Re: Govorice
- loonymcgreat
Če ni dovolj motiviran, da bi se za mesto boril z jebenim Torresom ter 36 letnim Drogbajem, potem naj kar gre
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
- Trivinho
- Has thanked: 218 times
- Been thanked: 45 times
Glosos Torresa bi se lahk znebil če bi bla uprava sposobna...
komot bi lahko dal 15 miljonov za Costo + Torresa in bi blo...sam k so nesposobni...
v uzadju noben neve kaj se je dogajal.. sam dejstvo je neglede kašno osebnost je meu Lukaku je škoda tazga napadalca prodt
komot bi lahko dal 15 miljonov za Costo + Torresa in bi blo...sam k so nesposobni...
v uzadju noben neve kaj se je dogajal.. sam dejstvo je neglede kašno osebnost je meu Lukaku je škoda tazga napadalca prodt
Včeraj sem govoril o tem, da se bo poskusilo prodati tudi Torresa in pripeljati Cavanija, danes pa o tem poroča že kar nekaj medijev.
PSG bo verjetno prisiljen prodati Cavanija, če želi pripeljati Di Mario, poleg tega pa Cavani baje ni najbolj zadovoljen da je v senci Ibre in mora zato veliko tekem igrati na krilu.
Včeraj je Mou govoril na novinarski konferenci, da se mu zdi super sistem z dvema napadalcema in da bi ga rad večkrat igral... Vse skupaj ima nekaj smisla, glede na to, da lahko porabimo še kar precej denarja pa bo vse v okvirih, ki jih narekuje FFP.
Letos se nam še splača koga pripeljati, saj ne bomo morali vsak prestopni rok prodati igralce za takšen denar.
Bi bil pa Pogba bolj potreben nakup...če nam ga ne uspe letos pripeljati, gre drugo leto 99% v Barco ali Real.
PSG bo verjetno prisiljen prodati Cavanija, če želi pripeljati Di Mario, poleg tega pa Cavani baje ni najbolj zadovoljen da je v senci Ibre in mora zato veliko tekem igrati na krilu.
Včeraj je Mou govoril na novinarski konferenci, da se mu zdi super sistem z dvema napadalcema in da bi ga rad večkrat igral... Vse skupaj ima nekaj smisla, glede na to, da lahko porabimo še kar precej denarja pa bo vse v okvirih, ki jih narekuje FFP.
Letos se nam še splača koga pripeljati, saj ne bomo morali vsak prestopni rok prodati igralce za takšen denar.
Bi bil pa Pogba bolj potreben nakup...če nam ga ne uspe letos pripeljati, gre drugo leto 99% v Barco ali Real.
Re: Re: Govorice
Spet brezveze zapravljanje denarja. Dali bomo milijone za napadalca, medtem ko smo iz rok spustili talenta kot sta di Santo in Ben Sahar.
Daj to sposobnost/nesposobnost si pa ti kar nekam zarini. Meter me pogreje ko se vsak papak na enem forumu počuti poklicanega presojat o sposobnosti ljudi, ki so v življenju dejansko že nekaj pokazali! Tu se ne gre za upravljanje nekih linearnih procesov, ki jih vodiš po neki enostavni logiki, ampak so to razvejene zadeve, kjer so različne zadeve medsebojno prepletene, marsikje pa se je treba soočat tudi z nasprotujočimi si procesi. Poleg tega pa ne delaš v izoliranem okolju, ampak v izrazito tekmovalnem okolju, kjer te vsak drugi akter poskuša zajebat, prekosit, premagat. Pol pa so tu še pritiski, ki si jih mi še predstavljat ne znamo, ker ti ljudje delajo v okolju, ki je finančno nenormalno napihnjeno in operirajo z ogromnimi vsotami denarja, za katerega nekomu na koncu odgovarjajo.Trivinho wrote:Glosos Torresa bi se lahk znebil če bi bla uprava sposobna...
Ti pa še treh konsistentnih zapisov na forumu ne spraviš skupaj, pa bi presojal kdo je sposoben in kdo ne!
