Konferenčna liga 2024/25

spremljenje evropskih pokalov in prijateljskih tekem
Chelsea_fan
Has thanked: 45 times
Been thanked: 77 times

Re: Konferenčna liga 2024/25

Post by Chelsea_fan »

zakaj odhodi teh igralcev?

tako kot je zgoraj napisano dejstvo je da se fernandeza in ostalih prislekov ne bo prodajal.. zdej mas pa na drugi sterlinga ki je na 300k in te izgovori pasu je v cityu ja pismo mogoce pa ni igralec kot 5 let nazaj in ce je tok pasu zakaj ga je pep pustu nehite.. po drugi strani kokr sm ze veckrat napisu mas chiwella ki je vec poskodovan kot igral pa tudi na visji placi je no brainer no..

plus pol foruma nasga in balkanskega je govorilo da nej sterling odide ze lani… zdej pa odenkrat kako ne pase.. tip je egoist ne konstanten blizu 30 in na visoki placi…

ne razumem kako se za vsako prodajo najde rant proti upravi in trenerju
BLUE IS THE COLOUR!!!
demiensatlier
Has thanked: 146 times
Been thanked: 94 times

Post by demiensatlier »

Ni fora v prodaji teh igralcev, tud js sem za prodajo vseh razen Gallagherja, fora je na kakšen način se jih znebimo, Sterling je še pred sezono rekel da je zadovoljen v klubu, igral je tudi vse tekme v preaseasonu, evo 2 dni pred tekmo pa naenkrat ne paše v sistem. No da ne začnemo o Gallagherju kako ima rad ta klub in se ga je odpikalo, to da so mu ponudli pogodbo tudi vprašanje če je za verjet, verjetno prepozno kot pri Rudigerju.
blueboy11826
Has thanked: 191 times
Been thanked: 147 times

Post by blueboy11826 »

Noben ni napisu, da bi Sterling mogu ostat. Gallagherja mi je pa žal in mi bo tudi Chillyja in Chalobaha, ko greta.
Če si dobro prebral moj post pa boš vidu, da sm napisu, da me najbolj moti ta izgovor "ne paše v sistem".

In kot sm tudi napisal prej, vsi vemo zakaj res grejo, zato naj uprava pove po resnici - tedva, ker ne mi ne mislimo met takšnih pogodb, onadva jo pa hočeta in druga dva, ker rabimo keš in bomo z njuno prodajo mel največ profita, ki ga rabmo da pokrijemo ostale prestope. Al pa naj bojo tiho in jih prodajo, tako kot to delajo drugi klubi, pa bi mi pršl do istih spoznanj zakaj so jih prodal.
KTBFFH
Chelsea_fan

Post by Chelsea_fan »

ni fora sm v pogodbah hocm povedat da ce bi sterling zabil lani 20 golov ali imel sezono kot palmer bi ostal tud ce bi imel 300k.. ni dostavu ze 5 let
BLUE IS THE COLOUR!!!
Trivinho
Has thanked: 219 times
Been thanked: 45 times

Post by Trivinho »

Ok Chilwel je dost poskodovan in ga hocjo prodat, kaj bomo pol tud Fofano pa Jamesa prodal? Ne to pa ne...tko da tole za Chilvwela je zgodba za otroke...
Gallagher je igral 90% tekm lani komot bi mu podalsal pogodbo tud ce je 300k na tedn pa vsaj Felixa nebi rabl kupovat..
Stem da je Gallagher se mlad in bi napredoval, felix pa je ze tok klubov zamenju da se mu verjetno vec neda dokazovat...
glosos
Has thanked: 236 times
Been thanked: 75 times

Post by glosos »

for the future record, Trivinho meni da je edino prav da prodamo Jamesa.
n1i9k9o6
Has thanked: 134 times
Been thanked: 167 times

Post by n1i9k9o6 »

Gallagher je še mlad se strinjam, slabe 3 mlajši od starca Felixa :)
Chelsea_fan

Post by Chelsea_fan »

Noro kakšne argumente ti daješ trivinho.. Felix je zamenju velik klubov ne da se mu dokazovat :) noro :)

Tok se mu ne da je pristal na znižanje plače iz tam kjer je šel.. in ne vem kako sploh primerjaš Galagherja in Felixa da ne bi rabil kupovat..Čisto dva različna igralca po poziciji itd..

Sam tudi mogoče ne bi prodajal Galagherja ker je otrok Chelseja in je imel dobro lansko sezono.. ampak spet pridemo do zaključka "ne paše" v sistem.

Kar se tiče Fofane - ne bodo ga prodajali ker je bil pripeljan za 80m.. sem pa prepričan, da če ne dostavi to sezono bo tudi on kmalu na izhodnih vratih kar ni nič narobe.
Glede Jamesa pa sem 50% 50% glede prodaje.. pač ja naš kapetan Top 3 igralcev kadar igra.. ampak KADAR igra..

Moraš se zavedat, da rabimo neko konstantno in igralce kateri bodo na voljo..

