Badiashile je za ta nivo preslab in bi moral biti pri prvih za odstrel.
Sanchez kot drugi, nevem zakaj ga Maresca tako zelo ceni in obožuje? Živčen sem ko ga gledam, žogo nabija večkrat malo na pamet in brez občutka, na taprav dan najrajši kar v avt. Če želimo mirnost in stabilnost v zadnji liniji rabimo novega golmana. Liverpool je kupil Beckerja in šel 2 nivoja višje, z VVD pa itak poharal Anglijo in Evropo.
Komentator je govoril da imamo v letošnji sezoni povprečje 2.6 gola na tekmo, kar je klubski rekord. V vseh top ligah je dala več golov od nas samo Barcelona. Napad torej štima, obramba je tista ki šepa in za katero smo že na začetku sezone vedeli, da bo hudič. Liverpool je popravil samo obrambo in se potem več let boril na vseh frontah, djmo stisnit za novega CB in golmana.
Haha blueboy sm podobno ugotovu. Palmer ma nekakšen padec v formu odkar se slikari in pojavlja s tisto blondo, Enzo pa hara odkar se ločuje.
Skratka, Tottenham je res slab, glede na igro jim 3-4 laska. Pojavljajo se močne govorice, da Ange 2025 ne bo dočakal. Problem je le ta, da na trgu ni trenerjev.
In če ste ponoči čutili potres se opravičujem, moj Chelsea EGO sem ponoči vlekel iz omare, danes se bodo zadniji 2 leti neumorno zbadljivi sodelavci malo naposlušali.