Re: Govorice

novice, natolcevanja, prestopi in pogovori o klubu

Koga bi si želeli videti kot naslednjega managerja Chelseaja, če Potterja odpustijo?

Mauricio Pochettino
2
11%
Zinedine Zidane
6
33%
Luis Enrique
8
44%
Thomas Frank
1
6%
Ruben Amorim
0
No votes
Artur Jorge
0
No votes
Hansi Flick
1
6%

Total votes: 18

rover

Post by rover »

Conte ga ne opazi, ker ne igra v Italjanski ligi in ker je član Chelseaja. Žalostno a resnično. Chelsea svoje mlade talente raje posoja in jih potem proda. Primer Thorgan Hazard.
Image
glosos
Has thanked: 236 times
Been thanked: 75 times

Post by glosos »

Pizda no, naj nekdo pove Conteju za Christiansena, za božjo voljo!!!! Če ga opozorimo, ga bo mogoče opazil, čeprav je v Nemčiji ...
rover, a imaš dostop do Conteja na twiterju?
michooo
Has thanked: 4 times
Been thanked: 69 times

Post by michooo »

Mogoce lahko poizkusimo na antonio.conte@chelseafc.com
rck2own

Re: Re: Govorice

Post by rck2own »

Naj me nekdo spomni zakaj je Conte šel stran od Juventusa?
mlinko
Has thanked: 2 times
Been thanked: 14 times

Post by mlinko »

rck2own wrote:Naj me nekdo spomni zakaj je Conte šel stran od Juventusa?
Točno to. Ob najavi, da verjetno on pride k nam sem rekel, da če ne bo imel podpore kluba za nakupe igralcev, ki jih hoče on je brezveze, da pride k nam. Takrat sem upal, da je končno uprava dojela. Ampak ni. Bolano. Conteju ne dam več kot 1,5 sezone.

Kot sem že rekel. Včeraj sem pogledal prinerjavo stats-ev lanske sezone med Christensenom in Romagnolijem. V praktično vseh pomembnih pogledih je bil Christensen boljši.
CFC :cfc01:
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Post by bork »

Ce ima igralec v pogodbi doloceno 'ceno' posoje, ga ne mores predcasno poklicat. Tu bi lahko prislo do vec milijonske (govora je o dvomestni cifri) zaradi krsenja pogodbenih obveznosti + sankcije Uefe. Drugo bi bilo, da igralec ne bi bil pomemben clen prve ekipe, ker pa je, bi lahko zahtevali ogromno odskodnino. So dolocena pravila, ki se jih je treba drzat.
mlinko

Post by mlinko »

Verjetno še vedno cenejo, kot če kupimo Romagnolija za 50mil €, da se pol pokaže kot fail. Kakšna pa je sankcija UEFE pa nevem. Tako ali tako nas v tekmovanjih ni in s tako ekipo nas še nekaj časa ne bo.
bork

Post by bork »

mlinko wrote:Verjetno še vedno cenejo, kot če kupimo Romagnolija za 50mil €, da se pol pokaže kot fail. Kakšna pa je sankcija UEFE pa nevem. Tako ali tako nas v tekmovanjih ni in s tako ekipo nas še nekaj časa ne bo.
Definitivno ni ceneje. Je potrebno vse dejavnike upostevat - ce nekoga kupis, je tvoja "last" in ga se vedno lahko prodas, ter si povrnes del kupnine. Da bi pa sedaj dajal 20m za odskodnino, ker smo krsil pogodbo + dobili kaksno sankcijo iz Uefe, zaradi igralca, ki bo tako ali tako 2017 na SBju.. no noben klub ne razsipa tako z denarjem.
Bi pa ta primer odprl se vrsto drugih pravnih vprasanj... kakorkoli, pogodbene obveznosti je potrebno spostovat.

