La Liga
- Reichenburg
- didi_drogba
- Has thanked: 5 times
Re: La Liga
[youtube]wWMtXAgKf0g[/youtube]
[youtube]F8Us-tjAAwg[/youtube]
Jst mislm da je Alba še slabš k Buskec
[youtube]F8Us-tjAAwg[/youtube]
Jst mislm da je Alba še slabš k Buskec
- didi_drogba
Barci do pokala oz. zmage izdatno pomaga sodnik, Messi pa fali penal proti Chelseajevemu vratarju ... nč novga pol na Nou Campu 
ta njegova prečka me je spomnila na povratno tekmo Chelsea-Barca 2 leti nazajdidi_drogba wrote:Barci do pokala oz. zmage izdatno pomaga sodnik, Messi pa fali penal proti Chelseajevemu vratarju ... nč novga pol na Nou Campu
Zanimivo kako so vsi govorili da je bil Mourinho kriv za sedenje Ikerja. Letos novi trener, Iker pa še vedno greje klopco. 
- Reichenburg
Točn tko. Rekli so tudi da je razlog za odhod slaba igra Reala pa roko na srce tudi tale od Korla ni nič boljša 
No Surrender 388 KTBFFH!!!
- branko1993
Čist tko, kao zej je utišu vse "haterje", mene ni, noben človek/igralec ni vreden 100M € tak da, če bi že mogu kej bi mogu dans 4 gole nasut, in to pol vsako tekmo 

Še vedno ne razumem, kako je lahko recimo 10M ok, 100M pa ni ok?branko1993 wrote:Čist tko, kao zej je utišu vse "haterje", mene ni, noben človek/igralec ni vreden 100M € tak da, če bi že mogu kej bi mogu dans 4 gole nasut, in to pol vsako tekmo
- branko1993
Sej mi ni 10 M ok, noben M mi ni ok. Kuker mam nogomet rad, ga tut dost pol na konc dneva sovražim da je tak denar v igri, ampak ok, ni glih konc sveta.glosos wrote: Še vedno ne razumem, kako je lahko recimo 10M ok, 100M pa ni ok?

Tole si mislilglosos wrote:Kaj pa Cortuis dela??? Čim prej ga je treba spravit iz tiste glupe lige, da se ne navleče preveč igralskih spretnosti :p
[youtube]KFwP2FBoN84[/youtube]
- loonymcgreat
zdej sm glih ulovil na televizji real-atletico in sem videl celoten posnetek tega stika Bejla in Courtoisa. Upam da je naš golman danes dobil kakšno sporočilo iz Londona, da če ponovi še enkrat tako sceno ne bo vohal plavega dresa nikoli .
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
- didi_drogba
Ne da ga branim (no mogoče malo) samo meni zgleda kot da ga je Bale zadel v roko. Tudi tale članek na eni belgijski strani govori o tem da si je poškodoval prst in da se mu je Bale po tekmi opravičil.
http://sporza.be/cm/sporza/voetbal/buit ... _day_after
Pa še fotka, ki so jo po tekmi na Instagramu objavili pri Atletico Madridu.

http://sporza.be/cm/sporza/voetbal/buit ... _day_after
Pa še fotka, ki so jo po tekmi na Instagramu objavili pri Atletico Madridu.