Re: xyDebate
- damjan1120
Eni pa res nimajo pojma, ko je bil LDS na obsasti z drnovškom so še najmanj kradli, potem pa pride Janša, krade kot sraka, da o patrijah ne govorim, še slabše pa Pahor in co, ki so kradli kot srake. Čas je za spremembe in ravno Zoki je človek, ki lahko kaj spremeni, poglejte kako je dvignil mercator, ljubljano da o stadionu ne govorim.
Drugače pa dejte mu čas da se izkaže in ga potem pluvajte.
Drugače pa dejte mu čas da se izkaže in ga potem pluvajte.
- killinride
- Frank_Lampard
Čisto tako,ko malo gledam ko grem v Ljubljano na kako tekmo pa vidim kako se Ljubljana hitro razvija pa raste.
Pa grem v Koper na tekmo, pa vidim kako se Koper razvija pa raste.
Pa vsi Jankovič zadolžuje,pa krediti pa ono pa tisto,pa Popovič zadolžuje,pa mafija ono,pa mafija tisto.
Pa grem v Maribor na tekmo pa kurac od ovce,pa je občina ena najbolj zadolženih v Sloveniji,a napredka nobenega. Edini nek napredek vidim v urejeni cesti mimo Narodnega doma do Glavnega trga, obnova Slavije,ter super duper krožni promet z super duper vodometom v Dogošah poleg table za Maribor.
In ne,nisem volil Jankovića,ampak, ljudi bolj moti tista sranja z Mercatorjem,pa privat zemljišča,pa Jurček in družinske finančne zadeve,pa neplačani izvajalci Stožic.
Drugo vprašanje pa je,koliko dobi občina Maribor gnarja in koliko je res kaj vse pravi Kangler,da nikoli ni razpisov,ko bi Maribor se rad potegoval za državni ali pa evropski denar za projekte.
Je pa malo nainvo pričakovat,da bi Maribor dobil isto gnarja kot Ljubljana.
Pogledal tudi posnetek na večeru,ko govori Kangler o verjetno novem mandatarju in na sredi pove kao,da bo Jankovič moral prit in čestitat NK Maribor,ker so boljši od Ljubljane. Mislim ma daj...ker so boljši od Ljubljane. To pa je tak gnilo reko,da se ja na daleč še bolj vidi kak Kangler pa Maribor tekmuje z Ljubljano.
Bomo vidli kaj bo z Univerzijado2013.
Pa grem v Koper na tekmo, pa vidim kako se Koper razvija pa raste.
Pa vsi Jankovič zadolžuje,pa krediti pa ono pa tisto,pa Popovič zadolžuje,pa mafija ono,pa mafija tisto.
Pa grem v Maribor na tekmo pa kurac od ovce,pa je občina ena najbolj zadolženih v Sloveniji,a napredka nobenega. Edini nek napredek vidim v urejeni cesti mimo Narodnega doma do Glavnega trga, obnova Slavije,ter super duper krožni promet z super duper vodometom v Dogošah poleg table za Maribor.
In ne,nisem volil Jankovića,ampak, ljudi bolj moti tista sranja z Mercatorjem,pa privat zemljišča,pa Jurček in družinske finančne zadeve,pa neplačani izvajalci Stožic.
Drugo vprašanje pa je,koliko dobi občina Maribor gnarja in koliko je res kaj vse pravi Kangler,da nikoli ni razpisov,ko bi Maribor se rad potegoval za državni ali pa evropski denar za projekte.
Je pa malo nainvo pričakovat,da bi Maribor dobil isto gnarja kot Ljubljana.
Pogledal tudi posnetek na večeru,ko govori Kangler o verjetno novem mandatarju in na sredi pove kao,da bo Jankovič moral prit in čestitat NK Maribor,ker so boljši od Ljubljane. Mislim ma daj...ker so boljši od Ljubljane. To pa je tak gnilo reko,da se ja na daleč še bolj vidi kak Kangler pa Maribor tekmuje z Ljubljano.
Bomo vidli kaj bo z Univerzijado2013.
- davidluiz4
- Reichenburg
http://www.youtube.com/watch?v=gdTktg5zMbAurke4 wrote:Tisti ki ma Fifo 12 a mi lohk prosm pove kje se kontrole za tipkovnico spremenijo?
No Surrender 388 KTBFFH!!!
http://www.nogomania.com/Slovenski-Nogo ... gomet.aspx
Hoče kdo koledar? Javite mi na ZS. Cena bo verjetno 20€. Decembrska slika je baje zakon
hehehe
Hoče kdo koledar? Javite mi na ZS. Cena bo verjetno 20€. Decembrska slika je baje zakon

Future is bright, future is blue.
- jernej1989
vse za prepoznavnost ženskega nogometanastja8 wrote:http://www.nogomania.com/Slovenski-Nogo ... gomet.aspx
Hoče kdo koledar? Javite mi na ZS. Cena bo verjetno 20€. Decembrska slika je baje zakonhehehe
BLUE IS THE COLOR
- loonymcgreat
u bemu boga a si lohk kr letno karto nabavim za vaše tekme

'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
@looney: Lahko prideš gledat vsako tekmo, ne rabiš nobene karte, ker ne pobiramo vstopnine
))
@Profesor: zmenjeno
Drugače pa ,alo je prišlo do spremembe kar se cene tiče. 15€+poštnina je, lahko pa ga tudi v Lj pri meni prevzamete, pol je pa brez poštnine
)
@Profesor: zmenjeno
Drugače pa ,alo je prišlo do spremembe kar se cene tiče. 15€+poštnina je, lahko pa ga tudi v Lj pri meni prevzamete, pol je pa brez poštnine

Future is bright, future is blue.
To, Profesor je pravi sponzor, ga boste morale dat na dres, lahko na ritno stran
Jaz naročam cel koledar
Jaz naročam cel koledar
IN sLOVEnia WITH CHELSEA
Tako je:) Napis na ritkah bo " Profesor's property ".lajko wrote:To, Profesor je pravi sponzor, ga boste morale dat na dres, lahko na ritno stran![]()
Jaz naročam cel koledar
It`s not just supporting, it`s obsession...