Ne rabišrover wrote:Bom jutri pregledal, če bom kje našel
Poslano z mojega LG-D855 z uporabo Tapatalk
Re: Govorice
Re: Re: Govorice
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
-
When asked for his opinion on the Chelsea striker Costa, Klopp said: ‘World class. If other supporters love you it is not a good sign.’
Upam da do 31. 12. aktiviramo odkupno klavzulo za Thorgana Hazarda, ki ga Chelsea lahko samo še letos odkupi za 12.8 miljonov funtov poroča Bild. Thorgan raztura v na 7 tekmah je za Borusijo iz Monchengladbacha zabil 6 golov. Danes naj bi ga na tekmi v Leipzigu opazoval skavt Chelseaja. Za Chelsea bi bilo to odlično če dobimo nazaj Thorgana, ker bosta brata Hazard spet združena in ker se bo raje vrnil v Chelsea še Andreas Christensen.
Druga zadeva je, da je Chelsea blizu opcije, da bi aktiviral klvavzulo za odkup Griezmanna, vendar je teža, da bi to šlo samo, če Chelsea igra v Ligi prvakov v naslednji sezoni. Več pa weaintgotnohistory.
Druga zadeva je, da je Chelsea blizu opcije, da bi aktiviral klvavzulo za odkup Griezmanna, vendar je teža, da bi to šlo samo, če Chelsea igra v Ligi prvakov v naslednji sezoni. Več pa weaintgotnohistory.
Koulibaly je podaljšal pogodbo. Če ga bo kdo hotel odkupiti, se bo mogu fajn izprsit.
Poslano z mojega Ericsson GA 628
Poslano z mojega Ericsson GA 628
- michooo
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 19 times
Ni potrebno biti nek vrhunski novinar, da pogruntaš takšno zadevo.
Če pa drži, bomo videli pa med vikendom. Js mislim, da bo Ivke vseeno igral, Cahilla pa bo zamenjal Terry...če bo seveda zacelil poškodbo do takrat.
Če pa drži, bomo videli pa med vikendom. Js mislim, da bo Ivke vseeno igral, Cahilla pa bo zamenjal Terry...če bo seveda zacelil poškodbo do takrat.
-
Dokler bodo Cahill, Ivke pa Matic v prvi, nimamo šans za top 4. In če to vsak navijač Chelseja ali kerga druzga kluba takoj vidi, bi tut Conte že mogu to opazit. Upam naslednji krog na Terryja pa Alonsota, levičar na levi, desničar na desni bok, to bi blo nujno.
Naj bi bili pripravljeni plačat £25m za Burnleyevega CB-ja Keana. Conte ga vidi kot dolgoročno zamenjavo za Terryja v sistemu 352.
Up the Blues
Up the Blues
Zanimivo mi je, da se Conte trudi z nekimi 433 in 4231 sistemi, ki mu niso pisani na kožo in je zgolj neko prilagajanje ekipi. Upam, da gremo čimprej na 352, ker ima ta sistem naštudiran u nulo in mu je deloval pri Juvetu in italijanski reprezentanci več kot odlično. Pri slednji se je prav tako trudil s 442, 433 in 343 sistemom pa nič ni delovalo pol tako dobro kot 352 potem na prvenstvu
- JeroDrogba11
Povsem se strinjam s tem komentarjem. Brezveze prilagaja druge sisteme ekipi, ki očitno tudi v teh sistemih igra zanič. Zato naj čim prej začne s svojim 3-5-2 sistemom, ker slabše kot je že ne more biti.jernej93 wrote:Zanimivo mi je, da se Conte trudi z nekimi 433 in 4231 sistemi, ki mu niso pisani na kožo in je zgolj neko prilagajanje ekipi. Upam, da gremo čimprej na 352, ker ima ta sistem naštudiran u nulo in mu je deloval pri Juvetu in italijanski reprezentanci več kot odlično. Pri slednji se je prav tako trudil s 442, 433 in 343 sistemom pa nič ni delovalo pol tako dobro kot 352 potem na prvenstvu
Prav tako čakam, da pokaže svoja jajca in posadi določene igralce na klop. In seveda bi lahko tudi že pokazal kaj svojega taktičnega znanja.
KTBFFH
- michooo
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 19 times
Kako naj igra 352, če pa mu za ta sistem manjka pol ekipe.
Courtois
Terry-Luiz-Zouma
Azpi-Matić-Kante-Oscar-Alonso
Michy-Costa
To bi bil njegov sistem z našimi igralci. Hazard, Willian, Pedro, Moses ali katerokoli drugo krilo nima mesta v "njegovi" ekipi.
Courtois
Terry-Luiz-Zouma
Azpi-Matić-Kante-Oscar-Alonso
Michy-Costa
To bi bil njegov sistem z našimi igralci. Hazard, Willian, Pedro, Moses ali katerokoli drugo krilo nima mesta v "njegovi" ekipi.
Last edited by michooo on 28 Sep 2016, 13:21, edited 1 time in total.
-
Hazard bi bil v tem sistemu "polšpica" oz. drugi napadalec, ki bi igral za Costo, podobno kot pri juvetu to igra Dybala.
- JeroDrogba11
Courtois
Luiz--Terry--Zouma
Azpi/Willian--Kante--Fabregas--Chalobah/RLC--Alonso
Hazard--Costa
Tako bi jaz postavil ekipo.
Hazard bi imel vlogo polšpice oz. prosto vlogo.
Luiz--Terry--Zouma
Azpi/Willian--Kante--Fabregas--Chalobah/RLC--Alonso
Hazard--Costa
Tako bi jaz postavil ekipo.
Hazard bi imel vlogo polšpice oz. prosto vlogo.
KTBFFH