Zimski prestopni rok 2023
Re: Zimski prestopni rok 2023
Brighton now want £75m+ for Moises Caicedo in January. Their CEO Paul Barber tells me the club “understand” if Caicedo wants a move but won’t sell in January unless their valuation is met. #CFC have an excellent relationship with Brighton and have tested the water around £65m.
- Ben Jacobs
Čeprav mi je Caicedo všeč, bi bilo pametno počakati na poletje.
- Ben Jacobs
Čeprav mi je Caicedo všeč, bi bilo pametno počakati na poletje.
Breaking : Chelsea will definitely buy Noni Madueke from PSV. There's a big bag of money on the table.
Things have moved quickly today.
Noni Madueke leaves PSV and is sold to the British top club Chelsea. The team from the Premier League has again reported to PSV this week with the request to take over the 20-year-old attacker immediately, and PSV has accepted.
The price can rise to €40 million.
#CFC
(@RikElfrink)
Opa, tale vir je kar se nizozemske lige tiče tier1! Tako da očitno prihaja še Madueke.
Things have moved quickly today.
Noni Madueke leaves PSV and is sold to the British top club Chelsea. The team from the Premier League has again reported to PSV this week with the request to take over the 20-year-old attacker immediately, and PSV has accepted.
The price can rise to €40 million.
#CFC
(@RikElfrink)
Opa, tale vir je kar se nizozemske lige tiče tier1! Tako da očitno prihaja še Madueke.
Če Madueke uspe ostati zdrav bomo mel tako na levem kot na desnem krilu dva hitra igralca, ki sta dobra v driblingu, poleg tega pa se vračata še James in Chilwell, meni vse skupaj zgleda obetavno
Me pa zanima, a je dejansko možno, da še v tem prestopnem roku pripeljemo enega vezista in back up RBja?
Predvidevam, da bomo s tem počakal do poletja.
Me pa zanima, a je dejansko možno, da še v tem prestopnem roku pripeljemo enega vezista in back up RBja?
Predvidevam, da bomo s tem počakal do poletja.
Glede na naše zapravljanje v tem prestopnem roku, ne bi izključil še kakšnega prihoda… si pa zelo želim, da preden koga pripeljemo, naredimo kakšno prodajo ali dve. Ziyech je sedaj sigurno na izhodnih vratih, Pulisic je na žalost poškodovan, sicer bi bil tudi on. Nekaj se govori o zanimaju za RLC-ja, ki je meni ljub igralec, a predrag za squad playerja in preslab & injury prone za štarterja.
Madueke, če bo zdrav, bo bargain nakup.
Madueke, če bo zdrav, bo bargain nakup.
- blueboy11826
- Has thanked: 100 times
- Been thanked: 44 times
Brezglavo? Niti ne, Mudryk je velik potencial, Madueke prav tako, me pa zanj res skrbi zaradi poškodb. Če ostane zdrav ma lepo prihodnost, drugače pa zna biti kot kak Pulisic. Še veznega rabimo nujno, potem pa bo ekipa zgledala lepše in bomo lahko dejansko ocenjevali Potterjevo delo.
KTBFFH
Trivinho mene neki zanima, recmo da si ti lastnik Chelseaja, pa maš neomejeno denarja, koga bi kupil, tko poimensko, ne po profilih igralca? Al mamo tko super ekipo, da ne rabmo novih igralcev?
- Trivinho
- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 36 times
n1i9k9o6, potencijale smo mel v ekipi in vse rasprodal, Abraham, Musiala, Ricea katerega zdaj moramo placati 100M ce ga zelimo nazaj, zato pravim da ne vidim smisla kupovat spet ene potencijale k res mogoce 1 od 10 potencijalov uspe pri nam vse ostalo rasprodamo po diskontnih cenah, potem pa igralec dozori in tisti klub zdaj hoce igralca prodati za dobr denar. Seveda nas ni tesko nategniti...
Tko da vsi teli potencijali so zame metanje denarja ampak ok zdej mi je vseeno tudi ce placamo miljardo za igralca.
Zal mi je samo da vsi teli direktorji pa financniki pa skavti, so prsli v Chelsea zarad denarja in jim je vseeno za uspehe kluba.
Mi nimamo igralca ki zna igrat v globino in podati zogo v prostor, zato tudi nasi napadalci ne zadevajo 15+ golov na sezono, dokler je biu Fabregas in Lampard smo imeli napadalce ki so dobijali zoge v prostor in so zadevali, zdaj pa gre vsaka zoga na krilo in potem wingerji nekaj nabijajo s predlozki ki vsaki 10 uspe...tko da definitivno kaksen plejmejker mogoce ta argentinc enzo fernandez sicer ga nepoznam kako igra ampak kokr sm bral o njem bi lahko biu tak tip igralca.
