Re: Govorice

novice, natolcevanja, prestopi in pogovori o klubu

Koga bi si želeli videti kot naslednjega managerja Chelseaja, če Potterja odpustijo?

Mauricio Pochettino
2
11%
Zinedine Zidane
6
33%
Luis Enrique
8
44%
Thomas Frank
1
6%
Ruben Amorim
0
No votes
Artur Jorge
0
No votes
Hansi Flick
1
6%

Total votes: 18

Trivinho
Has thanked: 218 times
Been thanked: 45 times

Post by Trivinho »

Tuchel je res morda nerealna opcija ampak njegova karizma mi je bila usec ob igriscu, imel je kar nekaj takticnih idej ki je spravila City, Real Madrid, Atletico, in se marsikoga na kolena.
Pri Potterju tega nikoli nebomo doziveli da takticno unici nasprotnika kot je Real itd...ce se Fulham, Sunderland nemore premagati z 500Miljonskim kadrom na igriscu potem se tukaj moje menje o Potterju konca.
Zdaj bolj realnega trenerja na raspolago niti ni, Pochetino je isti shit kot Potter, trener mora imeti tisto kar ima Zidane, Ten hag ki je celo Cr ja odteral ki se ni strinjal z njegovim delom.
Pri nam vidim da trenerji nimajo jajca in igralec ce mal zajoka se mu vsi morajo klanjati.
Pulisic, Ziech, te dva sta kr nekaj krat izrazila mnenje po odhodu ker ne igrata...
Gledam nase bivse igralce ki so pri koncu kariere in so osvojili marsikaj v karieri in igrajo za dosti slabse klube in se borijo kot da igrajo zadnjo tekmo v zivljenju, mislim predvsem na Pedra in Williana.
Tko da predvsem trenerji morajo imeti tisto trdo roko in motivacijo za zvezdnike, za mladince ki so pri 18 podpisali miljonske pogodbe in jim glavo usmeriti na pravo pot.
Pri nam je zdaj rekordno stevilo igralcev ki se sami nevejo zakaj so v ekipi.
sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Re: Re: Govorice

Post by sigismund »

Luis Enrique je zelo dober shout kar se tiče nogometnega znanja in vpeljevanja igralcev. Ogromno je tudi osvojil v tisteh dveh/treh letih pri Barci, ne vidim razloga da ne bi znal naše ultra talentirane ekipe dvigniti na en spodoben nivo.

Trivinho, Tuchel je preteklost in močno dvomim da še kdaj želi sodelovati z Boehlyjem in vice versa.

Zadnjič se je tudi nekaj šušljalo o Flicku. Glede na to da je dobro stoječo službo v Bayernu pustil zato da je prevzel nemško reprezentanco sem skeptičen da bi sedaj rinil pa k nam.

Kaj je pa z Zidanom? Nimam v spominu da bi vzel kakšen nov klub. A mogoče čaka da prevzame Francijo, kdo ve? Jaz se njega ne bi branil.

Pochetino pa rajši ne kot ja. Mislim da bo itak rajši počakal da Conte po koncu sezone zapusti Tottenham in proba nazaj v klub kjer je doživljal svoje najboljše čase, niti si ga osebno ne predstavljam na naši klopi.
glosos
Has thanked: 236 times
Been thanked: 75 times

Post by glosos »

Zidane bi bil res ulov, sem pa pred kratkim bral, da po tem, ko ga je francoska zveza zelo grdo odjebala, da so zanj v življenju samo še tri opcije: Real, Juve in Marseille.

Zdaj glede na te tri opcije, ali še nekaj časa ne bo delal, ali pa se bo vseeni moral ozreti naokoli.
Trivinho

Post by Trivinho »

Potter ce ima malo vesti bi sam dal odpoved, ce vidi da mu ne gre bi se pobral in sou, ne pa denar vlect bod vsaj casten in posten.
Zgubu je kompas in navijace, nimas vec kej iskat...zdej je sam se njegova nesramnost a bo ustrajal in vleku denar al bo sporazumno sou..
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Post by bork »

Excl : Sections of Chelsea’s dressing room are disinterested with life under Graham Potter so far, especially during the team meetings being held.

Tole bo zelo pomembno pri presoji uprave ali naj nadaljujejo s Pottrom. Težko si zamislim, da bi lahko preživel še en poraz, remi proti Tottenhamu ga morda še reši…
sigismund
admin

Post by sigismund »

Govori se da ga bo uprava podpirala še naprej in da so naslednje tri tekme idealna priložnost za "pridobiti nazaj navijače in se rezultatsko popraviti". Torej Spurs, Leeds in Dortmund.

