Selitev s Stamford Bridga

novice, natolcevanja, prestopi in pogovori o klubu
Post Reply

Ali podpirate selitev na nov stadion ?

Da
15
38%
Vseeno mi je
3
8%
Ne
21
54%

Total votes: 39

sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Re: Selitev s Stamford Bridga

Post by sigismund »

Reichenburg wrote:Dimniki sem nekje zasledil da bi morali ostati, saj so arhitekturno zaščiteni.
to kako bo izpadlo s temi dimniki ker morjo ostat debatiramo že ceu dan :)
pa boli te k**** pa spomeniška vrednot pa ta jajca, k majo take probleme s tem da je groza. Skor tko kt uno lublansko cukrarno, sam streha nad glavo za podgane pa tabletkarje :dry:
Reichenburg

Post by Reichenburg »

Prav fajn je z dimniki, sej če ti ne paše lahko na tekme če bo tale projekt speljan še vseeno na Sb hodiš brez dimnikov in brez tekem :wink:
No Surrender 388 KTBFFH!!!
zrim92

Post by zrim92 »

Ma tole z dimniki bi blo zakon. Tega noben drug nima :P
Image

I WAS THERE WHEN WE WON IT! :P
loonymcgreat

Post by loonymcgreat »

Following feedback from fans, our initial plans include a 15,000-all seated one-tier stand behind the south goal

to mi je pa všeč, tole bo popravlo atmosfero in upam na boljše navijaške čase na tekmah chelseaja :juhej:
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
hook

Post by hook »

kaj bi eni od vas? nihče ne želi stran od sb a kaj naj zdaj, če ni prostora tam pa ni računice delati nadgradnje? tole je čisto kul, zgradba ne bo propadla mi pa dobimo novi štadion ni kul? sploh pa kar bo ostalo bodo dimniki..
fissh88

Post by fissh88 »

Carefree, wherever we may be,

We are the famous CFC,

And we don't care

Whoever you may be,

'Cos we are the famous CFC
balla10

Post by balla10 »

Meni osebno je to vse skup nekaj posebnega, edinstvenega in upam, da res naredijo ta stadion tako kot kažejo te predhodne slike. Če zunanjost lepo uredijo tako, da bodo dimniki v sožitju z ostalim svetom bo super :) Bomo meli enega najbolj zanimivih stadionov.
Recimo Maloudajev strel proti QPR bi sigurno zadel dimnik, če bi že igrali na bodočem stadionu :)
Blue is the colour, Football is the game, Winning is our race, Chelsea is our name
Tebran

Post by Tebran »

meni je totalno mim ta zamisel....

denarja imamo zadosti, tako da bi lahko kje drugje kakšno zemljišče kupili(ga preplačali) in zgradili nek sodoben objekt.

ne rečem, da bi kupili nek štadion, ki ima zgodovino (kot bežigrajski v lj), ampak tole je pa totalno ponižujoče za navijače.... 60000 folka????!!!!!! ma za vsaj 80 000 naj naredijo, če rinemo v to podrtijo.

lahko bi pa nek sodoben objekt naredili, ki bo lep za oko in bo funkcionalen (kot npr. stadion stožice v lj)
loonymcgreat

Post by loonymcgreat »

Mislm da se vsak zaveda, da za uspešno delovanje kluba moramo zgraditi nov stadion. Ampak jebenti Chelsea je asociiran z posh west londonom, bogate hiše, high standard, fulham road, SW6 in zdej je kr čudno da bi se preselili tam "čez reko" med tiste doke ,fabrike in enovrstne hiše :???:

Image

:cry:
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
balla10

Post by balla10 »

Balkan chelsea Supporters:
Evo jedna informacija za vas. Chelseajev projekt budućeg stadiona bi trebao težiti nevjerojatnih MILIJARDU FUNTI ili da bolje razumijete 1.300.000.000 eura čime bi postao najskuplji nogometni stadion svih vremena. Sila smo! Kaže Roman ako slučajno ostane koji milijun viška od tog projekta, poklonit će Barceloni. Oni svakako grcaju u pola milijarde eura duga.

Če to drži potem pa res ni recesije, vsaj za Chelsea ne :) Amapk, če že misli zapravljat denar naj ga zapravi za pametne nakupe.
Blue is the colour, Football is the game, Winning is our race, Chelsea is our name
didi_drogba
Has thanked: 5 times

Post by didi_drogba »

balla10 wrote:Balkan chelsea Supporters:
Evo jedna informacija za vas. Chelseajev projekt budućeg stadiona bi trebao težiti nevjerojatnih MILIJARDU FUNTI ili da bolje razumijete 1.300.000.000 eura čime bi postao najskuplji nogometni stadion svih vremena. Sila smo! Kaže Roman ako slučajno ostane koji milijun viška od tog projekta, poklonit će Barceloni. Oni svakako grcaju u pola milijarde eura duga.

Če to drži potem pa res ni recesije, vsaj za Chelsea ne :) Amapk, če že misli zapravljat denar naj ga zapravi za pametne nakupe.
Ja kmalu pride v veljavo FFP in takrat se ne bo več tako zapravljalo kot v zadnjih 8-9 letih odkar je klub kupil Roman. Se pa FFP ne nanaša na infrastrukturo, tako da lahko zgradimo nov stadion tudi za 3 milijarde evrov, če jih lahko kje dobimo.
:cfc01: :cfc01: :cfc01:
loonymcgreat

Post by loonymcgreat »

to so neke skice navijačev, nič uradnega sam tole zgleda noro. + south stand za 15k ljudi, tole bo naredilo najbolšo atmosfero v angliji zagotovo :sljin:
Tole na sliki je west stand za 30k ljudi.
Image

ALSO: resetiral sem anketo da vidimo, če se rezultati kaj razlikujejo od lani. Rezultat je bil 69% ZA selitev.
Tebran

Post by Tebran »

te slikce se zelo razlikujejo, tako da jaz ostajam skeptičen.

70 000 gledalcev bi moral minimalno sprejeti
Profesor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 18 times

Post by Profesor »

Tebran wrote:te slikce se zelo razlikujejo, tako da jaz ostajam skeptičen.

70 000 gledalcev bi moral minimalno sprejeti
Redko bi ga nafilal. 60 000 povsem dovolj!
It`s not just supporting, it`s obsession...
didier

Post by didier »

Večja bo kapaciteta, lažje bo priti do kart (oz. te ne bi bile več tako drage) :)
Blue is the colour!
Post Reply