S članstvom za leto 2012 smo zaključili. Glede na leto 2011 imamo kar 82% porast članov!
Jutri boste dobili email z nekaterimi informacijami, ki jih večina že veste glede Londona itd.
kdor je TB dobi 100% karto, vsaj tako pišejo. pa tut drugače mislim, da nebo problem s kartami, allocation je velik, lani je bil naš sektor na supercupu pol prazen.. jz grem gor če mi rata dobit fraj na šihtu
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
loonymcgreat wrote:kdor je TB dobi 100% karto, vsaj tako pišejo. pa tut drugače mislim, da nebo problem s kartami, allocation je velik, lani je bil naš sektor na supercupu pol prazen.. jz grem gor če mi rata dobit fraj na šihtu
Če se bo dal karto dobit preko TB, potem sem jaz za!
to so te nevtralne karte, tiste karte, ki jih oba kluba prodajata direkt svojim navijacem so veliko bol poceni
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'