blueboy11826 wrote:* Salaha . Drugače pa Mata letos na tekmih sploh ni dobil prave priložnosti...
Poteto potato :p
repe wrote:Well said glosos. Čeprav me žalosti ta odhod.
Tud mene žalosti. Ampak pač razumem, da je v vrhunskem športu tako, da manj kot si privoščiš čustvenih odločitev, boljše je. Dal bi primer, kako zadeve potekajo v NFL, ki jo zelo podrobno spremjalm, pa mislim, da ne bi naletelo na najboljši odziv
Zdej twitter prepravljajo namigi da je Mata zavrnu prestop oh da bi blo res, ceprav zgleda res mal sumljivo da do sedaj ni blo nic potrjenega. Na trening centru uniteda so ze zjutraj na enmu igriscu postavili neko zasilno pristajalisce za heli in vsi ugledni mediji so porocali, da bo Mata popoldne podpisal.
Morda si je pa na helikopterju premislil ko je videl v kaksen shit hole je prišel
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
Dej sigi naredi anketo glede prodaje mate v united
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
sigismund wrote:V tej temi mi noče narediti ankete (pitaj boga zakaj ne), tako da je aktualna anketa glede Matinega prestopa v temi govorice! --> http://chelseafc.si/forum/viewtopic.php?f=4&t=32
Anketo lahko narediš ti ali pa AlexAK si jo pa v govoricah že naredil .
Official: Mata's transfer to Manchester United has been cancelled due to a fail medical check-up. A source close to the club says that Juan Mata has failed during blood test because his blood is BLUE!!
Ste se uprašali kako gledati igralca, ki je priljubljen v klubu in med navijači v drugem dresu in to rdečemu ki ga najbolj sovražimo?!
Mourinho se mi je zameru s to potezo do konca.
Mati pa želim da redno igra, vendar nočem da osvaja lovorike pri Unitedu !
ne vem sicer kako vse formalnosti potekajo ampak vseeno. Še enkrat bom povadel... vsi pluvate čez mou, oke ni ga dal igrati, vrjetno tudi predlagal njegovo prodajo; kaj ima on veze da je šel v united??? pač mata je hotel v united ampak ne kriv je mou... vem da ma svoje fore in da bi mata lahko več igral, bi pa lahko tudi mata izbral drugi klub kot posrani united. Meni se je bol mata zameril kot mou...
vsi se kurčite na upravo itd na igralca niti malo??