CHELSEA MATCHDAY chat 2020/21
Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2020/21
Lepo, da vodimo, drugače pa je to za moje pojme zelo bedno vse skupaj. Prepočasi, ogromno netočnih podaj, premalo teka in splošna ne zainteresiranost. Predvsem Abraham in Werner sta me dokaj razočarala.
Zelo lepo vtekanje Azpija, očitno bo imel vlogo overlapping cbja, podobno so uspešno prakticirali pri Sheffield Unitedu.
Zelo lepo vtekanje Azpija, očitno bo imel vlogo overlapping cbja, podobno so uspešno prakticirali pri Sheffield Unitedu.
Tuchel zaenkrat kar dobro v prvem tednu sluzbovanja.
Najprej sprememba sistema, ne sam formacije na papirju, ampak tudi dejansko na igriscu. Toliko kot smo danes poskusali po sredini, z globinskimi podajami, nismo prej na 5ih tekmah skupaj.
Potem pa se dober man management. Vidi se, da je pripravljen dati vsakemu priloznost. Na dveh tekmah prakticno vsak igralec dobil nekaj minut, da se izkaze. Prav je, da je dal sanso tudi odpisanemu Alonsu, ker nikoli ni dobro, da kar tako odrezes svoje igralce.
Najprej sprememba sistema, ne sam formacije na papirju, ampak tudi dejansko na igriscu. Toliko kot smo danes poskusali po sredini, z globinskimi podajami, nismo prej na 5ih tekmah skupaj.
Potem pa se dober man management. Vidi se, da je pripravljen dati vsakemu priloznost. Na dveh tekmah prakticno vsak igralec dobil nekaj minut, da se izkaze. Prav je, da je dal sanso tudi odpisanemu Alonsu, ker nikoli ni dobro, da kar tako odrezes svoje igralce.
- Trivinho
- Has thanked: 218 times
- Been thanked: 45 times
Tud men gre na zivce ko trenerji odpikajo igralce samo zato ker jim niso usec ceprov majo igralci kvaliteto...
Men osebno Chilwel je biu brezvezen nakup saj smo na LB bili pokriti, Alonso je dokazal da je se vedno klasa.
Men osebno Chilwel je biu brezvezen nakup saj smo na LB bili pokriti, Alonso je dokazal da je se vedno klasa.
Boljši drugi polčas, in povsem zaslužena zmaga. Pulišič je vnesel hitrost in energijo, nasplošno je cela ekipa zaigrala bolje. Lepo, da smo 2x zapored ohranili clean sheet, upajmo na isti dosežek tudi sedaj prot Spursom. Še je mesto za napredek, vseeno pa smo lahko po 2 tekmah dokaj zadovoljni, obeti za naprej niso slabi.
To da je Alonso zaigral in zadel je res pomembno, saj daje vsem igralcem vedeti, da bodo dobili možnost za igranje in dokazovanje, ter da nobeno mesto v prvi enajsterici ni zagotovljeno.
Alonso je večkrat dokazal, da ni primeren za igro na klasičnem lb položaju v postavi s 4 zadaj. Glede na Tuchlovo preteklost uporabe različnih formacij, nam bo Chilwell prej al slej prišel prav.
To da je Alonso zaigral in zadel je res pomembno, saj daje vsem igralcem vedeti, da bodo dobili možnost za igranje in dokazovanje, ter da nobeno mesto v prvi enajsterici ni zagotovljeno.
Alonso je večkrat dokazal, da ni primeren za igro na klasičnem lb položaju v postavi s 4 zadaj. Glede na Tuchlovo preteklost uporabe različnih formacij, nam bo Chilwell prej al slej prišel prav.
- chelsea boy
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Na zadnjih dveh tekmah smo imeli 33 strelov, proti našim vratom pa smo jih spustili le 5. Res je, da smo igrali proti ekipama v spodnjem delu lestvice, ampak Wolvesi so vedno neugodni, Burnley pa je tudi na zadnjih dveh tekmah premagal tako Liverpool kot tudi Aston Villo.
Dobro, da je Alonso našel mesto v prvi enajsterici, ker nas v četrtek čaka njegov najljubši nasprotnik Totenham
Že vidim, kako bo spet zadel vsaj en lep gol, kot že vsako sezono de sedaj
Dobro, da je Alonso našel mesto v prvi enajsterici, ker nas v četrtek čaka njegov najljubši nasprotnik Totenham
Že vidim, kako bo spet zadel vsaj en lep gol, kot že vsako sezono de sedaj
- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
Jutro,
včeraj drugi polčas za pohvalo. Nadzorovali smo igro prihajali do priložnosti tako, da super. Odlično tudi v obrambi in dva zapored cleen sheeta sta lahko boost za moralo v obrambi.
Še vedno pa me nervira Werner. Nekako okoren mi deluje brez tehnike .. ampak ajde mu dam še čas kakšno tekmo dve... Včeraj tisto, kar je noter prišel Kai se mi je zdelo super.. v njega bolj verjamem kot v Wernerja.
Moram pohvaliti Tuchla, ki je menjal Tammya na polčasu in s tem pospešil igro. Se mi zdi, da je uvidel da rabimo hitrost in samo nesreča nas je ločila od še bolj udobne zmage.
