Poletni prestopni rok 2025
- blueboy11826
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 147 times
Re: Poletni prestopni rok 2025
Club to club talks underway, Chelsea open to this option with discussions ongoing on terms with #EFC.
Negotiations ongoing between the clubs to find a solution as Carney wants the move.
Chelsea insist on permanent transfer.
-Fabrizio
EXCL: Burnley reach agreement with Chelsea to sign Lesley Ugochukwu. 21yo set to travel for medical & complete permanent move from #CFC to #BurnleyFC on 4yr contract. France youth int’l significantly bolsters Scott Parker options at No6/8 @TheAthleticFC
Tole pa zelo hitro poteka
Tole pa zelo hitro poteka
Se strinjam, kak milijon več bi lahko iztisnili. Predvidevam, da Everton ni bil pripravljen plačat več, naši pa niso želeli tvegat, da bi deal padel v vodo. Zanj smo plačali 30m£, addoni znašajo 28/29m£. Imel je 5 letno pogodbo, tko da če odštejemo 1 leto amortizacije smo v računovodskem smislu v mini profitu. Če se ne motim, smo sedaj na cca 215m€ kar se prodaj tiče (upoštevajoč vse addone), brez cen za Chukwuemeko, Ugochukwuja in Brojo.
Samega igralca mi je malenkost žal, kot squad player sploh ni slaba opcija, se mi zdi, da je bil hvaležen za vsako minuto. Si pa zasluži večjo minutažo, ki je pri nas ne bi dobil, imamo na njegovi poziciji veliko bolj kvalitetne igralce.
Samega igralca mi je malenkost žal, kot squad player sploh ni slaba opcija, se mi zdi, da je bil hvaležen za vsako minuto. Si pa zasluži večjo minutažo, ki je pri nas ne bi dobil, imamo na njegovi poziciji veliko bolj kvalitetne igralce.
- RedMiner
- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 96 times
Realno bi za KDH težkl iztržili kaj več, v PL ni pokazal ničesar iskreno. Neka realna cena, pa tudi ni več rosno mlad.
Enako za Ugochukwuja, povsem možno, da bo čez 2 sezone championship igralec.
Georga upam, da posodimo in da mu posoja maksimalno uspe in potem vidimo, kako naprej.
Men se zdi super, da prodajamo deadwood dokaj uspešno in da ti igralci ne izgubljajo na vrednosti, ko pri nas ne igrajo.
Enako za Ugochukwuja, povsem možno, da bo čez 2 sezone championship igralec.
Georga upam, da posodimo in da mu posoja maksimalno uspe in potem vidimo, kako naprej.
Men se zdi super, da prodajamo deadwood dokaj uspešno in da ti igralci ne izgubljajo na vrednosti, ko pri nas ne igrajo.
- demiensatlier
- Has thanked: 144 times
- Been thanked: 93 times
Lepo da prodajamo take igralce, prodat mormo še Sterlinga, Chilwella (ta 2 bo najtežje), Nkunkuja, Jacksona, Disasija, verjetno sem še koga pozabil, te mlajše perspektivne posodit, kupit Xavija Simonsa, golmana in morda še kakega centralnega branilca in bo prestolni rok odličen.
- blueboy11826
Glede na to, da so cene zdaj res zelo vezane na tekočo (prejšnjo sezono) ne mormo dobit nič več za KDH, ki smo ga lani pač (precej) preplačali. Nič proti njemu, tut men se je zdel hvaležen, žal pa ne na nivoju top PL ekip, niti kot squad player.
Pri Georgu pa tudi jaz upam, da gre za posojo, ker se mi zdi, da je lani pokazal dost potenciala. Vsaj toliko, da ga še ne prodamo.
Pri Georgu pa tudi jaz upam, da gre za posojo, ker se mi zdi, da je lani pokazal dost potenciala. Vsaj toliko, da ga še ne prodamo.
KTBFFH
- blueboy11826
A kdo ve kdaj se bo pridružil Estevao? Včeraj so začeli s treningi, pa ga ni bilo zraven. Na uradni strani ga tudi še ni med igralci. Gittens recimo je in je tudi že treniral včeraj.
KTBFFH
Newcastle pa konkretno faila v tem prestopnem roku
Se mi zdi, da lahko zdaj izsilimo zelo dobro ceno za Jacksona, če bo Isak dejansko zapustil klub. Sezona začne kmalu, Newcastle je že rahlo obupan, vsi prosti napadalci so odšli drugam, keš majo (za Šeška so poslal 80m€ ponudbo)... bomo vidli kako se bo izšlo.
Se mi zdi, da lahko zdaj izsilimo zelo dobro ceno za Jacksona, če bo Isak dejansko zapustil klub. Sezona začne kmalu, Newcastle je že rahlo obupan, vsi prosti napadalci so odšli drugam, keš majo (za Šeška so poslal 80m€ ponudbo)... bomo vidli kako se bo izšlo.
- Trivinho
- Has thanked: 218 times
- Been thanked: 45 times
Sam bo isak pomoje ostal v newcastlu..
V liverpolu so ze nabavili ekitikeja...
Pol je se Vlahovic v opciji ki tudi isce nov klub...
Bo pestro do konca.
V liverpolu so ze nabavili ekitikeja...
Pol je se Vlahovic v opciji ki tudi isce nov klub...
Bo pestro do konca.