CHELSEA MATCHDAY chat 2019/20
- demiensatlier
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 42 times
- sigismund
- admin
- Has thanked: 91 times
- Been thanked: 150 times
Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2019/20
Kateri Norwichev igralec letos še ni zadel? Tim Krull? Njega bo treba podvajat.
Pa Pukki strelja slepe naboje od januarja, treba merkat na njegov prime Barca feeling nocoj.
Šalo na stran, hvala Soton, danes so 3 pike tako zelu nujne kot že dolgo ne. Pa hkrati po moje tudi tako samoumevne kot že dolgo ne. Vse kar ne bo zmaga bo velik minus za ekipo in trenerja. Napovem 4-2 za Chelsea.
Pa Pukki strelja slepe naboje od januarja, treba merkat na njegov prime Barca feeling nocoj.
Šalo na stran, hvala Soton, danes so 3 pike tako zelu nujne kot že dolgo ne. Pa hkrati po moje tudi tako samoumevne kot že dolgo ne. Vse kar ne bo zmaga bo velik minus za ekipo in trenerja. Napovem 4-2 za Chelsea.
- Chelsea_fan
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 57 times
Nujna zmaga drugo ne pride v postev in upam da je lampard tudi tako predstavil igralcem..
Upam na Girouda v prvi in Rudigerja namesto Christsena...ce slednji zacne se mi bo snel
Upam na Girouda v prvi in Rudigerja namesto Christsena...ce slednji zacne se mi bo snel
BLUE IS THE COLOUR!!!
Evo, smo dočakal, da je Christensen obsedel
Upam, da ne bo zdj Rudiger kakšno kiksnil....
Tole je must win, druge ni. Če mi eno tekmo izgubimo pa potem Utd in Leicester med sabo remizirata, smo 5.
Upam, da ne bo zdj Rudiger kakšno kiksnil....
Tole je must win, druge ni. Če mi eno tekmo izgubimo pa potem Utd in Leicester med sabo remizirata, smo 5.
- demiensatlier
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 42 times
Kar zanimiva postava, Kovačič po dolgem času. Vsi Angleži na klopi razen Loftusa. Samo da ni Christensena in Abrahama ki sta v slabi formi, tako da bi skoraj mogli zmagat.
- Chelsea_fan
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 57 times
Počasi, počasi.....počakimo, da bo 90 minut mimo, se bomo potem veselili
Sami veste, kolk must win tekem s kakšno izmed zadnje uvrščenih ekip smo že spušil, tko da tud tole danes še ni dobljena tekma, sj se še začela ni. Je pa res, da je letos Norwich katastrofalen
Sami veste, kolk must win tekem s kakšno izmed zadnje uvrščenih ekip smo že spušil, tko da tud tole danes še ni dobljena tekma, sj se še začela ni. Je pa res, da je letos Norwich katastrofalen