Re: xyDebate
rck2own vse naj naj za tvoj 19 rojstni dan!

Last edited by rover on 24 Dec 2011, 18:39, edited 1 time in total.
- davidluiz4
rover je izpolnil anketo.stass wrote:V okviru seminarske naloge moram izvesti neko anketo na temo spletnih strani z novicami, tako da bi vas prosil, če si vzamete par minut časa in jo izpolnite. Za vsako izpolnjeno anketo vam bom fuuuul hvaležen. Najlepša hvala!
Link do ankete.
Pa ne me kurcat glede oblike vprašalnika, ker je tako predlagal nek gospod in tako mora to bit.
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
tudi jaz.
Kakšno je vaše mnenje o tem, dali naj Chelsea letos osvojil Angleško prvenstvo, Ligo prvakov, ali celo oboje? ODG.: Tako mora biti.
Kakšno je vaše mnenje o tem, dali naj Chelsea letos ne osvoji Angleškega prvenstva, Lige prvakov, ali ničesar? ODG.:Tega ne maram.

Kakšno je vaše mnenje o tem, dali naj Chelsea letos osvojil Angleško prvenstvo, Ligo prvakov, ali celo oboje? ODG.: Tako mora biti.
Kakšno je vaše mnenje o tem, dali naj Chelsea letos ne osvoji Angleškega prvenstva, Lige prvakov, ali ničesar? ODG.:Tega ne maram.
- Reichenburg
Rešeno še iz moje strani.
Upam da bo danes boxing day bolj vesel kot se je začel program na eurosportu kjer kažejo posnetek finala LP v Moskvi
Upam da bo danes boxing day bolj vesel kot se je začel program na eurosportu kjer kažejo posnetek finala LP v Moskvi
No Surrender 388 KTBFFH!!!
- damjan1120
Reichenburg wrote:Rešeno še iz moje strani.
Tudi sam sem jo rešil.
Ravno sem gledal.