CHELSEA MATCHDAY chat 2024/25

spremljanje dogajanja v Premier ligi, pokalu FA in Ligaškem pokalu

Kaj si mislite o Maresci?

Dal bi mu čas do konca sezone, potem bi ga menjal
9
43%
Dal bi mu še nekaj tekem
3
14%
Menjal bi ga takoj
5
24%
Obdržal bi ga, vidim ga kot dolgoročno rešitev
4
19%

Total votes: 21

Chelsea_fan
Has thanked: 45 times
Been thanked: 77 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2024/25

Post by Chelsea_fan »

n1i9k9o6 wrote: 24 Feb 2025, 10:34 Na X-u je nek profil naredu Chelsea report, kjer opisuje naš stil igre pa tudi bolj podrobno o posameznih igralcih. Je bolj bazirano na statistiki, nekaj je seveda tud subjektivnega mnenja, nekaj je tudi raznih slik in grafov.
Je v pdf obliki in dolgo 23 strani, ni zdej nek to neka groundbreaking zadeva, mogoče pa vseeno koga zanima, tko da če je kdo zainteresiran naj mi v zs napiše.
pošlji meni pls :)

lahko na viber, telegram, mail :)
BLUE IS THE COLOUR!!!
Chelsea_fan

Post by Chelsea_fan »

Glede taktike pa ostalega pa bi spet dodal svoje mnenje :)

Bi se strinjal z objavo, da je Maresca probal nekaj spremeniti. Ne bi ga toliko krivil. Mislim, da je težava v vrhu tako kot sem že pisal v prejšnjem postu.

Dela s tem kar ima na voljo. Če ga bojo poslušali vsaj malo v upravi poleti (v kolikor ostane pri nas) in nadgradimo ključne pozicije GK, ST itd.. verjamem, da bo ta ekipa bolje zgledala.

Danes moramo zmagati in si povrniti vsaj malo samozavesti.
BLUE IS THE COLOUR!!!
n1i9k9o6
Has thanked: 134 times
Been thanked: 164 times

Post by n1i9k9o6 »

Danes pres tekmo je potekal protest proti lastnikom, pa bom delil en zapis z X-a:

So to summarise this joke of a “protest”:

Instead of communicating something that actually makes sense like changing the SDs or demanding experienced signings, we got:

1-Chelsea fans chanting against Tottenham

2-Johnny Minerals style graphics as banners

3-Anti-Boehly chants and banners when Todd hasn’t really been involved in years

4- Chanting about the Vivid Tickets conspiracy theory

5- Content creators running around pushing people to say stupid shit and taking videos for their vlog later tonight

Great jobs lads! More noise than you’ve made at the Bridge in years! 😂

Zbralo se je baje okrog 200 ljudi. V soboto se vrača 2.SNL. Predvidevam, da bo na tribuni mojga lokalnega kluba približno enako število ljudi.
glosos
Has thanked: 236 times
Been thanked: 75 times

Post by glosos »

Perfect reflection of 2025
RedMiner
Has thanked: 111 times
Been thanked: 96 times

Post by RedMiner »

A to mamo nekega duha v ekipi, ki srbi za slabo zaključevanje? Iz Jacksona na Palmerja...
n1i9k9o6

Post by n1i9k9o6 »

Z izjemo Palmerja dober polčas, osebno bi zamenjal Caiceda in kmalu tudi Enzo, da ju ne prekurimo
demiensatlier
Has thanked: 144 times
Been thanked: 93 times

Post by demiensatlier »

Lepo da smo prišli do 3 točk, ampak vseeno je bil to daleč najslabši nasprotnik v pl. Upam da so vsaj malo pridobili na samozavesti.
sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Post by sigismund »

Zmaga je zmaga, čeprav je bila tole nova dolgočasna potrata časa. Bravo, srečno v četrtek in mamo da napredujemo.

Bom pa pograjal naše izvajanje kotov. Ne gre mi v glavo kako par youtuberjev na Sidemen charity matchu sredi Wembleya bolje izvaja kote od profecionalcev na milijonskih pogodbah.
michooo
Has thanked: 4 times
Been thanked: 69 times

Post by michooo »

Zmaga ja, kaj veliko več ne. Naš najboljši golman je po vsej verjetnost zares Betineli. Imamo skoraj gotovo najslabši par vratarjev v EPL. Danes na srečo Clean sheet za Sancheza, ampak je spet imel en svoj ultra moment pri zgrešenem izletavanju.
Sicer se Palmer nikakor ne pobere. Tako kot nismo pričakovali lansko leto njegove eksplozije, tudi nismo letos pričakovali takega razpleta. Upam, da se čimprej pobere.
Nkunku je res res neuporaben. Svetla točka naše krize s poškodbami, Mudrykom in čudnim kadorvanjem pozimi je George, ki dobro izkorišča svoje priložnosti.
Gremo naprej borbat za top4. Naslednji krog Arsenal, upam, da se izognemo kakšni blamaži.
demiensatlier
Has thanked: 144 times
Been thanked: 93 times

Post by demiensatlier »

