Romelu Lukaku

o igralcih in trenerskem štabu

Kaj si mislite o prestopu Lukakuja nazaj v Chelsea?

Super nakup, vendar bo moral svoje dokazatu na igrišču
13
81%
Slabo, upam sem na druge opcije
3
19%

Total votes: 16

didier

Re: 18 - Romelu Lukaku

Post by didier »

No ja, to je odvisno tudi od njegovega statusa (HG), saj Angleži počasi odhajajo iz ekipe (Cole, Lamps) :P Če se bo izkazal na SP-ju, bo sigurno dobil priložnost.
Blue is the colour!
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Post by bork »

"I'm looking for a club for Romelu and, yes, I've talked to Daniel Levy once but that doesn't mean Romelu will definitely join Spurs. That's not a talking point at this moment," Lukaku's agent, Christophe Henrotay, told Het Nieuwsblad.

"There aren't 20 teams that can afford to buy Romelu. He won't go from Everton to, let's say, Swansea. There's also a difference between Everton that plays against relegation and an Everton that fights for European football."

Ja dobr no, a je dejansko toliko možnosti, da ga prodajo? :?: Pravi norci so če to naredijo, ker bi bil fantastični 2. striker... :)
branko1993

Post by branko1993 »

bork wrote:"I'm looking for a club for Romelu and, yes, I've talked to Daniel Levy once but that doesn't mean Romelu will definitely join Spurs. That's not a talking point at this moment," Lukaku's agent, Christophe Henrotay, told Het Nieuwsblad.

"There aren't 20 teams that can afford to buy Romelu. He won't go from Everton to, let's say, Swansea. There's also a difference between Everton that plays against relegation and an Everton that fights for European football."

Ja dobr no, a je dejansko toliko možnosti, da ga prodajo? :?: Pravi norci so če to naredijo, ker bi bil fantastični 2. striker... :)
2. striker ? Pob ma potencial, in če hoče bit v prvi, si bo najdu klub kjer bo igral v prvi postavi in bil prvi striker. Če je kej brihten bo šou, si bo rešu kariero oz. bi se saj naigral :)
Image
rover

Post by rover »

Konec koncov ga lahko prodajo recimo glih spursom in ga kasnje zaradi klavzule kupijo poceni nazaj kot se je vrnil Matić. Samo jaz ne verjamem v to sploh če bo blestel na SP 2014.
Image
michooo
Has thanked: 4 times
Been thanked: 69 times

Post by michooo »

Ima dobro možnost poleti, da se še dodatno izkaže na svetovnem prvenstvu. Sploh zdaj, ko se je poškodoval Benteke in ga ne bo v Braziliji. Moje mnenje je, da naslednje leto še ne more biti ravno prva (edina dobra) izbira pri nas. Moja želja je, da bi se pripeljalo še Costo in bi bila potem skupaj z Lukakujem super izbiri za napadalca. V tem primeru tretjega napadalca ravno ne bi potrebovali in bi po potrebi priložnosti dobivali tudi mladci na tem položaju. Bamford kaže izjemen potencial pa verjetno še kak drug tudi.
didier

Post by didier »

bork wrote:That's not a talking point at this moment," Lukaku's agent, Christophe Henrotay, told Het Nieuwsblad.
A ni njegov menedžer Mino Raiola?
Blue is the colour!
didi_drogba
Has thanked: 5 times

Post by didi_drogba »

michooo wrote:Ima dobro možnost poleti, da se še dodatno izkaže na svetovnem prvenstvu. Sploh zdaj, ko se je poškodoval Benteke in ga ne bo v Braziliji. Moje mnenje je, da naslednje leto še ne more biti ravno prva (edina dobra) izbira pri nas. Moja želja je, da bi se pripeljalo še Costo in bi bila potem skupaj z Lukakujem super izbiri za napadalca. V tem primeru tretjega napadalca ravno ne bi potrebovali in bi po potrebi priložnosti dobivali tudi mladci na tem položaju. Bamford kaže izjemen potencial pa verjetno še kak drug tudi.
Se ne bi mogel bolj strinjati, tudi zame je prva "realna" opcija Costa, za rezervo pa bi ostal Lukaku. Mogoče bi lahko Eto'oja podaljšali še za eno leto ker je letos kar solidno odigral (sploh na SB-ju). Če bi pa zahteval preveliko plačo pa je 3ji striker komot Schurrle ali pa kakšen mladinec (Bamford, Feruz).
:cfc01: :cfc01: :cfc01:
RedMiner
Has thanked: 111 times
Been thanked: 96 times

Post by RedMiner »

Lukaku je dokazal, da je material za Premier ligo, kamerunec je odigral zelo dobro in bi bilo super če ostane, seveda pa potrebujemo world class napadalca, mogoče Costo (mi ni najljubši) vendar je močan in hiter, zadevat pa itak zna. Sanjska želja je Cavani ali Ibra.
rover

