Svetovno klubsko prvenstvo 2025
Re: Svetovno klubsko prvenstvo 2025
Baje vidi Maresca Santosa kot nek hibrid med 8ko in 10ko. Zato dvomim, da ga bomo videli ob Enzu. Sam pričakujem Jamesa (ali Essuga, ki je destruktor).blueboy11826 wrote: ↑04 Jul 2025, 08:43 Ob 3eh zjutraj igramo s Palmeirasom. Caicedo je out zaradi kartonov, Lavia ma pa spet neke težave baje. Res si želim vidit Santosa od prve minute.
- RedMiner
- Has thanked: 114 times
- Been thanked: 97 times
Bolj me zanima to, kako se bo vse skupaj razpletlo, če bo v igri Estevao. Zelo, zelo tvegano (dolgoročno), sploh ne vidim ene pozitivne točke za naš klub, če bo igral za Palmeiras (pa pustimo rezultatski vidik).
Kolk jaz razumem, nimamo nobenega vzvoda da karkoli naredimo glede tega, razen da pritisnemo od zadaj na agenta in igralca, kar pa se mi ne zdi fair, skoraj umazano.
Se pa strinjam absolutno, da ni nobene pozitivne strani da tem, da model igra danes proti nam.
- RedMiner
Zakaj umazano? Se mi zdi, da je igralcu in tudi agentu v interesu, da Estevao uspe in da se zgodba v Chelseaju odvija pozitivno.
Če ne drugega, da igralec ne gre v duele 100 %, našim se pa tut to pove.
To je vedno dvorezen meč, ker ponavadi se v takem primeru pol še najhitreje kaj zgodi.
Igralci so navajeni trenirat in igrat na polno, in je jeba, če se pol šparaš, ker telo lahko drugače odreagira, itd ...
Mogoče se pa motim, mogoče pa obstaja kak dogovor na to temo.
Mogoče bomo videli
Sem pogledal drugi polčas. igrali smo v redu, ne preveč dobro, ne slabo. Zabil nam ga je Estevao, pričakovano. Neto je igral skoraj celo tekmo, pa tudi Santos. Jao Pedro je igral v redu, proti koncu tekme bi lahko dal tudi gol. Sem pa zelo vesel za Palmerja. Mislim, da smo za polfinale ostali brez Colwilla.
Čudovita tekma in vzdušje okrog tekme.
Sreča v nesreči pri Jamesovi poškodbi je, da se je imel Santon priložnost izkazati in se tudi je. Super predstava.
Fantastičen gol Estevaa, ki je Cucurelli povzročal kar nekaj preglavic in zdi se, da je ready za EPL. Tudi Palmer kot v dobrih starih časih.
Grenak priokus pušča samo rumen karton Colwilla, ki bo izpustil polfinale. Kartoniran je tudi Delap, a je Pedro Joao že pokazal, da bomo lahko računali nanj. Upam, da pri Jamesu ni nič hujšega in da se vrne tudi Lavia.
Sreča v nesreči pri Jamesovi poškodbi je, da se je imel Santon priložnost izkazati in se tudi je. Super predstava.
Fantastičen gol Estevaa, ki je Cucurelli povzročal kar nekaj preglavic in zdi se, da je ready za EPL. Tudi Palmer kot v dobrih starih časih.
Grenak priokus pušča samo rumen karton Colwilla, ki bo izpustil polfinale. Kartoniran je tudi Delap, a je Pedro Joao že pokazal, da bomo lahko računali nanj. Upam, da pri Jamesu ni nič hujšega in da se vrne tudi Lavia.
- RedMiner
Predvsem me veseli razplet tekme okrog Estevaa. Med tekmo se mi zdi, da ni bilo nobene nepotrebne tenzije. Po tekmi se jih je pa kar nekaj zbralo okoli njega in so si izmenjali par besed v pozitivnem vzdušju (glede na obrazno in telesno mimiko).