3. Annual Trip: Sunderland
Re: 3. Annual Trip: Sunderland
Samo brez nahrbtnika bi moral it na tekmo, pa ne bi bilo nobenih problemov 
Blue is the colour!
Jaz sem ga tud imel, tisto kar sem kupil v mega shopu.didier wrote:Samo brez nahrbtnika bi moral it na tekmo, pa ne bi bilo nobenih problemov
Evo, jst pa moja sva tudi že vse plačala, tako da se vidmo na Brniku v četrtek....

Štajerc ne bit mona pa pjd z nm pa na harmoniko ne pozab..patricio10 wrote:Mene je zdaj kar malo stisnilo, ko sem prebral da jih je plačalo že 26... in bi si najraje premislil (ker vem, da mi bo bed, ko vas bom videl obkrožene z Chelsea TV in ostale fotke..)

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
Če v predpripravah na tekmo spiješ nekaj pirov, si bolj na izi, in lahko hitro pozabiš na kak pir v nahrbtniku. Če nimaš nahrbtnika, ni panikerover wrote: Jaz sem ga tud imel, tisto kar sem kupil v mega shopu.pa nisem imel problemov.
Blue is the colour!
- loonymcgreat
zrim92 wrote: Štajerc ne bit mona pa pjd z nm pa na harmoniko ne pozab..
kr nej bo doma, bo že vidu.. bom jz osebno poskrbu da nebo nikoli več šeu u london
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
- patricio10
- Nostradamus
- Been thanked: 4 times
loonymcgreat wrote:
kr nej bo doma, bo že vidu.. bom jz osebno poskrbu da nebo nikoli več šeu u london![]()
MODRA JE BARVA, NOGOMET JE IGRA, MI SMO VSI SKUPAJ IN ZMAGA NAM JE CILJ!!! 

Pa saj lani smo igrali slabše. Na oko in rezultatsko.
Blue is the colour!
- loonymcgreat
kaj je že tisto, v dobrem in slabem navijač? Zarad mene lohko tudi zgubijo vse tekme do aprila pa bom še vedno vesel in navdušen šel v London in vstopil na Stamford Bridge.
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
Če ne drugega, se bomo poslovili od Lampsa, tako kot se spodobi
Če je lani padel podpis, mora letos fotka
Sploh pa je toliko novih obrazov, ki se (pre)hitro menjavajo, na in ob zelenici 
Blue is the colour!