To so vse novice, ki jih je AS dal ven 2dni nazaj. Bomo videli kolk od tega se bo dejansko uresničilo, nekaj sigurno. Se mi pa zdi najbolj verjeten tisti del z De Geo in Iscom
Skrajno debilna pa se mi zdi poteza, da bi v Southampton poslali Christensena + denar v zameno za Van Dijka. Danec je eden največjih potencialov, če ne celo največji. Van Dijk bi bil pri njegovih letih vodonoša.
Se mi pa na žalost zdi prestop Hazarda v Real čedalje bolj verjeten. Že vidim Pereza kako si ga drka na:
Bale ---- Hazard ----- Ronaldo
-----------Benzema-------
Za njimi pa dva od Kroos, Casemiro, Modric, na klopi pa mladi upi ala Assensio. Valda ni prostora za Jamesa in Isca. Je pa James lahko blizu levela Hazarda, ce si nekolk v glavi porihta in zacne spet trenirat tako kot vcasih. Itak je se mlad.
Dve opciji sta, ki bi me zadovoljili ob odhodu Hazarda:
1. Da se z denarjem od njega kupi Bernardo Silva IN Sancheza (zelo nerealno, da bi oba dva dobili)
2. Da pride v nasprotno smer James + denar s katerim se kupi Silvo ALI Sancheza.
Skratka v obeh primerih DVA nova igralca.
Isca nisem omenil, ker bi potem morali preiti na nov sistem s tremi v sredini, kar morda ne bi bilo slabo. Ta 3-4-3 je nekako zaradi Hazarda.
Morate nisem omenil, ker je on menjava Costi in nikakor ne Hazardu.
Morata da, ce odide Costa.
Kaj se mi dejansko zdi da se bo zgodilo?
Prodali bomo Hazarda in sli na sistem kot ga je Conte imel v Juvetu.
Torej trije vezisti, Fabregas v vlogi Pirla in pred njim dva box2box. Eden Kante, drugi nek nov igralec.
Potem pa dva napadalca, eden bolj agilen ala Tevez, drugi pa kobra v kazenskem, dober z glavo ala Morata, Lukaku. Ceprav se mi zdi Lukaku nekoliko tehnicno preslab za ta sistem.
Lani poleti smo skos govorili, da tega ne moremo zaradi Hazarda.