2. Annual Trip: STOKE
Re: 2. Annual Trip: STOKE
Aha, kul. Še nekaj. Karte za easybus si raje kupite na licu mesta (Stansted), ker se lahko zgodi, da bo kdo moral iti na "baggage claim" (kufer na Brniku bo prevelik za pod ročno prtljago in ga bo moral posebej čekirat, potem pa ga seveda dvigniti na letališču Stansted na tistem traku, kar se vse skupaj zavleče).
Last edited by didier on 02 Mar 2012, 14:04, edited 1 time in total.
Blue is the colour!
Ja pol bom jaz raje počakal, ker mam en dodaten kufer....

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
didier wrote:Aha, kul. Še nekaj. Karte za easybus si raje kupite na licu mesta (Stansted), ker se lahko zgodi, da bo kdo moral iti na "baggage claim" (kufer na Brniku bo prevelik za pod ročno prtljago in ga bo moral posebej čekirat, potem pa ga seveda dvigniti na letališču Stansted na tistem traku, kar se vse skupaj zavleče).
saj vsak ve kok bo rabil in kak kufer, če je že tako potem bolj da pred letom ali pa že kar sedaj najamete dodaten prostor za kufer.. ker ko si direkt pred vkrcanjem te košta 50e
- The blues11
- The blues11
kako to misliš,kje bi ga pa naročau:))?urke4 wrote: na facebooku boš ceneje skoz pršu

urke4 wrote:No prav rad bi ga z enmu primerjov ke ga je kupu na MegastorejuIsti je sam cenejši, sploh če ga naročiš preko spleta.
Ker dres si kupil?
V Megastore-u so dresi že pod sale, tako da jih dobiš že od 30 funtov, t.j. od ok. 36 evrov naprej.
Blue is the colour!
Ampak samo prek neta v Londonu so cene brez popustov, lahko pa kupiš 2+1didier wrote:V Megastore-u so dresi že pod sale, tako da jih dobiš že od 30 funtov, t.j. od ok. 36 evrov naprej.
- loonymcgreat
mislim da bomo doživeli tako tekmo kjer bo sprejem naših igralcev žvižganje in ne aplavzi, kdo bi si mislil..
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
Na zadnje ko ste bili na tekmi je bil trener CA, zdaj bo RDM. AVB-ja pa sploh ne boste vidl 
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
si hotu bit dramatičen a?
res se mi zdi da kar bomo mi gledal v soboto bo en velik polom! [optimism] It's going to be LEGEND.....wait for it........DARY![/optimism]
ma ne sej, kaj čmo
če mo gledal poraz mo pa gledal poraz. Bomo pa vsaj gledal 
res se mi zdi da kar bomo mi gledal v soboto bo en velik polom! [optimism] It's going to be LEGEND.....wait for it........DARY![/optimism]
ma ne sej, kaj čmo
- Frank_Lampard
- davidluiz4
Upam da ga bodo resFrank_Lampard wrote:Mogoče boste pa pod vodstvom RDMja dočakali Lukakuja
CHELSEA FC