MLADI IGRALCI IN PL = TEORIJA!!!!
Ta liga tega ne dopušča, v kolikor želiš bit konkurenčen za vrh. Pokažte mi 2 mlada igralca, ki ju je vpeljal Klopp. Eden je Trent Alexander-Arnold. Drugi pa? Joe Gomez? Takih, kot je Joe Gomez, imamo mi 100. Kolk mladih igralcev je vpeljal Guardiola? Mogoče 0?
In potem tu omenjate Tuchela. Pa on igra FRANCOSKO ligo, pol ekipe iz Francije izpade iz Championshipa, če bi jih dal igrat v 2. rang Anglije. Tam se lahko igraš s Kimpembeji pa Kehrerji, v PL se ne moreš, ker boš končal izven top7. Aja, kaj to pomeni? Na pol finančni kolaps za eno ekipo, kot je Chelsea.
Pač enim res ni jasno kako funkcionira PL in nasplošno fusbal.
In pa Reece James?
Ja, je mlad, ampak kolkr js vem, je on igral 3. ligo. In zdej je kr READY?
Mal kritičnosti in premisleka res nebi škodil, včasih sem res vesel, da imam svojo glavo, s katero lahko razmišljam. In ja, se strinjam, da edini, ki so zreli za 1. ekipo so: Odoi, Abraham in Mount (čeprav za Mounta mislim, da rabi še velik tekem da bo res zrel za top nivo). Ok, potem je tu še Pulišič, bomo videli, kaj lahko doprinese ekipi. Sam sem skeptičen...
In ne mi spet pogrevat zgodbic o Salahu in podobnih. Tip je bil ZANIČ, ko je bil pri nas, še pri Romi ni izstopal. V Liverpoolu se mu je pa vse poklopilo. KDB? Sam je priznal, da je bil takrat še nezrel in nepripravljen za PL. Po letu in pol v Wfl je šele naredu preskok. Lukaku? Ne bom komentiral.