figo....tebe je pa tud ža vsak pogruntal, tko da najbolš, da se sam izbrišeš iz foruma....
Jose Mourinho
Re: Jose Mourinho
bork......kapo dol, meni se ne da brati takih dolgih postov, kaj šele pisat....
figo....tebe je pa tud ža vsak pogruntal, tko da najbolš, da se sam izbrišeš iz foruma....
Hvala za konstruktiven odgovor. Lepo, da si se potrudil. Drugače sem govoril o tem.
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... phies.html
Ja, vem, da omenja časovno obdobje vsaj 3 let.
https://www.youtube.com/watch?v=YmO10-1_w1o
Tole pa je izjava Skysports pundita. Verjetno Jamie ve, o čem govori.
Mourinhovo nabijanje o Chelseaju kot "small pony" v bitki z velikima Arsenalom in Cityjem se mi zdi smešno. Realno gledano je kader drugi najboljši v EPL, zgolj za Cityjem, vse ostalo je golo sprenevedanje.
Če je govora o Liverpoolu - ofenzivni pristop celotne ekipe, presing visoko po igrišču, odigravanje situacij po tleh,.. Suarez je manjkal prve 4 tekme, Sturridge je bil vmes kar precej poškodovan. Pa če dodaš vmes še ofenzivno nadarjena Coutinha in Sterliga... Nevarnost preti iz vseh strani. Sem gledal letos kar precej Poolovih tekem in zame to je lep nogomet.
O tem, koliko cilj opravičuje sredstva, pa obstajajo seveda zelo različna mnenja. Mourinhevo je kristalno jasno. Kot je jasno, da to vsem pač ni pogodu.
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... phies.html
Ja, vem, da omenja časovno obdobje vsaj 3 let.
https://www.youtube.com/watch?v=YmO10-1_w1o
Tole pa je izjava Skysports pundita. Verjetno Jamie ve, o čem govori.
Možno.bork wrote:Jaz pa mislim, da je povsem možno, da se ti zelo motiš.
Treba se je zavedati, da se je večina sezone odigrala pod managerjem, ki ga očitno niso hoteli ne navijači in ne igralci. Vzdušje v klubu, morebitne težave v slačilnici,... Zato ta razlika v točkah objektivno gledano ne more biti ravno nek pokazatelj realnega napredka.bork wrote: Treba se je zavedati, da je Chelsea iz lani na letos napredoval za več kot "20 točk" in po lanskem debaklu v skupinskem delu LP letos naskakuje drugo finale v treh letihA misliš, da bi z Benitezom kaj takega bilo možno?
Mourinhovo nabijanje o Chelseaju kot "small pony" v bitki z velikima Arsenalom in Cityjem se mi zdi smešno. Realno gledano je kader drugi najboljši v EPL, zgolj za Cityjem, vse ostalo je golo sprenevedanje.
Če je govora o Liverpoolu - ofenzivni pristop celotne ekipe, presing visoko po igrišču, odigravanje situacij po tleh,.. Suarez je manjkal prve 4 tekme, Sturridge je bil vmes kar precej poškodovan. Pa če dodaš vmes še ofenzivno nadarjena Coutinha in Sterliga... Nevarnost preti iz vseh strani. Sem gledal letos kar precej Poolovih tekem in zame to je lep nogomet.
bork wrote:Zakaj se Chelsea "muči" in premaguje nasprotnike z 1:0? Ker ima nesposobne napadalce, z napadalcem tipa Falcao bi letos večino malih tekem dobili s 2, 3 goli razlike.
Tako pa smo brez napadalca izpadli iz boja za prvaka. Kjer bi lahko imeli kar nekaj prednosti na vrhu. Matić je bil vrhunski nakup in bo verjetno med top 3 na svoji poziciji. Zouma, Salah... Mogoče, nič ne pravim (pretekle izkušnje sicer napovedujejo dve leti posoje), a vseeno - dejstvo je, da je bilo v zimskem roku zapravljenih 40+ mio funtov, niti peni pa ni šel za to, kar se je najbolj potrebovalo in je razvidno iz letala.bork wrote:Ma ti si nor..... Nakup Matića je bil smrtno potreben!!!! Brez Matića bi že februarja izpadli iz boja za LP
O tem, koliko cilj opravičuje sredstva, pa obstajajo seveda zelo različna mnenja. Mourinhevo je kristalno jasno. Kot je jasno, da to vsem pač ni pogodu.
In katerega napadalca bi ti pripeljal v zimskem obdobju v klub?
All rights reserved.
- branko1993
Pa dejte pustit fantu da piše, saj forum je izmenjava mnenj. Figo dobro došel na forumu, me pa zanima zakaj imaš tak nick in koliko časa navijaš za Chelsea oz kakšen drug klub.