Zmaga kot proti Southamptonu, sicer so 3 točke ampak neprepričljiva igra v slogu zadnjih 3 mesecev. Rešilo nas je to da je nasprotnik slab, ko bo nasprotnik boljši ali iz sredine lestvice bomo imeli probleme če še bomo v takem krču. Od Nkunkuja je bore malo, Palmer prav tako, pravilno da ga je menjal ker res igra slabo, tudi ostali nič kaj bolje. Za pohvalit edino Neto ki se bori kot tudi Cucurella. James naj bi bil bolan, upam da je res samo to. Res upam da pridemo ven iz te črne luknje da se bomo do zadnjega lahko borili za ligo prvakov.
sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Post by sigismund »

Se strinjam demien. Meni je rahko zaskrbljujoče da smo se rabili tako "namatrat" proti 19. ekipi lige, ki je izgubila mislim da 6 tekem preden so prišli na SB, od tega so 2x izgubili 4-0. S tem da Leicester sploh ni igral nevem kako dobro, daleč od tega. Nisem pričakoval da bomo zadnje minute topili čas ob zagrajevanju žoge ob njihovi kotni zastavici. In tako kot si rekel, "rešilo" nas je da je nasprotnik slab. Zato pa se matramo že tri mesece, ekipe se na nas zdaj že znajo taktično pripravit, spremenimo pa med tekmo itak nič ne oziroma redko, ali pa premalo. Na koncu pride do izraza kvaliteta, kjer jo imamo od Southamptona, Leicestra in Copenhagna pač več.

Palmer nas lahko počasi začenja skrbeti, nima več tiste samozavesti, še precej na silo je začel igrat ker si želi gola. In tuki se vidi kako bi rabili še koga da vleče voz naprej ko prvi violini ne gre, ampak imamo preveč prenovljeno ekipo kjer naj bi rastli skupaj. In to nas precej loči od drugih ekip, kjer imaš ti 2-3 take v ekipi. In še mi se zanašamo na Palmerja, ki ima že tako samo 22 let če se ne motim. Ti rabiš v ekipi institucije kot so VVD, Modrič, Kroos...Arsenal ima zlo podobno težavo, zato pa chokajo year in year out. Mi smo imeli do nedavno vsaj Silvo, ki je v garderobi pripomogel vsaj 1x toliko kot na igrišcu. To so američani popolnoma zanemarili odkar so prišli v klub in pozna se.

Me veseli da so bili po zmagi včeraj veseli, absolutno popolnoma nič narobe s tem, ampak sem kar malo dvignu obrv kako zelo jim je pomenila ta zmaga. 19. ekipa lige ki nas niti ni namatrala, veselje pa kot od Tuchla ko smo šli v nadaljne kroge LP. Kakorkoli, srečno z Arsenalom, na srečo so oni že tako zadaj da niti ne igrajo več na naslov.
blueboy11826
Has thanked: 189 times
Been thanked: 147 times

Post by blueboy11826 »

Res slabo, da si želimo, da ne bo prevelikega poraza proti Arsenalu. No pa tudi ubogi United je potegnu točko včeraj, tko da mogoče se tut naši napalijo za to tekmo.
Mamo pa v zadnjih 10ih krogih med drugim Arsenal, Spurs, Liverpool, Newastle, ManU, Forest. In če bomo igral še tako naprej, nevem če nam lahko znese za CL.
KTBFFH
n1i9k9o6

Post by n1i9k9o6 »

Kar meni daje vsaj malo upanja za nadaljevanje sezone je to, da naj bi se po rep. premoru vrnili Lavia, Jackson in Madueke.
Je pa razpored brutaln... na roko nam gre to, da je zelo velika verjetnost, da bo tudi 5. mesto vodilo v ligo prvakov.
Chelsea_fan

Post by Chelsea_fan »

n1i9k9o6 wrote: 10 Mar 2025, 08:06 Kar meni daje vsaj malo upanja za nadaljevanje sezone je to, da naj bi se po rep. premoru vrnili Lavia, Jackson in Madueke.
Je pa razpored brutaln... na roko nam gre to, da je zelo velika verjetnost, da bo tudi 5. mesto vodilo v ligo prvakov.
a me lahko kdo razsvetli in pove kako bomo vedeli ali bo 5. mesto peljalo v lp ali ne? :)

in pa glede tekme za vikend.

matranje in matranje.. ampak spet 3 pike so 3 pike ... če uspemo priti v LP naslednje leto bo to kokr tok ok sezona :)
BLUE IS THE COLOUR!!!
n1i9k9o6

Post by n1i9k9o6 »

Točnih tehničnih podrobnosti tud js ne vem, vem samo da države klubov ki igrajo v vseh evropskih tekmovanjih dobijo glede na rezultate neke točke in top 2 državi imata na koncu dodatno mesto za CL.

Trenutno je lestvica teh točk takšna:

This is the top 10 as of March 6.

1. England, 22.178 - (6/7)
2. Spain, 19.892 - (6/7)
3. Italy, 18.937 - (4/8)
4. Germany, 16.671 - (4/8)
5. Portugal, 16.250 - (2/5)
6. France, 15.285 - (3/7)
7. Belgium, 15.250 - (3/5)
8. Netherlands, 15.083 - (4/6)
9. Greece, 12.187 - (2/4)
10. Norway, 10.812 - (2/4)

Vedli bomo torej bolj točno ko se bodo evropska tekmovanja bližala koncu, mormo torej navijat za ostale angleške klube in upat da Nemci in Italijani čimprej izpadejo :)
Post Reply