Sam bi bil super zadovoljen z RicRodom za konec prestopnega roka. Alonso pa tudi mene ni preprical je pa res, da je zelo tam-tam z RicRodom + zelo dobro je igral, ko je bil pri Sunderlandu na posoji.
mlinko

Post by mlinko »

bork wrote:
Definitivno ni ceneje. Je potrebno vse dejavnike upostevat - ce nekoga kupis, je tvoja "last" in ga se vedno lahko prodas, ter si povrnes del kupnine. Da bi pa sedaj dajal 20m za odskodnino, ker smo krsil pogodbo + dobili kaksno sankcijo iz Uefe, zaradi igralca, ki bo tako ali tako 2017 na SBju.. no noben klub ne razsipa tako z denarjem.
Bi pa ta primer odprl se vrsto drugih pravnih vprasanj... kakorkoli, pogodbene obveznosti je potrebno spostovat.

Sam bi bil super zadovoljen z RicRodom za konec prestopnega roka. Alonso pa tudi mene ni preprical je pa res, da je zelo tam-tam z RicRodom + zelo dobro je igral, ko je bil pri Sunderlandu na posoji.
Ok ok štekam, kaj si hotel povedat. Pa še zdaj sem se spomnil, da smo ga posodili za dve leti, če se ne motim. Mislil sem, da smo ga letos ponovno. Skratka smo v škripcih. Pred začetkom, bi Rodrigezu reku meh, ker sem si obetal malo več. Dons pa tud jest podpišem.
holdicfc

Post by holdicfc »

Pričakoval si kaj več kot Rodrigeza? Vsaj za mene je top top igralec in bi ga tudi v šampionski sezoni izpred dveh let z veseljem videl v ekipi. A si morda pričakoval, da bomošli po igralca tipa Alaba, Carvajal?

Up the Blues
mlinko

Post by mlinko »

Več v smislu to da bomo okrepili CB in ne bok in stem prestavili Iveka na CB. Ampak priznam, da nevem kako igra.
rck2own

Post by rck2own »

@AlexAK je blo retorično vprašanje :) in sem ciljal prav na to kar si napisal :)
bork

Post by bork »

Za vse k tolk jamrate cez upravo
"We didn’t ‘refuse to spend money’. The situation is that those targets are not available to buy or spend the money on.“
"I told the board I’d prefer to spend lots of money on the right, great player, not medium. That’s a different situation"
kovsejr

Post by kovsejr »

Kaj je pa s Kalasem? Meni je bil top ko je dobil priložnost:)

Poslano z mojega SM-G928F z uporabo Tapatalk
rover

Post by rover »

Kalas je posojen v Fulham. Kar se tiče Christensena je tako, da ga je Conte izpustil. Računal je , da bo dvojec Cahill-JT izjemen, da se bo hitro vrnil Zouma in da bo prava menjava Ivanovič. Uprava mu je obljubila, da bo dobil prave igralce. Christensenu pa je obljubil Conte, da bo v naslednji sezoni redno igral, če bo pokazal dobro sezono v Bundes ligi. Conte Christensena ne bi izpustil, če bi vedel, da bo imel težave z branilci. Chelsea bi pač prekinil posojo z Christensenom in jim poslal ustrezno zamenjavo. A to se ni zgodilo. Še vedno pa Christensena Chelsea lahko vpokliče nazaj. Samo je pa tudi vprašanje, kaj si želi Christensen, hoče ostati v Borusiji iz Monchengladbacha, ker tam redno igra in klub zelo računa nanj. Borusija, ga hoče odkupiti, a Chelsea noče o tem nič slišati. Odločitev pa je v rokah igralca, ker Chelsea le ni sužnjelastniški klub.

Upam, da v teh zadnjih 4 dneh dobimo novega CB-ja, bočnega branilca in vezista, če Conte to res potrebuje. Če ne bo pravih igralcev z trga, naj vpokliče 2 branilca nazaj iz posoje. Conte opozarja, da se 10. mesto lahko spet zgodi, če ne bo imel pravih igralcev.
Stefan de Vrij back on Chelsea radar
Image
Post Reply