21 - Marko Marin
- Trivinho
- Has thanked: 100 times
- Been thanked: 36 times
Re: XY - Marko Marin
Glosos sam sem pravoslavec, starši so iz bosne, jaz se imam za Bosanca z Slovenskim državljanstvom..
Ampak ko mi kdo reče da sm srb mi ni vseeno ker z srbijo nimam nč...
Ampak ko mi kdo reče da sm srb mi ni vseeno ker z srbijo nimam nč...
Saj pravim, na koncu vedno pride do tega, da se ima vsak za to, za kar se čuti. Nekateri pa pač hočejo stvari postavit v okvire po svoji meri, tega se pa pri teh zadevah ne da, sploh ne na silo ... In zato je blo na tem območju toliko sranja, kot ga je bilo ...
- davidluiz4
no to je tema o Marinu in tu se govori o njegovih NOGOMETNIH predstavah ne pa o tem ali je Bosanec,Srb...
CHELSEA FC
- davidluiz4
Marin: "Upam, da Di Matteo ostane"
Pri Chelseaju so že med vikendom potrdili, da se bo klubu po koncu sezone pridružil nemški napadalni vezist Marko Marin. Nogometaš Werderja Bremena naj bi na Stamford Bridge prišel v zameno za 8,5 milijona evrov, Marin pa je že izrazil upanje, da ga bo v Londonu pričakal trenutni trener Roberto Di Matteo, čigar položaj je kljub uvrstitvi v finale Lige prvakov še naprej nejasen.
"Izjemno mi ustreza, sicer si ne bi želel tega prestopa. Chelseajeva igra v veliki večini temelji na krilnih igralcih. Dobro sem se pogovoril z Di Matteom in upam, da bo ostal," je Marin povedal za revijo Kicker. "Opravil sem svojo domačo nalogo (pogovarjal se je z nekdanjim napadalcem modrih Claudiem Pizarrom, op. a.), ampak se ne bojim. To je zame perfekten korak."
CHELSEA FC
Marko Marin ni bil vpoklican v moštvo za EP:
Je pa dobil vpoklic naša tarča Schürrle.Strikers: Gomez, Klose, Cacau
Midfielders: Schweinsteiger, Khedira, S. Bender, L. Bender, Gündogan, Kroos, Draxler, Reus, Götze, Müller, Özil, Schürrle, Podolski
Defenders: Badstuber, Boateng, Hummels, Mertesacker, Höwedes, Lahm, Schmelzer
Goalkeepers: Neuer, Wiese, Zieler, ter Stegen
Ni bil vpoklican? Finu.. zakaj mi daje to negativen prizvok k nakupu
29.08.2014 Day to remember, Torres left the club!! Finally!
Lol, če pa je poškodovan. Tudi zato smo ga dobili tako poceni.
Blue is the colour!
- davidluiz4
saj je po eni strani bolje,da ni bil vpoklican,bo vsaj lahko šel na priprave v ZDA
CHELSEA FC
davidluiz4 wrote:saj je po eni strani bolje,da ni bil vpoklican,bo vsaj lahko šel na priprave v ZDA
Zakaj pa ne bi šel na priprave v ZDA, če bi šel na Euro
Euro je junija, priprave Chelsea pa v drugi polovici julija.
- davidluiz4
OK ,hvala.sam ne vem če nimajo igralci po EURU še tri tedne pavze ali se mi samo zdiThe Blues wrote:
Zakaj pa ne bi šel na priprave v ZDA, če bi šel na Euro
Euro je junija, priprave Chelsea pa v drugi polovici julija.
CHELSEA FC
davidluiz4 wrote: OK ,hvala.sam ne vem če nimajo igralci po EURU še tri tedne pavze ali se mi samo zdi
Potem če bi bilo tako, nebi bilo 3/4 ekipe pripravljenih za turnejo. Bodo pač imeli igralci manj počitka, tako kot je bilo na prejšnih tekmovanjih.
Kako je potem opravil zdravniški pregled pred nakupom, če je poškodovan?didier wrote:Lol, če pa je poškodovan. Tudi zato smo ga dobili tako poceni.
Testi niso tako zahtevni, če lahko tečeš si že naredil. Marin se vrača po poškodbi in mu verjetno zato ni delal problemov. Tudi Luiz bi ga sedaj naredil glede na to kako je skakal v soboto, pa sicer še ni nared za tekme.rover wrote: Kako je potem opravil zdravniški pregled pred nakupom, če je poškodovan?
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
Sicer se pa ti zdravniški pregledi osredotočajo na druge stvari. Če podpišeš igralca, za katerega veš, da je poškodovan, ga zaradi te poškodbe ne boš vrgel na pregledu, saj nismo budale Na teh pregledih ugotavljajo predvsem kako se telo igralca odziva na napore in obremenitve. Na primer, merijo mu pulz pa take stvari, medtem, ko je na tekaški stezi, pljuča, odzivnost in moč mišičnega tkiva ...AlexAK wrote: Testi niso tako zahtevni, če lahko tečeš si že naredil. Marin se vrača po poškodbi in mu verjetno zato ni delal problemov. Tudi Luiz bi ga sedaj naredil glede na to kako je skakal v soboto, pa sicer še ni nared za tekme.