2. Annual Trip: STOKE
Re: 2. Annual Trip: STOKE
Sej drugače je čist dovolj navadno evropsko. Corris ti pa krije še če si pr privatniku pregledan oz. oskrbovan.
bom jest če jo najdem doma. Pa še eno od Chelsea bom uzela 

Future is bright, future is blue.
Jest mam eno, če jo najdem jo vzamem sam ma neki podpisov košarkašev... 

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
JSt sm za to da se g. komentatorju, verjetno kar g. Obrezu napiše en mail o tem, da smo mi tam....da nas lahko malo omeni v neposrednem prenosu, pa tudi če nebojo naše tekme prenašal. Recimo "Ta vikend se je tudi nekaj Slovenskih navijačev odpravilo v Aglijo spremljati PL, navijaški klub Chelsea slovenija namreč ta vikend na stamford bridgu v živo spremlja obračun domačega Chelsea in stoke cityja..nabralo se jih je nekaj več kot 20, kar je zelo lepa številka...prav lepo jih pozdravljamo tudi v našem imenu....".....nekej na to foro..Ker če je bla lahko cela reportaža od Arsenalovih fanov v studiju pred obračunom letos v skupinskem delu LP, pol loh nas vsaj omeni, ker košta ga nič ne, itak še sam neve kaj bi med tekmo nabijal in pol eno brezvezno statistiko ven vleče, tko da 3 stavke menda lahko pove
pa dejan mislim da je dosti car da bi kaj omenil, če je povedal da so od interja al milana (nisem ziher kateri) povedal da so šli na stadion na eno tekmo LP, pol je pa dodav "..želeli so da jih še poimensko naštejem toda...ta prenos ni namenjen temu.." -> Če se tega morda kdo spomne? Tko da oni so mu povedal da grejo, mal je omenu, lepa reklama
Tko da če ste za jst predlagam da se g. lepšemu obrezu mal omeni naš trip 
Ja nebi bilo slabo. Se mi zdi da se tudi z Damirjem poznata. O kakšni reportaži za PL tekmo pa vrjetno težko ker sportklub pač nima lastne produkcije.
- sigismund
- admin
samo primer sem dal
Če je bla lahko reportaža od slovenskih fanov arsenala, ko so gledal nekje v LJ skupinski del Champions leaguea, potem lahko nas tudi v prenosu malo omeni....ne govorim o reportaži, samo da če so lahko za gune tolko se potrudili, pol res mislim da obrezu nebi biu problem nas omenit ob prenosu ene od tekem ki jo bojo prenašal čez tisti vikend......tistega od arsenalovih fanov se pa 1000% kdo spomne
takrat so si kar luštno reklamo naredili...men se zdi ideja super no, nevem, kaj vi mislite? 
- patricio10
- Nostradamus
- Been thanked: 4 times
Sigismund ti mu kar to napiši
Jaz sem pred enim tednom pisal na uredništvo Sport kluba, da bi prenašali našo tekmo, predvsem tega ker gre na tekmo 20 slovenskih navijačev chelseaja, tako da upam da bo kaj iz tega, ker odgovora še nisem dobil nobenega...

MODRA JE BARVA, NOGOMET JE IGRA, MI SMO VSI SKUPAJ IN ZMAGA NAM JE CILJ!!! 

- sigismund
- admin
ma nevem ki nimajo prav veliko besede se mi zdi pri tem kaj bojo prenašali, oz. kaj dosti izbire, je blo zadnjič nekaj govora o tem....ker se pa bo mail poslav prav dotični osebi in ne k***evemu uredništvu pa mislim da bi lahko padlo na kaj bolj plodna tla...sicer nismo lih mufc fani kar bi obrezu sploh šlo v veselje, ampak mislim da Dju nebo odveč.
Bom vzel enoProfesor wrote:Kdo bo vzel kakšno Slovensko zastavo? Kakšne 2 bi krvavo potrebovali!
Blue is the colour!
Naj se pošlje na različne naslove, pa bo kaj bo. A lani pa nismo bili omenjeni?sigismund wrote:ma nevem ki nimajo prav veliko besede se mi zdi pri tem kaj bojo prenašali, oz. kaj dosti izbire, je blo zadnjič nekaj govora o tem....ker se pa bo mail poslav prav dotični osebi in ne k***evemu uredništvu pa mislim da bi lahko padlo na kaj bolj plodna tla...sicer nismo lih mufc fani kar bi obrezu sploh šlo v veselje, ampak mislim da Dju nebo odveč.
Blue is the colour!
- sigismund
- admin
ja kako če je lani v finalu LP navijal za MUFC, goran pa za barco? ker je prov una na 24ur rekla, ko sta se v živo javljala po TVju "tole je pa tekma pisana vama na kožo, namreč igrata prav vajina kluba..." tega se pa prov spomnem k je rekla...
isto jima je pa pol v studiju LP reku dani bavec...nekaj na foro "tekma po okusu naših dveh komentatorjev".....no sej ni važno dej
v glavnem, se mu piše? 
- sigismund
- admin
ja no ma da je to še enkrat finale raje mi je ime Pšemek kot da ti za scum navijam lol! pa smo mi s scumom mnogo manj konfliktni kot so oni z " after 6 years we won a "trophy" " klubom
..........pa dobro saj vem, temu se reče "Profesionalni pristop" 
Last edited by sigismund on 27 Feb 2012, 21:56, edited 1 time in total.