Misim da vsi vemo kaj pomeni te 3 tekme, make or break.
Chelsea_fan
Has thanked: 45 times
Been thanked: 77 times

Post by Chelsea_fan »

Gladko pričakujem izpad iz lp in poraz proti totnhamu.

no mogoče me pa presenetijo. :)
BLUE IS THE COLOUR!!!
sigismund
admin

Post by sigismund »

Julian Nagelsmann had promised his players Monday and Tuesday off if they beat Gladbach, due to the stress of the past few weeks. After losing the Gladbach game, the team will only have one day off (today) and will resume training tomorrow! [Bild]

Isto je naredil Ten Haag po porazu 4-0 proti Brentfordu. Kaj pa mi? Serija slabih rezultatov, izgubimo z zadnjo ekipo lige in imajo pobje frej ne samo nedeljo, še v ponedeljek niso trenirali...
Chelsea_fan
Has thanked: 45 times
Been thanked: 77 times

Post by Chelsea_fan »

Ma komedija smo ratali.
Berem, da so šefi sastankovali z igralci in Potterjem zaradi rezultatov.
Tip je brez hrbtenice in nemore sam to spelat.
Res zgleda da v vsakem mojem postu sem črnogled ampak res ne vidim luč na koncu tunela s tem trenerjem.
BLUE IS THE COLOUR!!!
n1i9k9o6
Has thanked: 134 times
Been thanked: 164 times

Post by n1i9k9o6 »

Meni osebno se dodatn fraj dan ne zdi tko kritična stvar, sploh ker je to blo planirano že prej. Če bi se Potter po porazu odločil podelit fraj dan bi blo čudno ja, tu pa pač sledi planu. A so si fantje zaslužil fraj dan? Niti najmanj. A bi črtanje fraj dneva in en dodatn trening izboljšal našo igro? Po mojem mnenju ne. Klopp je naprimer po porazu z Wolvsi pustil 2 fraj dneva, ker je ocenil, da je ekipa mentalno utrujena in so potem zmagal 2 tekmi. Real jih je sicer potem totalno razbil, ampak vsaj nek kratkoročni učink je bil.

Chelsea_fan, kolkr sm js bral, je sestanek sklical Vivell, na njem pa so bli prisotni ostali člani uprave, Potter in njegovo osebje torej brez igralcev.

Čeprav so v zadnjih dneh kot po tekočem traku letel vn članki, da je Potter še vedno safe in ga bodo lastniki ocenjeval na dolgi rok, so se pojavili tudi reporti, da Potter še zdaleč ni varen, da je Boehly zelo razočaran nad rezultati in igro in da Potter nima več veliko časa.

Js osebno še vedno stojim za mnenjem, da je z menjavo trenerja (če se za to odločimo) potrebno počakat do poletja. Prvič zato, ker trenutno ne vidim nekega trenerja, ki bi ta moment prišel v klub in stvari kr obrnil na glavo in bi čez noč začel zmagovat. Sezona je več al manj zgubljena, do poletja pa se lahko v miru pripravimo in poiščemo trenerja, ki bi nam ustrezal.

Če se vrnem na svoje prvotno vprašanje torej koga si želim, se tu not strinjam z borkom, torej Luis Enrique. Za moje pojme top trener, všeč mi je njegova filozofija, osvojil je že marsikaj in je vajen delat z velikimi igralci. Sm tud mnenja, da mamo tehnično sposobne igralce, ki bi njegov stil igre lahko igrali.
Tuchel bo pri meni vedno en najljubših trenerjev, ampak ta moment se mi ne zdi niti realno niti smiselno, ker vemo da z Boehlyjem ni v dobrih odnosih.
Pochettino meh, me ne prepriča, za Zidana nism prepričan, bi ga rad videl še v kakšni vlogi kjer ne bo imel tko izdelane ekipe kot jo je imel v Realu, Flick pa se mi ne zdi realna opcija pred Eurom 2024.

Zakaj si Enriqueja ne želim že zdej? Ker njegov stil igre rabi čas, da se prime, mi pa bi trenutno radi instant rezultate in nism prepričan, da bi on to dosegu.
bork

Post by bork »

Se strinjam z napisanim Niko, razen v delu, koliko časa še pustiti Pottru. Tekma proti BvB bo za biti ali ne biti, ker če ne zmagamo, je naša sezona praktično končana že marca. Glede na kader, ki ga imamo, bo to katastrofa. Če ne dosežemu rezultata proti Tottenhamu (ali Leedsu, vendar je Leeds preblizu tekme z Dortmundom), bi sam stavil na manager bounce proti Dortmundu. To nam je že 2x uspelo in rezultat je bil osvojitev CL, kar bi krvavo potrebovali sploh, ker je to naša edina možnost za CL v prihodnji sezoni.