Kokr sem že večkrat omenil zaupam trenutno Maresci in sem optimist za naprej sploh če uspe uprava prodati še vse ostale igralce, ki ne trenirajo z prvo ekipo.
BLUE IS THE COLOUR!!!
Trivinho

Post by Trivinho »

Kok eni ne razumete kaj govorim res...
Glosos nism reku da ga bi rd prodal ampak ce se uprava ze gre zaradi chilwela ker je veliko na bolniski zakaj se uprava ne gre se prodajo Fofane in Jamesa? Ker sta tudi bila veliko na bolniski in ker je James spet na bolniski...mal se igrajo dvolicnezev a se ti ne zdi?
Galagher pa felix sta res razlicne pozicije ampak hotu sm povedat da bi raje vidu podalsanje pogodbe z galagherjem 300k na tedn kot podpis felixa...
Chelsea_fan

Post by Chelsea_fan »

in kako bi zgledal enmu jamesu in ostalim da ma galagher 300k in ostali 130k… ? ja usi bi hotl tok pa mas raspad sistema :)
BLUE IS THE COLOUR!!!
Trivinho

Post by Trivinho »

Smo ze mel v casu romana, so mel ballack, seva, tery lampard velik vec kot naprimer alex, cahil ramires,...
Pa tores je biu takrt 50M kar je biu res velk denar se spomnm da smo ga preplacal pa je meu takrt med najbolsimi placo..ucinek pa vemo..
Chelsea_fan

Post by Chelsea_fan »

lol res pa nemors galagherja s temi primerjat.. vsi so bli prvi in v klubu in v repki plus top igralci sveta…
BLUE IS THE COLOUR!!!
Trivinho

Post by Trivinho »

Sej ni pointa da koga primerjam, ampak ce mas ti otroka Chelsea, kot je Gallagher, Mount Chalobah, in ostali da se na njim dela hrbtenica kluba kot je nekoc biu Terry, Lampard, s primernimi pogovori in pogajanji se da na marsikej zment, tud Galagher se zaveda da ni Modric in mu se zmenjo za normalne pogoje da bojo vsi zadovoljni, verjamem da nikoli nebi iz prve zahteval 200K na tedn kle je marsikej v ozadju..
Velik prej verjamem da se jim ni dal pogajat in so sam rekl bolje ga prodat kot pa nasledn let free transfer da ga zgubimo kot Rudigerja...
To je moje mislenje, to kar Enzo govori na konferencah je isto kot je v casu korone mela govor Beovicka pa Krek na poptv.
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Post by bork »

Sterling? Tip je imel 2 sezoni časa, da se izkaže. Je daleč najbolj plačan igralec v ekipi. Nihče ga ne bi prodajal, če bi imel vsaj PRIBLIŽNO podobno sezono kot Palmer.

Chilwell? Od tiste famozne CL dalje je, pazi to, lani in v sezoni 2021/22 odigral manj kot 10 tekem na sezono. Predlani pa mu je celo uspelo odigrati 17 tekem, pri čemer je mislim da na 5ih vstopil s klopi. Govorim za EPL. Še preden so se priprave sploh začele, so pounditi pisali, da ne bo pasal v nov sistem.

Edini “sporen” je Gallagher. Pa še to imamo več kot dovolj dokazov, da mu je klub ponujal 3-letno pogodbo, ki je ni želel podpisati.

Zdej pa cel halo okrog teh igralcev.

Pa zapomnite si to, da še niti en senior igralec, ki ga je klub prodal (Rudigerja ne štejem, ker je odšel zaradi administrativnih ovir), ni po odhodu iz kluba naredil boljše kariere kot pri nas. Niti en.

Aja pa da ne pozabimo Mate. Ljubljenec navijačev, 2x zapored igralec leta. Odšel, ker ni pasal v sistem. Nikoli ni nič več naredil iz svoje kariere.

Marescu samo kapo dol, da ima jajca in javno pove, da bo z nekom težko delal. A si niste kao želeli takega trenerja?
sigismund
admin
Has thanked: 183 times
Been thanked: 355 times

Post by sigismund »

Jst ne razumem več zakaj si ena in druga stran pod nos mečete tega Sterlinga, če pa oboji govorite o tem da je OK da ga prodajamo. :D
Sej vem da je point a je to Maresca res želel ali je navodilo od zgoraj ampak c'mon - ne rabimo ga, nekej denarja lahko zaslužimo z njim, izplen od njega je slab, vmes sta prišla Neto in Felix o katerih je Maresca govoril z navdušenjem. Men se zdi pa bolj fer da mu povejo da pač ni več v planih (čeprav je v predsezoni izgledalo drugače), bolje tko kot da ga pri 30ih držimo na klopi in mu uničujemo "zenit kariere". Sterlinga smo kolektivno metali ven iz kluba še lani, naj gre, sploh po nedeljski online blamaži mi je ravno zanj.

Chilwell je OK da gre če ga kdo vzame, injury prone je.

James je kot večkrat napisano 50/50, pa še to nas samo še sentimentalnost veže nanj. Od sezone 20/21 do danes na voljo nam je bil na voljo (vzeto 50 tekem/sezeno) 53% časa, torej reci piši smo že 4 sezone brez njega vsaj polovico sezone in njegove ponavljajoče poškodbe nič ne kažejo na to da bo šlo kakorkoli na bolje.

O Mountu pa sploh nebi, takoj ko ni dobil dinarčokv je skočil v enega nam najbolj osovraženih klubov, true blue my ass.
Post Reply