Odlično včeraj Odoi, Alonso, Azpi, Kova, Jorghino in cela obramba.
Naslednjo imamo Totnham kateri je brez Kane-a čisto druga ekipa.
Imamo momentum in gremo po nove 3 točke in boost za moralo.

včeraj drugi polčas za pohvalo. Nadzorovali smo igro prihajali do priložnosti tako, da super. Odlično tudi v obrambi in dva zapored cleen sheeta sta lahko boost za moralo v obrambi.
Še vedno pa me nervira Werner. Nekako okoren mi deluje brez tehnike .. ampak ajde mu dam še čas kakšno tekmo dve... Včeraj tisto, kar je noter prišel Kai se mi je zdelo super.. v njega bolj verjamem kot v Wernerja.
Moram pohvaliti Tuchla, ki je menjal Tammya na polčasu in s tem pospešil igro. Se mi zdi, da je uvidel da rabimo hitrost in samo nesreča nas je ločila od še bolj udobne zmage.
Odlično včeraj Odoi, Alonso, Azpi, Kova, Jorghino in cela obramba.
Naslednjo imamo Totnham kateri je brez Kane-a čisto druga ekipa.
Imamo momentum in gremo po nove 3 točke in boost za moralo.
BLUE IS THE COLOUR!!!
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
Slabša nasprotnika gor ali dol, vseeno smo sproducirali 33 strelov in spustili le 5. Pravi test pa bo ranjeni bunker Tottenhama, ki je izgubil zaporedoma proti Liverpoolu in včeraj proti Brightonu. Muri je na derbijih lisac ampak brez Kane-a Spursi nekako ne delujejo pravi, prav tako pa nima tako dominantne obrambe za park the bus kot je to lahko delal pri Chelseaju. Pričakujem da bodo postavljeni za žogo in bili precej bolj nevarni od Wolvesov in Burnleya iz protinapadov.
Pod Tuchlom se najbolj veselim novih nastopov Odoi-a, res niza dobre predstave.
Je še kdo opazil da so igralci na igrišču povsem drugačni? Govorica telesa je povsem druga in kar je meni padlo najbolj v oči so goal celebrations. Morda je neumno ampak sem se iz preteklosti naučil brati iz fac igralcev. Ko so bile tudi po danem zadetku in pri skupinskem objemu kisle, potem nekaj overall ni štimalo in sack je sledil hitro. Pri Lampardu se je to vleklo kak mesec, včeraj pa so bili nasmejani vsi. Nevem, meni te reakcije ob zadetkih veliko pomenijo in včerajšnje so bile lep in pozitiven znak prvič po dolgem času.
Pod Tuchlom se najbolj veselim novih nastopov Odoi-a, res niza dobre predstave.
Je še kdo opazil da so igralci na igrišču povsem drugačni? Govorica telesa je povsem druga in kar je meni padlo najbolj v oči so goal celebrations. Morda je neumno ampak sem se iz preteklosti naučil brati iz fac igralcev. Ko so bile tudi po danem zadetku in pri skupinskem objemu kisle, potem nekaj overall ni štimalo in sack je sledil hitro. Pri Lampardu se je to vleklo kak mesec, včeraj pa so bili nasmejani vsi. Nevem, meni te reakcije ob zadetkih veliko pomenijo in včerajšnje so bile lep in pozitiven znak prvič po dolgem času.
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
V tako težkem pričakovanju tekme sem bil nazadnje decembra preden smo igrali z Arsenalom
Upam da bo občutek po tekmi boljši kot je bil takrat. Sumim sicer na bednih 0-0...pa mi kolega ki je za Liverpool pravi da so oni katastrofalni, pa so Spurse vseeno premagali z dokaj dominantno igro. Upam da res potegnemo kaj iz te tekme, C'MON CHELSEA 
- demiensatlier
- Has thanked: 144 times
- Been thanked: 93 times
Upajmo na zmago, da še lahko upamo na dober rezultat letos v prvenstvu.
- blueboy11826
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 147 times
Res so bli slabi prot L'poolu, tut Brighton je meu recimo 2x tuk strelov kot Spursi(al je pa sam Brighton trenutno v taki formi). Mislm, da so vseen dost padl plus nimajo Kanea.. iz kontr bojo se vedno nevarni, ne pa tut priblizn tuk kot z njim.. karkol druzga kot nasa zmaga bi bil razocaranje
KTBFFH
- chelsea boy
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Tole je must win ne le zaradi točk, ampak tudi za moralo. Letos še nismo premagali klasične top 6 ekipe. Še precej blizu je tekma z Atleticom (manj kot 3 tedne), ki bo tudi še pravo mučenje, ampak mislim, da imamo s Tuchlom več šans za napredovanje kot z Lampardom.
Če nam rata danes odnest 3 točke, bo to suuuuper boost za ekipo. Sem pa iskreno malo nervozen, sej veste, ekipe, ki so v krizi, se običajno poberejo ravno proti nam. Pa še Jose je Jose
Res bi privoščil Timotu en gol al pa dva danes

Res bi privoščil Timotu en gol al pa dva danes