Raje bi za njega dal teh 100M kot pa recimo vsi teli tanovi k so prsli.
Ce je nekoc bla nasa akademija med najbolsimi na svetu zakaj potem to ne prakticiramo, edino z Mountom in Recejem smo zadeli po 20 letih da imamo vsaj enega ki igra v prvi iz akademije..
Verjemte mi da pou teh novincev bojo cez 2 leti prodani in potem v drugih klubih zacveteli...
Tko da vsi teli potencijali so zame metanje denarja ampak ok zdej mi je vseeno tudi ce placamo miljardo za igralca.
Zal mi je samo da vsi teli direktorji pa financniki pa skavti, so prsli v Chelsea zarad denarja in jim je vseeno za uspehe kluba.
Mi nimamo igralca ki zna igrat v globino in podati zogo v prostor, zato tudi nasi napadalci ne zadevajo 15+ golov na sezono, dokler je biu Fabregas in Lampard smo imeli napadalce ki so dobijali zoge v prostor in so zadevali, zdaj pa gre vsaka zoga na krilo in potem wingerji nekaj nabijajo s predlozki ki vsaki 10 uspe...tko da definitivno kaksen plejmejker mogoce ta argentinc enzo fernandez sicer ga nepoznam kako igra ampak kokr sm bral o njem bi lahko biu tak tip igralca.
Raje bi za njega dal teh 100M kot pa recimo vsi teli tanovi k so prsli.
Ce je nekoc bla nasa akademija med najbolsimi na svetu zakaj potem to ne prakticiramo, edino z Mountom in Recejem smo zadeli po 20 letih da imamo vsaj enega ki igra v prvi iz akademije..
Verjemte mi da pou teh novincev bojo cez 2 leti prodani in potem v drugih klubih zacveteli...
V začetku tega tedna smo Brightonu za Caiceda ponudili 55mio funtov, ki jih je Brighton gladko zavrnil, saj želijo 75mio funtov. Upravi Chelsea se zdi to preveč, zato so začeli iskati druge alternative, morda tudi samo igralca na posojo. Lahko sicer da s tem vršijo dodaten pritisk na Brighton, da bi znižal ceno za Caiceda, samo ker smo ravno sredi sezone in bo poleti kar nekaj zanimanja za Caiceda, dvomim da bo Brighton popustil.
Sam ne bi nič na silo kupoval. Realno smo dovolj zapravili v tem prestopnem roku, igralci se morajo še integrirati v ekipo. Res je, da nam sredina malo škripa, ampak če mislimo igrati 4-2-3-1, imamo letos do konca sezone, ko se vrneta Zakaria in Kante, za tisti double-pivot kar 6 igralcev. Res da je kvaliteta malo vprašljiva, ampak realno bomo EPL sezono že sfurali do konca, v UCL pa več kot 3 nove ne moremo registrirati in 2 spota sigurno vzameta Mudryk & Felix, za preostali spot pa kandidirata Madueke in Badiashille.
Pred časom sem pisal, da imam občutek da bo Bayern poleti šel po Havertza kot naslednika Muellerja. No, ni bilo treba dolgo čakati, saj so se včeraj že pojavili prvi reporti, da bo Bayern poleti poslal ponudbo za Havertza. Le cena o kateri se govori - med 35 in 52mio funtov je smešno nizka. Sam ga za manj kot 60mio funtov ne bi prodal, ker sem prepričan da bo trgal v BuLi. Bayern pa tudi niso neki reveži.
Sam ne bi nič na silo kupoval. Realno smo dovolj zapravili v tem prestopnem roku, igralci se morajo še integrirati v ekipo. Res je, da nam sredina malo škripa, ampak če mislimo igrati 4-2-3-1, imamo letos do konca sezone, ko se vrneta Zakaria in Kante, za tisti double-pivot kar 6 igralcev. Res da je kvaliteta malo vprašljiva, ampak realno bomo EPL sezono že sfurali do konca, v UCL pa več kot 3 nove ne moremo registrirati in 2 spota sigurno vzameta Mudryk & Felix, za preostali spot pa kandidirata Madueke in Badiashille.
Pred časom sem pisal, da imam občutek da bo Bayern poleti šel po Havertza kot naslednika Muellerja. No, ni bilo treba dolgo čakati, saj so se včeraj že pojavili prvi reporti, da bo Bayern poleti poslal ponudbo za Havertza. Le cena o kateri se govori - med 35 in 52mio funtov je smešno nizka. Sam ga za manj kot 60mio funtov ne bi prodal, ker sem prepričan da bo trgal v BuLi. Bayern pa tudi niso neki reveži.
- Chelsea_fan
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 57 times
Jaz ne bi čakal iskreno do poletja za MC-ja.
