benzemaja, Higuaina, Mandžukiča, Džekota, Ballotelija, Jacksona in podobne.
Glede Mandžota in Džekota smo že imeli debato v neki drugi temi. Oba bi verjetno kar pasala v naš sistem, sta pa verjetno oba težko dosegljiva. Cityju bomo verjetno najresnejši tekmec v PL, Bayernu pa poleg Reala v Ligi Prvakov, pa tudi odnos Mourinho - Guardiola ni voda na naš mlin.
Higuaina in Benzemaja si res ne želim videti pri nas...vprašanje tudi, če bi Mou zopet sodeloval z njima glede nato, da sta mu povzročila kar precej sivih las beri:zgrešeni zicerji.
Balloteli je pa itak zgodba zase...
Jackson pa ne vem no...mene osebno ni prepričal, imel je nekaj dobrih potez to je pa tudi vse. Sem si pa letos zaradi njega in Mangale pogledal kar nekaj tekem Porta in moram razočarano priznati, da me ni nihče od njiju navdušil, skozi celotno tekmo gledano.

Nekaj preveč izbire ne bo. Bo pa imelo svetovno prvenstvo kar nekaj vpliva, sigurno bo kak manj znan napadalec zablestel.
The Blues

Post by The Blues »

Costa ni zadel že več kot en mesec oz. 7 tekem. Tako da trenutno je daleč od tiste forme iz začetka sezone.
blueboy11826

Post by blueboy11826 »

Odlično napisano (spet) :ava: . Ibrahimovića si js ne želim pr nas... Veliko rajši Falcaota (pomoje bo do SPja že čist dobr, pa bomo vidl v kaki formi bo in se poleti pol odločimo al ja al ne njega, če ne bo njega mamo spet problem v napadu).
KTBFFH
zrim92

Post by zrim92 »

Mah sam trenutno razen kake Ibre, Cavanija ne vidim nobenega napadalca, ki bi uspel pri nas. Igramo ta gnil 4-2-3-1 v katerem se dobro znajde zelo malo napadalcev. Ne vem zakaj se ne vrnejo lepo v 4-4-2 in pa z igro po krilih. Še vedno bi v lahko v igri dominirali krilni igralci s tem, da bi imeli tudi napadalci vidnejšo vlogo na igrišču. Prepričan sem, da bi bili veliko bolj uspešni v napadu, medtem ko obramba prav tako ne bi preveč trpela. Kje so tisti časi, ko smo lahko v napadu gledali navezo Hasselbaink - Gudjohnsen in se nismo 90min tresli ali bomo lahko pripeljali tekmo do konca oz. ali bomo sploh lahko zadeli..
Image

I WAS THERE WHEN WE WON IT! :P
Profesor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 18 times

Post by Profesor »

Ibra bi bil top! #justsayin
It`s not just supporting, it`s obsession...
nastja8

Post by nastja8 »

Matjaž kva pa Nusmir Fajić?
Image
Future is bright, future is blue.
Post Reply