Poletni prestopni rok 2023

o morebitnih prestopih
Chelsea_fan
Has thanked: 45 times
Been thanked: 77 times

Re: Poletni prestopni rok 2023

Post by Chelsea_fan »

n1i9k9o6 wrote: 24 Jul 2023, 12:35 Breaking: Conor Gallagher is ready to leave Chelsea after being deemed surplus to requirements, with ­Tottenham and West Ham leading the fight for his signature.

#CFC

(@NizaarKinsella)
Ne vem če sem za tale odhod.. Ampak bi imeli kaj potem to pozicijo pokrito z igralci: Enzo, Casdei, Santos pa Caicedo, če pride?
BLUE IS THE COLOUR!!!
Trivinho
Has thanked: 218 times
Been thanked: 45 times

Post by Trivinho »

Tole z Gallagherom mi ni usec da ga prodamo, men je kr usecen igralec zna se napredovati.
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Post by bork »

Chelsea have rejected a £40m bid for Conor Gallagher from West Ham. (@TheAthleticFC)

Za Gallagherja želimo 50m funtov. Vprašanje je, ali bo WHU poslal še eno, izboljšano ponudbo.

Če ga prodamo, bomo sigurno morali kupiti 2 vezista.

Brighton pa se z nami igra igrice in vztraja, da vključimo v deal Colwilla ali pa da plačamo 100m. Zadnja naša ponudba je znašala 70m, kar je ogromna razlika.
blueboy11826
Has thanked: 189 times
Been thanked: 147 times

Post by blueboy11826 »

Gallagherja bi tudi jaz obdržal, more dobit šanso v pravi ekipi, ne moremo ga ocenit samo po lanski sezoni pri nas.
Tole s Caicedom je pa že malo preveč vse skup. Colwill more itak ostat in ne smemo pustit, da Brighton izsiljuje z njim. Caicedu so pa tut obljubl, da bo šel v tem prestopnem roku. Razen nas in Liverpoola nevem, če je še kdo zainteresiran zanj, s tem, da tut nevem, če si lahko scouserji privoščijo tak prestop letos.
Tko da mogoče mal izsiljujemo en druzga - Brighton s ceno, mi pa s tem, da vemo, da drugega pravega interesenta zanj ni, Brighton pa mu je obljubil prestop.
KTBFFH
demiensatlier
Has thanked: 144 times
Been thanked: 93 times

Post by demiensatlier »

Tud js bi Gallagherja raje obdržal, čeprav mi je lani šou na živce, ampak pomoje bi ga kr rabli letos. Če pa ga že prodamo ga za vsaj 60mio, da nas ne bo vsak ki ma 5 minut cajta nategnil.

Glede Caiceda, to so pač igrice milijonov in pogajanj, prav je tak da se ne damo, da za vsakega malo boljšega igralca damo 100mio pa tud ne gre, koliko dobrih igralcev smo mogli prodat da smo prišli do teh 100mio? Naj se mladiči letos izkažejo, če se bodo borili, pokazali željo, prišli recimo med top 6 bo vsem cena narasla in bomo na trgu precej močnejši kot trenutno.
demiensatlier

Post by demiensatlier »

Aja pa še to, Brightonu smo skoraj zastonj dali Lampteya in Gilmoura, posodili Colwilla katerega nam zdaj hočejo spelat, za 65mio so nam prodali mojstra Cucurello, za povrh vsega pa smo mogli lep denar odštet za veleuma Pottra, katerega verjetno še zaj plačujemo. Ne vem zakaj se toliko ukvarjamo s tem klubom.
Trivinho

Post by Trivinho »

Zato pa italijanom kapo dol k majo sportne direktorje, v angliji pa teli menagerji al so nesposobni al jih briga ker ni njihov denar.
bork

Post by bork »

demiensatlier wrote: 25 Jul 2023, 11:39 Aja pa še to, Brightonu smo skoraj zastonj dali Lampteya in Gilmoura, posodili Colwilla katerega nam zdaj hočejo spelat, za 65mio so nam prodali mojstra Cucurello, za povrh vsega pa smo mogli lep denar odštet za veleuma Pottra, katerega verjetno še zaj plačujemo. Ne vem zakaj se toliko ukvarjamo s tem klubom.
Vse kar si napisal, je spot on. Sam bi začel razmišljati o alternativah za Caiceda. Jih ni veliko, ena izmed opcij je Palhinha.