Glej, navadil sem se na tvoje neumnosti, jemljem jih maksimalno z rezervo in se po navadi samo nasmehnem ob njih, ampak sčasoma se nabere. Pa brez zamere.
Trivinho wrote:glosos pač tvoje mnenje.. in js tud mam mnenje da uprava dela zelo slabo..pa drugač tud žalt ni treba...
All rights reserved.
Točno to. To pač ni football manager. Mogoče bi mu res lahko dal priložnost, ti je pa lahko nekaj jasno pri Mourinhu: če je po hitrem postopku utišal Casillasa, ki je legenda Reala, sigurno ne bo dovolil da mu še kdo drug postavlja pogoje. Sploh pa ne nek mladič, ki je v drugorazrednem klubu zabil nekaj golov in že misli, da je prijel boga za jajca. Kot zgleda ima Mou trenutno proste roke kar se tiče transferjev in če bi ignoriral FFP verjetno tudi Romanov blank check book, in če se je odločil prodat, tako pač bo. Milsim da njegov "trophy cabinet" pove dovolj o njegovem poznavanju nogometa. tko da jst mu zaupam popolnoma. In če mene vprašaš, tako dobro kot smo trgovali v zadnjem letu nismo še nikoli. In to z plusom v transfer bilanci. Ti pa tudi svetujem, da počasi nehaš gledat na vse napadalce skozi prizmo Torresa.
trivinho, kako ti veš da uprava dela slabo in da je mourinho neumen? imaš kaj izkušenj na tem področju? si bil v upravi morda kakšnega drugega kluba, ki si je po tvoji zaslugi opomogel? si kdaj treniral in osebno poznal nog. zvezde? z njimi osvajal lovorike? si kdaj posloval s prodajo/nakupi svetovno znanih igralcev? si kdaj preštudiral vse zakone pri prestopih?
in s tem ne mislim na football manager.
in s tem ne mislim na football manager.
- Trivinho
Zakaj tok uveličujete Mourinha? Kaj je osvoju lani? da ga ekipe kot so Cristal palace in Sunderland premagujejo in to za naslov prvaka k bi gladko mogu dobit...
pa lani je meu še Mato pou sezone..
Mourinho je tud preveč napihnjen..preveč govori.. pa ga usi dižete v nebesa...k pa en Lukaku pove svoje da je bolši od Torresa, Baja pa tud Etoja pa takoj napadate človeka..Človek se je hotu dokazat sam k je vidu da nima smisla sedet na klopci kljub katastrofalni formi naših napadalcev..tko je blo tud z Sturridgom sedeu je dokler je Torres isku zadetek po 14 krogih...
Mogoče se motm ampak fora je da mourinho prehitr odpika igralca tud če je top igralc..Lani mata še poštene šanse ni dobu, k je pa igrou je biu bolši od pou ekipe..Letos Lukaku brez šanse..kdo bo naslednji..
Tud prodaja Luiza mi negre u glavo okej dobil smo 50 Miljonov al kok že, sam spomnte se kdo je na velkih tekmah na sredini ubiju nasprotnike...sej za štoperja je glup k kurac..ampak u vezi z Matičem je biu pa bog!!
js sam svoje mnenje povem, in nevem kako lahk govorite da pišem neumnosti če sm povedu dejstva k so se zgodila in to tud vi veste!
pa lani je meu še Mato pou sezone..
Mourinho je tud preveč napihnjen..preveč govori.. pa ga usi dižete v nebesa...k pa en Lukaku pove svoje da je bolši od Torresa, Baja pa tud Etoja pa takoj napadate človeka..Človek se je hotu dokazat sam k je vidu da nima smisla sedet na klopci kljub katastrofalni formi naših napadalcev..tko je blo tud z Sturridgom sedeu je dokler je Torres isku zadetek po 14 krogih...
Mogoče se motm ampak fora je da mourinho prehitr odpika igralca tud če je top igralc..Lani mata še poštene šanse ni dobu, k je pa igrou je biu bolši od pou ekipe..Letos Lukaku brez šanse..kdo bo naslednji..
