Največje razočaranje tega prestopnega roka bi bilo zame, da Torres ostane v klubumichooo wrote: Torej...Ba kot kaže ostaja. Upam, da to ne pomeni Lukaku za Costo ampak Torres za Costo. Čeprav sta Lukaku in Ba kr podobna igralca, Jose je pa reko da ima rad več različnih tipov napadalcev v klubu.
Trije najbolj različni tipi napadalcev bi bili:
- Manđukič
- Torres
- Ba/Lukaku
Re: Govorice
- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
BLUE IS THE COLOUR!!!
Re: Re: Govorice
Torej po vseh govoricah naj bi blo takole:
1. Costa/Manđo (če ne celo oba)
2.Torres
3.Bamford(ker mu je Mou rekel da bo tretji napadalec
)
4. Ba
5.Lukaku
Torej bomo mel 5(6) napadalcev ob predpostavki da nobenega ne prodamo ali posodimo, ker je bilo kar naenkrat vsem zagotvljeno igranje... Je pa res če bo Lukaku ali Bamford tretja izbira mislim da smo letos videli da se tudi tako da dosegati zadetke pa čeprov samo 10
2.Torres
3.Bamford(ker mu je Mou rekel da bo tretji napadalec
4. Ba
5.Lukaku
Torej bomo mel 5(6) napadalcev ob predpostavki da nobenega ne prodamo ali posodimo, ker je bilo kar naenkrat vsem zagotvljeno igranje... Je pa res če bo Lukaku ali Bamford tretja izbira mislim da smo letos videli da se tudi tako da dosegati zadetke pa čeprov samo 10
- Chelsea_fan
Nikoli v življenju ne bomo imeli 5 napadalcov glede na našo postavo 
Mislim, da pride samo eden novi Costa/Manđo.. Videli bomo zagotovo odhod Ba-ja in Torresa (UPAM)
Po mojem mnenju idealna postava glede napadalcov
1. Costa
2. Lukaku
3. Bamford
V primeru poškodb pa lahko še Schurlle vstopi kot napadalec

Mislim, da pride samo eden novi Costa/Manđo.. Videli bomo zagotovo odhod Ba-ja in Torresa (UPAM)
Po mojem mnenju idealna postava glede napadalcov
1. Costa
2. Lukaku
3. Bamford
V primeru poškodb pa lahko še Schurlle vstopi kot napadalec
BLUE IS THE COLOUR!!!
1. Costa (zanj transfer Torres plus posoja Lukakuja) ali Mandžukičrck2own wrote:Torej po vseh govoricah naj bi blo takole:
2.Torres
3.Bamford(ker mu je Mou rekel da bo tretji napadalec)
4. Ba
5.Lukaku
2. Ba
3. Bamford
Luiz naj bi v 48 urah podpisal za PSG
Schwarzer si želi ostati še eno sezono
Kalas odhaja na posojo je tarča Hull, Ville in Newcastla, pa tudi nemški trg ga hoče.
Feruz ni hotel na turnir za Škotsko, raje bo odšel na priprave z klubom.
Vse to so govorice
je pa vsaj spucu London...sploh ni več golobovRedMiner wrote:Vse glasnejše govorice, da bo Luiz podisal za PSG.
Cena?
Ja, £50m.
Brez zamere, ampak to bi bil RES dober deal.
Carefree, wherever we may be,
We are the famous CFC,
And we don't care
Whoever you may be,
'Cos we are the famous CFC
We are the famous CFC,
And we don't care
Whoever you may be,
'Cos we are the famous CFC
Ta bi bil še boljši:RedMiner wrote:Vse glasnejše govorice, da bo Luiz podisal za PSG.
Cena?
Ja, £50m.
PSG should just call it £100m and they can have Oscar as well as Luiz.
Jaaaa za 100m £ bi pa js oba prodal, čeprav Oscarja bi mi blo res škoda
Cena za Luiza je pretirana, ampak realna ob predpostavki da se zanj zanimata tudi Barca in Bayern, PSG jih je pac overbidal tako kot mas v primeru Pastoreja.
Ivke 18m, Cahill 9m, Azpi 7m, Zouma 12m = 46m €
Luiz = 55m €
Hehe, več pa ni
Pa damo še 10m € zraven pa mamo wonderboya, bodočo superzvezdo Pogbaja
Cena za Luiza je pretirana, ampak realna ob predpostavki da se zanj zanimata tudi Barca in Bayern, PSG jih je pac overbidal tako kot mas v primeru Pastoreja.
Ivke 18m, Cahill 9m, Azpi 7m, Zouma 12m = 46m €
Luiz = 55m €
Hehe, več pa ni
Pa damo še 10m € zraven pa mamo wonderboya, bodočo superzvezdo Pogbaja
Po eni strani mi je škoda zanj če gre, saj sta se mi z Matićem zdela kar soliden vezni par, podrugi mi pa vsaj njegovo preseravanje ob prostih strelih ne bo treba več gledatRedMiner wrote:Vse glasnejše govorice, da bo Luiz podisal za PSG.
Cena?
Ja, £50m.
jaz osebno bi še vedno najraje videl da se da Oscarja k Matiću in da se na CAM kupi enega mojstra ala Lallana
navedel sem ga zgolj kot primerRedMiner wrote:Lallana... Nič boljši kot Oscar. Kvečjemu slabši.
Oscar se mi pa zdi da je boljši v obrambnih nalogah kot v kreativnih..moje mnenje
- Chelsea_fan
dost mam razne lallane, salahe itd... mormo kupt WC igralca na sredino (Yaya toure , Vidal, Modrić...)
BLUE IS THE COLOUR!!!
Takoj podpišem za 50 mil funtov. Še jst ga s svojim Hyundaiom dostavm v Pariz. Si je pa zbrisu CFC player iz twitter opisa.