Če bi sredi junija dobili Ugarteja, bi danes imeli bistveno bolj miren prestopni rok in bi se lahko koncentrirali na ostale pozicije.
bork

Post by bork »

Liverpool, naš prvi tekmec v Epl, bo do konca tega tedna zelo verjetno imel pod streho MacAllisterja, Szoboszlaija in Lavio, čeprav jih je zaenkrat zapustil samo Henderson… mi pa po odhodih Kanteja, Kove, Mounta, RLC-ja itd. še vedno nimamo nobenega novega vezista.
n1i9k9o6
Has thanked: 134 times
Been thanked: 164 times

Post by n1i9k9o6 »

Chelsea want to sell Trevoh Chalobah & are looking for around £25m.

Inter Milan interested & quoted £25m. Relationships slightly soured between Inter & Chelsea. Chelsea looking at PL options.

Preferred CB target if Trev goes is Marc Guehi. They’ve spoken & he’s open to a move. Belief price will be around £50m, but Chelsea haven’t asked Palace yet.

Chelsea believe they can work fee down for Guehi & also have a sell-on clause which brings it down.

Chelsea have thought about Chalobah going the other way to Palace, which would bring price down.

Chelsea have spoken to Fikayo Tomori, but Guehi seems preferred target.

-Felix
demiensatlier

Post by demiensatlier »

Tolažimo se s tem da smo pozimi pripeljali kar nekaj igralcev. Glede Chalobah/Guehi zadeve pa škoda besed, 2 igralca istih let in podobnih kvalitet, mi prodajamo za 25 oni pa za 50...
Trivinho

Post by Trivinho »

demiensatlier uzel si mi besedo iz ust.
Pac Fc Diskont smo ratal, in to se inter nas bo 2x na led pelu...
res so nesposobni teli nasi menagerji al kaj so ze...
blue222
Been thanked: 20 times

Post by blue222 »

Uf jaz pa mislim, da je kar razlika v Guehiju in Chalobahu in sem takoj za menjavo. Prodaja Guehija in Tomorija je bila napaka.

Tole je trenutno naša ekipa. Pozicije igralcev kot trenutno igrajo na pripravah. V Londonu so ostali še Lukaku, Zyjech, Odoi in Sarr, ki verjetno čakajo na prodajo. Zaradi velika števila U21 igralcev (10) bi zagotovo potrebovali še kakšnega starejšega igralca.
GK: Kepa, Bettinelli(Hg), Slonina(U21)
Lb: Chilwell(Hg), Cucurella, Hall(U21)
CB: Silva, Fofana, Colwill(U21), Badiashile, Chalobah(Hg)
RB: James(Hg), Malo Gusto(U21)
Cdm: Enzo, Santos(U21)
Cm: Gallagher(Hg),Casedai(U21)
Cam: Chukwuemeka(U21)
Lw: Maatsen(Hg), Mudryk, Moreira(U21)
RW: Sterling(Hg), Mudieke(U21), Angelo(U21)
St: Nkunku, Jackson, Broja(Hg)
Trivinho

Post by Trivinho »

Nevem zakaj se ne zanimamo za veratija to bi bla lepa zamenjava za kovacica pa se Caiceda zravn in je veza top
demiensatlier

Post by demiensatlier »

A js to prav berem da so nam zavrnali 93mio za Caiceda?
Post Reply