Tud prodaja Luiza mi negre u glavo okej dobil smo 50 Miljonov al kok že, sam spomnte se kdo je na velkih tekmah na sredini ubiju nasprotnike...sej za štoperja je glup k kurac..ampak u vezi z Matičem je biu pa bog!!
js sam svoje mnenje povem, in nevem kako lahk govorite da pišem neumnosti če sm povedu dejstva k so se zgodila in to tud vi veste!
- Reichenburg
Trivinho
Kako je boljši od Etoja,Ba-ja in Torčija? Ko pa je mali lepo sam zahteval posojo in se tej konkurenci enostavno izognil. Ko bo v klubu kjer so 3 dokaj enakovredni napadalci prva izbira bom verjel tej tvoji tezi(vem Torči je daleč za vsakim povprečnim napadalcem a vseeno, Lukaku se je ukenjal tako povprečne konkurence). Do zdaj je pa samo bil v klubih kjer je bil že v naprej določen za prvo izbiro čene se je pa jokcal da hoče drugam,da noben ne kontaktira z njim.
Nč ne hasne če maš 2 metra pa 100 kil če so muda majhna.
Kako je boljši od Etoja,Ba-ja in Torčija? Ko pa je mali lepo sam zahteval posojo in se tej konkurenci enostavno izognil. Ko bo v klubu kjer so 3 dokaj enakovredni napadalci prva izbira bom verjel tej tvoji tezi(vem Torči je daleč za vsakim povprečnim napadalcem a vseeno, Lukaku se je ukenjal tako povprečne konkurence). Do zdaj je pa samo bil v klubih kjer je bil že v naprej določen za prvo izbiro čene se je pa jokcal da hoče drugam,da noben ne kontaktira z njim.
Nč ne hasne če maš 2 metra pa 100 kil če so muda majhna.
No Surrender 388 KTBFFH!!!
- Trivinho
Reichenburg
tuki se ne gre za to da se je ustrašu konkurence..ampak je vidu da nima smisla tud če biu dov hat trick bi nasledno tekmo mogu seedet na klopi ne zarad tega da počiva ampak zarad tega ker mora tud Torči igrt in še Eto.ker sta ime v nogometu..
upam da me razumeš kaj hočm povedat tko je blo tud s Sturidgom fnt je trgu usako tekmo k je igrov ampak je sedeu zarad Torčija pa takrt je še Didi biu pa Anelka se mi zdi..
tuki se ne gre za to da se je ustrašu konkurence..ampak je vidu da nima smisla tud če biu dov hat trick bi nasledno tekmo mogu seedet na klopi ne zarad tega da počiva ampak zarad tega ker mora tud Torči igrt in še Eto.ker sta ime v nogometu..
upam da me razumeš kaj hočm povedat tko je blo tud s Sturidgom fnt je trgu usako tekmo k je igrov ampak je sedeu zarad Torčija pa takrt je še Didi biu pa Anelka se mi zdi..
Nathan Ake: "If you get a chance at Chelsea, you should not go whining.", sicer nevem kolk je legit, ampak če je 
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
Se popolnoma strinjam.Trivinho wrote:...je vidu da nima smisla tud če biu dov hat trick bi nasledno tekmo mogu seedet na klopi ne zarad tega da počiva ampak zarad tega ker mora tud Torči igrt in še Eto.ker sta ime v nogometu..
Ampak fuzbal je ekipna igra. Če bo Costa iz klopi lahko kdaj gledal Torčija kako igra in obratno, bi moral tudi Lukaku. Rajš je spizdu v Everton kjer bo mel 30+ tekem vsakič 90+ minut pa se izogne neigranju. Dobro pa sam veš, da vsak (pustmo golmane, pa še te se rabjo kdaj mal spočit) tudi nemore odšpilat vseh tekem, sploh ne na nivoju igre kot jo zahteva igranje pri Chelseaju.
Stisnu je rep med noge, neekipnih igralcev v fuzbalu pa ne rabiš. Sturridge je pač naredil dobro da je šel, igra cele tekme in je tam v Poolu bog. Če rata tudi Lukakuju prov, vsaka mu čast za odločitev, ampak če bi bil tak navijač Chelseaja in tak (velik) igralec kot se sam ceni, bi malo potrpel pa posedel kakšno tekmo