Post by rover »

Jose has told Everton and spurs to forget about trying to sign Lukaku. He wants him back at Chelsea for pre-season.
Upam da se izkaže in ostane v naslednji sezoni v Chelseeaju. :wink:
Image
hook

Post by hook »

Chelsea_fan
Has thanked: 45 times
Been thanked: 77 times

Post by Chelsea_fan »

V primeru, da spet gre na posojo bom pa zelo razočaran :sad:
Če bo res tako upam, da ga ker klub kupi in da tam potrga…
BLUE IS THE COLOUR!!!
blueboy11826
Has thanked: 189 times
Been thanked: 147 times

Post by blueboy11826 »

Star je 21 let - mislim da je to glih pravo leto da začne za nas. In tut js bi biu zelo razočaran če gre spet na posojo.
KTBFFH
shaq-marriner

Post by shaq-marriner »

Fak no fantje,imeli bi super duper Chelsi,ki osvaja lovorike a u napadu bi imeli neizkušenega klinca,ki bi delav tekme.Fantje,če hočemo naslednjo sezono biti u stiku z ostalimi klubi v evropi in še posebaj doma v PL moramo nabaviti dva top napadalca,katera bosta na koncu prvenstva oba imela na kontu 15+golov.Letos smo ravno zaradi krevsastih napadalcev ostali brez vsake lovorike,ja pismo ne vem,če so dal vsega skupaj 20 zadetkov vsi trije skupaj Ba,Tores pa Eto v PL,poglejte konkurenco Liverpolov tandem preko 50 golov ravno tako Šitiyev napad preko 50 golov. Nujno,nujno dve extra izkušene špice,in ravno berem,da je Pep skenslal Mndžota in to bi bila za nas sedmica na lotu,če ga uspemo dobiti+Diego pa super jackpot.
Lukaku nedvomno je material,ki za v bodoče treba računati nanj,ima talent,moč,nima pa kilometrine in izkušenj in za njega samega je bolje,da še dve sezoni odela kot posojen igralec v enem izmed premierligaškem klubu kjer bo prva violina z obilico minutaže kot pa,da greje klop pri nas kakemu Toresu in pobira ostanke v izdihljajih tekem,to bi bilo za njegov razvojin za njega samega katastrofa.
blueboy11826
Has thanked: 189 times
Been thanked: 147 times

Post by blueboy11826 »

Lukaku jih je dal letos 15, pa ima Everton verjetno mal slabšo sredino kot pa mi, tko da bi pri nas mogu dobit še več priložnosti. Rabimo še nekega izkušenega napadalca, ampak naj rotira z Lukakujem. Dveh pa zagotovo ni potrebno kupovat.
KTBFFH
RedMiner
Has thanked: 111 times
Been thanked: 96 times

Post by RedMiner »

shaq-marriner wrote:Fak no fantje,imeli bi super duper Chelsi,ki osvaja lovorike a u napadu bi imeli neizkušenega klinca,ki bi delav tekme.Fantje,če hočemo naslednjo sezono biti u stiku z ostalimi klubi v evropi in še posebaj doma v PL moramo nabaviti dva top napadalca,katera bosta na koncu prvenstva oba imela na kontu 15+golov.Letos smo ravno zaradi krevsastih napadalcev ostali brez vsake lovorike,ja pismo ne vem,če so dal vsega skupaj 20 zadetkov vsi trije skupaj Ba,Tores pa Eto v PL,poglejte konkurenco Liverpolov tandem preko 50 golov ravno tako Šitiyev napad preko 50 golov. Nujno,nujno dve extra izkušene špice,in ravno berem,da je Pep skenslal Mndžota in to bi bila za nas sedmica na lotu,če ga uspemo dobiti+Diego pa super jackpot.
Lukaku nedvomno je material,ki za v bodoče treba računati nanj,ima talent,moč,nima pa kilometrine in izkušenj in za njega samega je bolje,da še dve sezoni odela kot posojen igralec v enem izmed premierligaškem klubu kjer bo prva violina z obilico minutaže kot pa,da greje klop pri nas kakemu Toresu in pobira ostanke v izdihljajih tekem,to bi bilo za njegov razvojin za njega samega katastrofa.
S tako miselnostjo ne bomo nikol "vzgojil" dobrega mladega igralca.... Če je dober, se mu more dat priložnost, tako se pol rojevajo Terryi, Lampardi - ikone kluba, brez katerih klub ne bi bil isti!

Lukaku je primeren, seveda potrebujemo še 1 WC špico zraven in npr. Ba-ja, 3je napadalci, od katerih sta 2 preverjen material v PL.
Post Reply