Koga bomo pa poleti?Grugar wrote:In katerega napadalca bi ti pripeljal v zimskem obdobju v klub?
Nenazadnje so se v poletnem obdobju prodajali Cavaniji, Jovetiči, Higuaini, Falcaoti,...
Cavani in Falcao sta imela preveč zasoljeno ceno, zato se jih ni kupovalo.Figo wrote: Koga bomo pa poleti?
Nenazadnje so se v poletnem obdobju prodajali Cavaniji, Jovetiči, Higuaini, Falcaoti,...
Jovetič se vsaj meni ne zdi klasični striker, tudi kvaliteta je vprašljiva.
Higuain je imel v Španiji največ zgrešenih "zicerjev"... Mourinho že ve zakaj ga ni pripeljal.
Potem pa sta tu še Costa in Manđo, ki pozimi nista bila dosegljiva, poleti pa bosta dosegljiva.
Včasih ne morš z glavo skoz zid in prehitevat dogodke, če to ni možno.
Dva zelo dobra članka o Mourinhu:
Zakaj si pes liže jajca? - http://www.betmoneymaker.com/sl/novice/ ... lize-jajca
Še vedno eden izmed štirih mušketirjev -
http://www.betmoneymaker.com/sl/novice/ ... usketirjev
Vredno branja
Članka pa je napisal simpatizer/navijač Arsenala
Zakaj si pes liže jajca? - http://www.betmoneymaker.com/sl/novice/ ... lize-jajca
Še vedno eden izmed štirih mušketirjev -
http://www.betmoneymaker.com/sl/novice/ ... usketirjev
Vredno branja
Članka pa je napisal simpatizer/navijač Arsenala
- branko1993
A mogoče kdo ve kje bi se dal dobit takšen chelsea brezrokavnik, kot ga ima mourinho. MEgastore sm mal pregledu, sam nisem nč vidu.

- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
Tudi sam priporočam v branje članka, ki ju je objavil bork. Mene je v branje pritegnilo prav to, da fant ki je to spisal navija za Arsenal, ampak kot je tudi sam zapisal je še vseeno toliko inteligenten da je sposoben objektivno kaj takega spisati.
Takih stvari manjka, sploh pri naših slovenskih "strokovnih komentatorjih", ki potem s svojimi komentarji, takšnimi in drugačnimi, slovenski javnosti nabijajo svoje mnenje in ta ga seveda odprto sprejme. Žal, res se da opazit da je 80% folka pri nas odvisna od mnenj komentatorjev, objektivno razmišljanje s svojo glavo je res že skoraj too much.
Jaz znam uporabljat svoje možgane, znam razmišljat sam, s svojo glavo in kdor ima vsaj malo pameti bo dojel, da ob poslušanju telih naših velekomentatorjev neke objektivnost res ni zaznati. Včasih se vprašam kje dobijo ta folk? Udovič, Obrez in na momente tudi Bavec mi delujejo kot da o nogometu nimajo pojma od pojma, razen da znajo pri vsaki ekipi naštet po 8 igralcev, to je pa to...Da o veleobjektivnih oz. realnih in predvsem inteligentnih komentarjih na straneh ala 24ur in RTV po kakšni tekmi sploh ne govorim
In zato podpiram VSAK takle spis oz. članek, da se ga nalepi na forum in jih ne skrivate zase, ker to mi je pa res noro brat in prav spoštujem mnenje tega avtorja, VEČ TEGA!
Takih stvari manjka, sploh pri naših slovenskih "strokovnih komentatorjih", ki potem s svojimi komentarji, takšnimi in drugačnimi, slovenski javnosti nabijajo svoje mnenje in ta ga seveda odprto sprejme. Žal, res se da opazit da je 80% folka pri nas odvisna od mnenj komentatorjev, objektivno razmišljanje s svojo glavo je res že skoraj too much.
Jaz znam uporabljat svoje možgane, znam razmišljat sam, s svojo glavo in kdor ima vsaj malo pameti bo dojel, da ob poslušanju telih naših velekomentatorjev neke objektivnost res ni zaznati. Včasih se vprašam kje dobijo ta folk? Udovič, Obrez in na momente tudi Bavec mi delujejo kot da o nogometu nimajo pojma od pojma, razen da znajo pri vsaki ekipi naštet po 8 igralcev, to je pa to...Da o veleobjektivnih oz. realnih in predvsem inteligentnih komentarjih na straneh ala 24ur in RTV po kakšni tekmi sploh ne govorim
In zato podpiram VSAK takle spis oz. članek, da se ga nalepi na forum in jih ne skrivate zase, ker to mi je pa res noro brat in prav spoštujem mnenje tega avtorja, VEČ TEGA!