Joshua McEachran wrote:hahahhaa poglej VIP privč: tole je navijaški forum Chelsea fc, torej mislim da je jasno da bom šel na tekmo maribor chelsea v chelsea odpravi
Drugič: če bi maribor igrou u finalu lige prvakov z barco bi usen navijal za barco
Tist za Lukakuja ne rečem, ampak sam bi raje videl da če se že hočte odcept da bi vam to uspelo
@:Glosos a Maribor si pa ni z 1 točko?
Saj, glej, vsak ma svoje in vsak dela po svoje.
Nisem Mariborčan, sem Ptujčan. Moj klub je Drava. Ampak grem v Maribor na tekme 1.lige, odkar Drava več ni v 1.ligi, ampak je v Štajerski ligi, v bistvu sedaj v 1.ptujski superligi, ker so vsi ptujski klubi izstopili iz Štajerske lige. To ne pomeni, da ne hodim na tekme Drave ali da sem sedaj za Maribor. Grem pa na njegove tekme, ker me 1.liga ne zanima nič manj kot prej, ko je bila v 1.ligi Drava. Moja kolega s katerima vedno hodimo na tekme sta za Maribor in to je to. Zagotovo tudi pojem pesmi Maribora na tekmah, kadar igra v Evropi, proti tujcem in proti Olimpiji.
Mogoče tudi zaradi tega drugače gledam na nasprotnike Maribora, kot tisti, ki so z Mariborom gor rasli. Ja, valda, da se zajebavamo pa pojemo proti Olimpiji, ampak ko ta igra v Evropi, sem zagotovo za Olimpijo, ker je to slovenski klub. Pač tak sem. Tudi letos bom za Olimpijo,Muro,Celje, ko bodo igrali v kvalifikacijah za Ligo Evropa in jim želim, da pridejo čim dlje.
Nisem za nikakršno odcepitev, to sanja Kangler in njegovi privrženci. Če si ti to želiš, mi je pa res žal, da tako misliš.