Dejstvo je, da potrebujemo LP, če hočmo vse te zneske upravičiti za naslednje leto itd..
Mislim, da je MUST buy ta pozicija. Zdaj kdo je pa vprašanje.
Trivinho se strinjam s tabo, da mi svoje igralce prodajamo pod ceno kupujemo pa za astronomske cene. Naštel si par naših, ki so uspeli drugje.. je pa vrjetno še 100 drugih, ki so propadli v drugih klubih pa so bli ne vem kakšni talenti.
Dejstvo je, da nekdo da bi uspel potrebuje čas in game time kar pri nas bo težko nekdo dobil. Rabimo instant igralce, ki bodo delali razliko ob tem pa se še razvijali.
Sam v trenutni ekipi ne vidim nekega baš potenciala razen Mounta in Jamesa.
Tudi sem prepričan, da kdorkoli od naših gre v drug klub bo squad player in noben superstar tako, da mogoče je pa tudi realno, da jih prodamo po nižji ceni saj niso več vredni haha
Dejstvo je, da potrebujemo LP, če hočmo vse te zneske upravičiti za naslednje leto itd..
Mislim, da je MUST buy ta pozicija. Zdaj kdo je pa vprašanje.
Trivinho se strinjam s tabo, da mi svoje igralce prodajamo pod ceno kupujemo pa za astronomske cene. Naštel si par naših, ki so uspeli drugje.. je pa vrjetno še 100 drugih, ki so propadli v drugih klubih pa so bli ne vem kakšni talenti.
Dejstvo je, da nekdo da bi uspel potrebuje čas in game time kar pri nas bo težko nekdo dobil. Rabimo instant igralce, ki bodo delali razliko ob tem pa se še razvijali.
Sam v trenutni ekipi ne vidim nekega baš potenciala razen Mounta in Jamesa.
Tudi sem prepričan, da kdorkoli od naših gre v drug klub bo squad player in noben superstar tako, da mogoče je pa tudi realno, da jih prodamo po nižji ceni saj niso več vredni haha
BLUE IS THE COLOUR!!!
- Trivinho
- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 36 times
Tudi napaka je pri nam, ce eden igralec naprimer Werner ima par tekem slabih se ga ze daje na transfer listo in se ga hocmo znebit, usi pa pozabl na to da je velik delez dal 2021 leta k smo osvojil ligo prvakov.
In ni Werner prvi primer takih igralcev je blo zelo velik k so padl v formi in je ze biu naprodaj, in pol ga prodamo za male pare in igralec trga v tem klubu.
Bojim se tud za tega Nkukuja al kaj je ze da bo isti problem k z Wernerjem da bo po parih slabih tekmah ze na izhodnih vratih.
Cristensenu pa Rudigerju k sta bla kljucna v obrambi za top obrambo pa niso hotl podalsat pogodbe, res zalostno vse skp.
Uprasanje kaj bo z Odoijem, Galagherjem itd...
In ni Werner prvi primer takih igralcev je blo zelo velik k so padl v formi in je ze biu naprodaj, in pol ga prodamo za male pare in igralec trga v tem klubu.
Bojim se tud za tega Nkukuja al kaj je ze da bo isti problem k z Wernerjem da bo po parih slabih tekmah ze na izhodnih vratih.
Cristensenu pa Rudigerju k sta bla kljucna v obrambi za top obrambo pa niso hotl podalsat pogodbe, res zalostno vse skp.
Uprasanje kaj bo z Odoijem, Galagherjem itd...
- Chelsea_fan
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 57 times
Odoi je rupa.. ne more odigrat bistvene vloge v nemški ligi.. naj gre
Werner je mel work rate sam a si gledu kakšno tekmo kako je igral? Ni znal bazena zadet..
To ni noben WC igralec, ki bi ga lahko prodal za dober denar.
Edini ki smo ga zgubili je bil Prime Hazard, ki pa je šel tudi za lep denar.
Tako, da prodajamo rupe od igralcev zato je tako nizka cena.
Werner je mel work rate sam a si gledu kakšno tekmo kako je igral? Ni znal bazena zadet..
To ni noben WC igralec, ki bi ga lahko prodal za dober denar.
Edini ki smo ga zgubili je bil Prime Hazard, ki pa je šel tudi za lep denar.
Tako, da prodajamo rupe od igralcev zato je tako nizka cena.
BLUE IS THE COLOUR!!!
Documents and contracts are signed. Noni Madueke becomes new Chelsea player, official statement to follow.
Cena 35mio EUR z vključnimi addoni oz okrog 30mio brez njih.
Chelsea FC ima končno desnega wingerja
Cena 35mio EUR z vključnimi addoni oz okrog 30mio brez njih.
Chelsea FC ima končno desnega wingerja