Če pa uprava ne misli odpustiti Pottra pred tekmo z Dortmundom in nato proti Dortmundu izpademo, upam da Potter ostane do konca sezone, ker bo sezona praktično izgubljena in je bolje, da pride reset po sezoni kot 2 meseca pred koncem sezone, ker bo tako zopet neka zmešnjava.

Bi pa še nekaj rekel… razlika med Potterjem in prejšnjimi trenerji je predvsem v tem, da Potter (še) ni izgubil slačilnice. To potrjuje tudi spodnji članek od the Athletica. Največja težava poleg slabih rezultatov pa je, da naša ekipa šteje krepko čez 30 igralcev, vmes je ogromno takih, katerih prihodnost je negotova in verjamem, da je v teh razmerah kar težko motivirati določene igralce. To je na upravi, ker ni naredila večje čistke že januarja.

Unlike many of his Chelsea predecessors in bad times, Potter is not personally disliked by any of his players — even the ones he is not picking. He is widely regarded as a good, honest man who takes interest in them as people. There are, however, some doubts as to whether he is up to the task of arresting the club’s slide and, in the longer term, whether he is tactically capable of competing with Pep Guardiola and Jurgen Klopp as Tuchel did.

The owners’ support for Potter to date has been unwavering, but it is hard for some inside the club to believe his position will not be weakened considerably if there are no green shoots of recovery — in performances as well as results — at the tail end of this miserable season.

More immediately, the next three matches hold the potential to either disperse the gloom or ratchet the toxicity up to a new level: Tottenham Hotspur and Leeds United are fiercely disliked by supporters, while Borussia Dortmund’s visit to Stamford Bridge next month could prove the last meaningful game of the campaign.

Fail to win any of those and Potter’s rebuilding job will look more daunting than ever.
bork

Post by bork »

There’s no full team training session today either, Potter is mindful of the injury crisis and overloading players. (@TheAthleticFC) #CFC

Tole je pa zelo čudno, če je res. Upam sicer, da se na koncu izkaže kot dobra poteza, samo trenutno deluje kot poteza iz obupa.
blueboy11826
Has thanked: 189 times
Been thanked: 147 times

Post by blueboy11826 »

Vse kar trenutno delamo se zdi kot da je iz obupa. Naj ma Potter do konca to sezono, osvojil ne bomo nič, potem pa naj pride kdo drug. Če Real ne osvoji lige/CL, mislite, da je možnost,da gremo po Ancelottija? Za mene vsekakor najboljša opcija za trenerja.
KTBFFH
sigismund
admin

Post by sigismund »

O moj bog, a sploh še kaj trenirajo? Rezultatska kriza, če bi se sezona začela 1. januarja bi bili mi na 15. mestu, naš manager jih pa pušča doma. Zakaj, da se čim manj toksičnosti dogaja, da so čim manj skupaj ali pa čim manj z njim? Če bi imel Potter hrbtenico bi te ki delajo štalo dal na stran, to sta recimo naredila Ten Hag in Arteta. In če mi naše spočite perle ne držijo tempa 90 minut v nedeljo bom strašno penast.

Koliko časa mu dati res ne vem več, vse kar napišete je smiselno. Smiselno bi ga blo odpustit in lovit new manager bounce, vendar koga pripeljati? Po drugi strani Potterja odpuščat zdaj sredi sezone je skoraj še večja štala, res smo v eni veliki čudni godlji.

Tekme s Spursi se ne veselim, normalno da bom navijal za zmago ampak v njo res ne verjamem. V primeru pričakovanega poraza bo pa vsaj nekaj malega zadovoljstva v tem da si je Potter pribil še en žebelj v krsto, pa naj se sliši še tako negativno.
Trivinho

Post by Trivinho »

Stem da odpustimo trenerja sredi sezone imamo ze izkusnje in to zelo dobre, saj smo 2x na tak nacin osvojili ligo prvakov pa naj jo se tretic samo da gre Potter stran.
Tko da raje vidim da gre zdaj stran in vsaj nekaj upanja imam za ligo prvakov ker ce ostane se nam ne pise nic dobrega in se vsako tekmo nas rivali podsmehujejo, tko da dovol je tega da se nam drugi podsmehujejo tko da cim prej Potter stran.
Post Reply